Snel accuraat, doen wat ze beloven. Nette service. Meedenkend. Openstaand voor ideeen. Vriendelijk en eerlijk advies en service. In overleg en om extra kosten te voorkomen klein foutje zelf herstelt. Nu product zilver handschoenen testen. Foto is van product zoals het binnen kwam, geen foto van herstelt product. Maar nogmaals in overleg meedenkend en vriendelijke nette service. Aanrader in de toekomst wederom bij Skafit aankoop
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Na slechts een paar uur dragen, was mijn rechter steunzool al lek.
Ik werd keurig geholpen door de klantenservice, voor het retour sturen.
Nu nog wachten op een nieuw paar!
geen idee, de informatie e.d. is duidelijk.
ook retourneren duidelijk
alleen de kousen die wij besteld hebben voldeden voor mijn man niet aan zijn verwachtingen.
Geïmporteerde beoordelingen: