madebyoranges.com/nl

375 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.538 beoordelingen in totaal

4 jul 2024
Handig dat de bladen gewoon thuis aankomen, je hoeft er niet voor naar de winkel want dat valt niet mee tegenwoordig.(bijna geen stoffenzaken meer) Jammer dat de bezorging in het begin de bezorging een beetje mis ging, maar dat is netjes opgelost. Verder wil ik nog even kwijt dat het fijn zou zijn als we u zouden kunnen bellen als er iets is maar ik kan nergens een telefoonnummer vinden. Maar ik ben een tevreden klant hoor.

Ik heb 23/10/24 een travelstofpakket ontvangen inclusief patroon voor bijbehorende lange broek voor €35,—. Ik verwachtte in een aanbieding in de winter een warmere kwaliteit. Tot mijn verbazing bleek de travelstof zodanig dun te zijn dat deze niet in deze winterperiode kan worden gedragen. Echt veel te dun. Dat is de reden waarom ik slechts 1 ster heb gegeven . Ik heb recent vrij veel patroontijdschriften bij u besteld en ben daar wel tevreden over. Mocht de levering van de dunne travelstof een vergissing zijn geweest en u deze om wilt ruilen voor een dikkere kwaliteit dan hoor ik dat graag van u. Met vriendelijke groet. Joke Uitendaal

Beoordelingen voor madebyoranges.com/nl

Resetten
12 jul 2024
7 jul 2024
5 jul 2024
4 jul 2024
12 jul 2024
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
22 jun 2024
Mijn post had ik nat ontvangen. Alle modebladen aan onderkant helemaal nat. Ik heb gemaild en foto's toegevoegd. Daarop kreeg ik bericht dat de bestelling opnieuw verstuurd zou worden. Ik heb gisteren alles netjes binnen gekregen. Ik ben heel blij met de goede service. Echt super blij. Nogmaals heel erg bedankt.
7 jan 2024

Levering modeboeken

Als men iets besteld, staat er meestal bij hoeveel dagen het duurt, voordat men zijn bestelling ontvangt.Dat was heel korrekt.Ik ben altijd blij, als mijn boeken er zijn.Dan kan ik onmiddellijk beginnen.
RD
4 dec 2023
Regelmatig heel mooie aanbiedingen en moderne patronen, goede patroonbladen. Eén van de betere modebladen vind ik. In onze naaiklas worden ze regelmatig gebruikt.
RV
Rita V.
Brecht
16 apr 2024
Heb tot op heden mijn magazine nog niet ontvangen, maar dat is niet de fout van Made by orange, maar bij B-post. Wss zit het vandaag in mijn bus
27 jan 2024
Patroon snel gevonden besteld en de volgende dag in de bus super, en snel, En downloaden van een patroon heel gemakkelijk.
21 dec 2023
Duidelijke beschrijving. Even goed puzzelen om het patroon op de juiste maat uit te tekenen, maar heel goed te doen!
JB
10 apr 2024

Als je een leuk (naai)patroon zoekt

Deze webshop heeft een enorme hoeveelheid betaalbare patronen. Voor mij zijn de patronen duidelijk en begrijpelijk.
31 dec 2023

goede en snelle levering

bestelling is snel verwerkt en verzonden. Ook met de feestdagen ertussen is die snel binnen gekomen. Zeer blij mee.
2 apr 2024

Snelle levering netjes verpakt

Ik heb patronen besteld, gemakkelijk op de site te vinden. Gemakkelijk te bestellen en het wordt snel bezorgd top
24 nov 2023

Tevreden

Fijne patronen, snelle levering en snel antwoord op je vragen. Nederlandse maatvoering zou een bonus zijn.
BV
Betty V.
Geertruidenberg
7 jan 2024
Super service. Een door mij zelf gemaakte bestel fout werd perfect opgelost door het team van My Orange.
3 jan 2024
Mails worden vrijwel altijd direct beantwoord. Problemen vlot en naar tevredenheid opgelost.
6 feb 2024

Zeer tevreden

Zeer snel antwoord, denken mee naar een oplossing. Heel vriendelijk. Goede prijs/kwaliteit.
10 jan 2024
Ik had 2 bladen besteld en ik had ze de volgende dag al binnen. Ik was zeer verrast.
13 jun 2024
Alles wat ik bestel komt zo snel binnen. De batches zijn kwalitatief heel goed.