huisdierplezier.nl
Beoordelingen:

207 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.475 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik zocht een universeel hondenrek, zodat we later, als we een andere auto hebben, geen nieuw moeten kopen. Dat is in elk geval gelukt! De handleiding bevindt zich op de verpakking, in verschillende talen. Alles is netjes verpakt. Het rek is makkelijk te monteren. Ik deed er nog geen kwartiertje over. In onze Peugeot 308 SW II heb ik de steunen op de verste uiteinden van de hoofdsteunen moeten bevestigen, want de stangen zelf passen enkel in de klemmen op het uitschuifbare deel. Ook heb ik het extra verlengstukje er van tussen moeten halen, want de hoogte tot het plafond is kennelijk lager dan gebruikelijk en het standaard rek paste er anders niet tussen (te hoog). Daardoor hebben we maar vier i.p.v. 5 stangen, maar aan de voornaamste functie - ervoor zorgen dat de hond niet gekatapulteerd kan worden - is voldaan. Tijdens de eerste rit viel het me wel op dat de stangen behoorlijk dik zijn. Vooral de middelste valt op, omdat hij zich midden in je gezichtsveld naar achteren bevindt. Hopelijk is dat slechts eventjes wennen, want ik twijfelde nog om een (dunner) roosterrek te nemen. In ieder geval erg tevreden met deze aankoop, zeker aan de wel heel gunstige prijs (tot 30% verschil met andere aanbieders). Ik ben voortaan gerust. Overigens ook sneller geleverd dan bedoeld: op maandag besteld met gewenste levering op woensdag: dinsdag is het geleverd (gelukkig was ik net thuis).

Meest relevante negatieve beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een artikel dat we al vele malen besteld hebben is ineens in prijs verdubbeld. Of eigenlijk is de inhoud gehalveerd, i.p.v. 15 kilo krijgen we voor hetzelfde bedrag nu 7 kilo. Schandalig. Reactie op contactformulier komt niet en telefonisch contact met de klantenservice was ook weinig positief. Laatste keer dat we hier iets gekocht hebben.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor huisdierplezier.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Simpel: kiezen, vergelijken, bestellen, ontvangen Flawless!
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering. Netjes en goed ingepakt. Goede kwaliteit
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop!

Makkelijke, overzichtelijke webshop en snelle verzending.
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte verzending, artikel goed geprijst (hondensnoepjes)
Beoordeling melden
BV
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Enorme snelle en supergoede service;zeker een aanrader!!
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte verwerking van bestelling en vlug geleverd dank u
Beoordeling melden
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering van de transportbox voor mijn kat.
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Grote bench

duidelijke communicatie en snel geleverd. Goedkoop ook
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect in orde .vlugge levering..morgen uitproberen .
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid van levering , goed verpakt en mooi artikel.
Beoordeling melden
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestel hier altijd mijn hondensnacks, is altijd goed
Beoordeling melden
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en oplossingsgericht. Prima service!
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is vlot verlopen van bestelling tot levering
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Artikel als beschreven, snel geleverd, erg blij mee
Beoordeling melden
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering! Mooi konijnenhok!Prijs kwaliteit 👍
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was in orde,levering verpakking en inhoud
Beoordeling melden
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
de afmetingen van de vogelkooi waren niet juist.
Beoordeling melden
Antwoord van huisdierplezier.nl
6 jul 2023
Goedemiddag, Vervelend om te horen dat het artikel niet helemaal naar wens is. Ik zie dat je hier nog geen direct contact met ons over hebt opgenomen. Welke afmetingen heeft het product dat niet helemaal zou kloppen? Je kunt hier altijd even contact met ons over opnemen door een mail te sturen naar info@huisdierplezier.nl
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zijn erg snel met leveren, producten zijn goed.
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stevig en gemakkelijk te instaleren in de auto
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi assortiment en een hele snelle levering.
Beoordeling melden