skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl
Beoordelingen:

313 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.050 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 dec. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
skafit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was mijn bestelling van 4 sets zolen niet meer leverbaar. Vervolgens een mailtje ontvangen met een alternatief. Deze is 1 set verzonden om te proberen. Het alternatief is mij goed bevallen dat ik de overige 3 sets ook heb gevraagd. Het alternatief was duurder maar heb ze voor dezelfde prijs mogen ontvangen. Voor de toekomst bestel ik meteen deze nieuwe zolen. Lopen echt super! Goede service van Skafit dat ze hierin mee denken. Dank hiervoor!

de meest kritische beoordeling

4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(9)
(7)
(14)
Resetten
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onmogelijk digitaal te betalen niettegenstaande diverse pogingen. Bug in het systeem voor Belgische aankopers ? Er werd geen oplossing aangereikt door het bedrijf. Slechte marketing …
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
31 jan. 2024
Bedankt voor uw review! Vervelend te horen dat u moeite had met het voltooien van de digitale betaling, ondanks verschillende pogingen. Op dit moment hebben we echter geen meldingen ontvangen van een systeemfout voor onze kopers, en we zien dat bestellingen en betalingen over het algemeen soepel verlopen.
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie handschoenen, maar niet warm

Mooie handschoenen, zitten heerlijk, maar zelfs bij wandeling boven 0 graden erg koude handen. Retourzending werd netjes en vlot afgehandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan. 2024
Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij dat de handschoenen goed passen en dat onze retourprocedure efficiënt was. Wij horen graag van je hoe de handschoenen binnen- en buitenshuis hebt gebruikt. Door enkel de handschoenen buiten te gebruiken, zullen de zilvergaren de kou van buiten overnemen. Buitenshuis zijn zilverhandschoenen als onderhandschoenen bedoeld.
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb het geprobeerd met wanten vingerhandschoenen over de skalift handschoenen en apart gedragen ,het helpt helemaal niks.Ik heb altijd last van dat de toppen van de vingers erg koud worden
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan. 2024
Bedankt voor je feedback. Heel vervelend om te lezen dat de handschoenen niet het gewenste effect bij je hebben gehad. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om warm te blijven, dus we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben. Wij kunnen helaas geen garanties geven voor wat betreft de werking. Dank je wel dat je je ervaring met ons wilde delen!
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Eerste dag kapot :(

Ik had 2 paar silver socks besteld om een keer te proberen. Het eerste paar ging helaas op de eerste dag kapot. Zelfs mijn sokken van de zeeman gingen een stuk langer mee.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
2 jan. 2024
Wat vervelend om te horen dat het eerste paar sokken zo snel kapot is gegaan, dat is zeker niet de kwaliteit die we nastreven! We willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en dit voldoet duidelijk niet aan onze normen. Zou je ons meer details kunnen geven, zodat we dit voor je kunnen oplossen? U kunt dit per mail sturen naar info@skafit.nl. We staan klaar om dit recht te zetten en je ervaring te verbeteren.
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De gekochte handschoenen bevallen niet, totaal geen warmte van
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan. 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de handschoenen niet de warmte boden die je verwachtte. Wij horen graag van je hoe je de handschoenen zowel binnen- als buitenshuis in gebruik hebt genomen. Hoewel we het resultaat niet kunnen garanderen, streven we naar een uitstekende ervaring voor onze klanten. Nogmaals bedankt voor je beoordeling en wij horen graag van je.
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds dode vingers met deze handschoenen
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan. 2024
Bedankt voor je eerlijke beoordeling. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de prestaties van onze handschoenen. Wij kunnen helaas geen garanties geven voor wat betreft de werking. Heeft de handschoenen buitenshuis als onderhandschoen gebruikt? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om warm te blijven, dus we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben.
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet totaal niet
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan. 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten. Het klinkt alsof we deze keer niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Mochten wij iets voor je kunnen betekenen schroom niet om met onze klantenservice contact op te nemen.
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
hier en daar laten de naadjes los, qua warmte valt het me ook tegen. De pasvorm is perfect, de lange boorden zijn erg handig als je net als ik lange armen hebt en je mouwen altijd te kort zijn.
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Handschoenen besteld, deze zouden warm zijn, helaas was dit niet zo, jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 dec. 2023
Bedankt voor je beoordeling! Het spijt ons dat je niet helemaal tevreden was met de warmte van de handschoenen die je hebt gekocht. https://www.skafit.nl/Zilver-handschoenen Via deze link lees je meer tips hoe jouw handschoenen de optimale warmte kunnen geven
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet tevreden…

Er werd verteld warme sokken geen koude voeten neer Echter ik heb nog steeds koude voeten Had ze echt gekocht voor lekkere warme voeten Gemiste kans Dure sokken Ger enigste wat goed is de goede stevigheid
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 dec. 2023
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend dat de sokken u niet het gewenste resultaat geven. Voor de beste werking van de zilversokken dient u de sokken aan te trekken als de voeten warm zijn. Het zilver zal de warmte van de voeten geleiden waardoor de voeten warm blijven.
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Miskoop

Het gebruik vd handschoenen levert mij geen positief resultaat op helaas. De vingers blijven wit en worden dan niet warm. Voor mij dus helaas een miskoop.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
5 dec. 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met onze Skafit handschoenen te delen. Het spijt ons te horen dat de handschoenen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Voor de beste werking van de zilverhandschoenen dient u de handschoen aan te trekken als de handen warm zijn. Het zilver zal de warmte van de handen geleiden waardoor de handen warm blijven.
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zilver handschoenen werken totaal niet bij mij.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 dec. 2023
Bedankt voor je beoordeling! We waarderen je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat onze Zilver handschoenen niet voor je hebben gewerkt. https://www.skafit.nl/Zilver-handschoenen Via deze link lees je meer tips hoe jouw handschoenen de optimale warmte kunnen geven.
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet warmer dan "gewone" sokken.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
5 dec. 2023
Bedankt voor uw review. Jammer te lezen dat u geen baad heeft bij de werking van onze zilver sokken.
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
2 nov. 2023
Bedankt voor je feedback - we stellen het erg op prijs!
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zilverdraadsokken met 0 effect

Site prima, snelle levering. Alleen de kwaliteit (en dan bedoel ik de warmte van de sokken) niet beter dan een paar sokken van de markt. Voor mensen met de ziekte van Raynaud heeft dit geen enkel positief effect.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
3 nov. 2023
Bedankt voor uw review! Spijtig te horen dat u niet tevreden bent over de zilvergaren sokken van Skafit en dat deze sokken voor u niet het gewenste effect geven.
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Useless for Raynaud

I suffer from Raynaud syndrome (in a light way) and these gloves didn't help anyhow. If they get wet then the situation gets even worse. I can't imagine for someone who has worse problems than mine.
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
bedijf wilde geen rening sturen en daarna overmaken per bank
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
10 nov. 2023
Bedankt voor uw review. U geeft aan dat wij u geen rekening wilde sturen zodat u deze kan betalen. Helaas is het sturen van een rekening zodat deze via de bank betaald wordt, bij ons niet mogelijk. Om die reden hebben wij diverse betaalmogelijkheden op onze website. Zo kunt u de bestelling direct betalen doormiddel van iDeal, Creditcard Visa/Mastercard, Mister Cash Bancontact, Paypal, Maestro, Klarna (Sofort) of u kunt kiezen voor achteraf betalen met Riverty of Billink.
4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zilverhandschoen skafit

Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Beoordeling melden
28 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
geen idee, de informatie e.d. is duidelijk. ook retourneren duidelijk alleen de kousen die wij besteld hebben voldeden voor mijn man niet aan zijn verwachtingen.
Beoordeling melden
6 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

pakketje bezorgd…

niet aangeven dat het pakketje bezorgd is als het pas de dag erna aankomt...
Beoordeling melden