huisdierplezier.nl
Beoordelingen:

207 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.475 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik zocht een universeel hondenrek, zodat we later, als we een andere auto hebben, geen nieuw moeten kopen. Dat is in elk geval gelukt! De handleiding bevindt zich op de verpakking, in verschillende talen. Alles is netjes verpakt. Het rek is makkelijk te monteren. Ik deed er nog geen kwartiertje over. In onze Peugeot 308 SW II heb ik de steunen op de verste uiteinden van de hoofdsteunen moeten bevestigen, want de stangen zelf passen enkel in de klemmen op het uitschuifbare deel. Ook heb ik het extra verlengstukje er van tussen moeten halen, want de hoogte tot het plafond is kennelijk lager dan gebruikelijk en het standaard rek paste er anders niet tussen (te hoog). Daardoor hebben we maar vier i.p.v. 5 stangen, maar aan de voornaamste functie - ervoor zorgen dat de hond niet gekatapulteerd kan worden - is voldaan. Tijdens de eerste rit viel het me wel op dat de stangen behoorlijk dik zijn. Vooral de middelste valt op, omdat hij zich midden in je gezichtsveld naar achteren bevindt. Hopelijk is dat slechts eventjes wennen, want ik twijfelde nog om een (dunner) roosterrek te nemen. In ieder geval erg tevreden met deze aankoop, zeker aan de wel heel gunstige prijs (tot 30% verschil met andere aanbieders). Ik ben voortaan gerust. Overigens ook sneller geleverd dan bedoeld: op maandag besteld met gewenste levering op woensdag: dinsdag is het geleverd (gelukkig was ik net thuis).

Meest relevante negatieve beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een artikel dat we al vele malen besteld hebben is ineens in prijs verdubbeld. Of eigenlijk is de inhoud gehalveerd, i.p.v. 15 kilo krijgen we voor hetzelfde bedrag nu 7 kilo. Schandalig. Reactie op contactformulier komt niet en telefonisch contact met de klantenservice was ook weinig positief. Laatste keer dat we hier iets gekocht hebben.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor huisdierplezier.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PV
Pierre V.
Sint-Niklaas
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service!, twee dagen later bestel naar België. Doe zo verder, proficiat !
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed produkt, snel geleverd

Produkt zoals beschreven en heel snel ontvangen ( ook in deze drukke posttijd)
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Cage de transport

La cage est super pratique et facile à monter. Qualité prix top je conseille.
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kooi is zoals ze voor gesteld op internet en goed in gepakt zeer te vrede
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service. De katten zijn blij met hun nieuwe krabpaal cq springplank.
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

nieuwe bench

goed verpakt,vriendelijke bestuurder, doe gewoon voort zoals je bezig bent.
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering. Leuk product. Niets, is allemaal perfect gegaan.
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt en een heel kwalitatief product ontvangen
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en alles correct van bestelling, betaling, verpakking,..
Beoordeling melden
Antwoord van huisdierplezier.nl
11 jul 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop.
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het oploop stukje was stuk , maar een schroefje erin en zo kan ie weer
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veilig verpakt en netjes volgens afspraak afgeleverd ! Mvgr. Afzender
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een mooi product. Mijn hond heeft er inmiddels twee.
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
2 hondenmanden besteld. Meteen verstuurd en volgende dag in huis. Top!
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop, snelle levering!

Levering was snel, hondenmand besteld, goed verpakt en prijs gunstig.
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, alles goed en veilig verpakt. Correcte informatie
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snoozzy hondendeken besteld. Super snel geleverd. Perfecte service!
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Artikel zoals beschreven en van goede kwaliteit. Correcte levering.
Beoordeling melden
KD
K d.
Utrecht
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, mijn hond komt nu helemaal niet meer uit zijn mand.
Beoordeling melden
HD
Harry D.
Almelo
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel te hoge bezorgkosten, verder prima, bestelling bevalt goed.
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik vindt het duur voor die maat maar ja ik heb het zelf besteld
Beoordeling melden