skafit.nlReviews

: 662Goed

4,48

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
skafit.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij skafit.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
skafit.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij skafit.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor skafit.nl

189 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

662 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 mei 2022
Snel accuraat, doen wat ze beloven. Nette service. Meedenkend. Openstaand voor ideeen. Vriendelijk en eerlijk advies en service. In overleg en om extra kosten te voorkomen klein foutje zelf herstelt. Nu product zilver handschoenen testen. Foto is van product zoals het binnen kwam, geen foto van herstelt product. Maar nogmaals in overleg meedenkend en vriendelijke nette service. Aanrader in de toekomst wederom bij Skafit aankoop
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 dec. 2021
Handschoenen Premium + Zilverhandschoenen zwart Skafit zilverhandschoenen (zwart) 25% Korting Op de bundel artikelen. Bestelde producten ontvangen. Helaas zijn de premium handschoenen niet passend. Al helemaal niet met de zilverhandschoenen eronder. Ik heb mijn handomtrek en lengte hand gemeten. Handomtrek = 21 cm en handlengte is ook 21 cm. Volgens uw tabel komt de handomtrek maat overeen met maat handschoen 7,5 / 8 (M) Echter zijn dan de vingers te kort. De gemeten handlengte ( 21 cm) komt overeen met handschoenmaat 10 (XL), Echter komt in die tabel de handlengte niet met de mijne overeen. Dit is enigszins verwarrend bij het bestellen van de juiste maat. Derhalve ga ik de Fellhof Premium handschoenen aan u retour sturen. Uiteraard wil ik graag een passende handschoen en wil u vragen welke maat ik zou moeten bestellen. Als ik naar de maattabel van de handschoenen bekijk ben ik helaas bang dat voor de afmetingen van uw hand geen enkele maat goed zal passen... Het is belangrijk dat de lengte van de vingers goed zit om beknelling te voorkomen. Daarbij dient de handschoen rondom natuurlijk ook goed aan te sluiten op de hand om profijt te hebben van de isolerende werking. Wellicht dat met een zilverhandschoen eronder dit enigszins ''opgevuld'' wordt, maar dit durf ik niet te garanderen. Wellicht dat het een optie is om maat 10 toch te proberen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Door de zilver handschoenen ‘s-nachts aan te doen heb ik een goede nachtrust. Dat is gewoon erg fijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Bestelling snel ontvangen. Zilversokken helpen mij voetschimmel rustig te houden met zweetweer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Sokken van zeer goede kwaliteit. Ben er heel blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Is prima zo.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Alles prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Vriendelijke hulp aan de telefoon. Goed in meedenken. Artikelen van goede kwaliteit. En hele interessante aanbiedingen, ditmaal die van de NVLE. En snelle levering, zelfs nu.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022 
Snelle levering en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
precies het product, zoals beschreven en ook qua uiterlijk. zeer goede werking.makkelijk aan te doen. het langere stuk bij de polsen is ook zeer welkom.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Beste. Dat ik mijn handschoenen heb gevonden langs deze website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
Geen enkel probleem. Super!! Bevelen jullie aan bij anderen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Artikel naar wens. Levering snel en efficient.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Ik ben gewoon dik tevreden met skafit
Beoordeling melden