Certificaat voor plasticflessenshop.nl

No. X2483C03604A04A7C54775A0022118E30
 

Geldig vanaf
07-09-2016
Geldig tot
06-09-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor plasticflessenshop.nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 96 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft plasticflessenshop.nl al 144 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
12-11-2019
Als vaste klant vooraf moeten betalen vind ik matige service
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
11-11-2019
Overzichtelijke site - eenvoudig te bestellen - snelle service/levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
11-11-2019
geen toelichting nodig, alles was perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
07-11-2019
Prima flessen om mijn versgeperste juices te bewaren en in te vriezen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
21-10-2019
05-11-2019
Prima gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
28-10-2019
prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
28-10-2019
Kwa levering en product kan ik oordeel geven kwa service niet, heb gewoon via de website besteld dat liep goed en vlot. Direct betaald. Geen mens gesproken of op andere manier contact gehad. Was niet nodig.

Met vriendelijke groet Mark.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
27-10-2019
snelle levering en ook snel handelen toen bleek dat 1 artikel uitverkocht was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
26-10-2019
Prijs kwaliteit top. Vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
21-10-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
18-10-2019
Rien à dire.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
18-10-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
16-10-2019
Snelle levering en producten zijn als verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
09-10-2019
Alles ok
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
06-10-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
27-09-2019
Snelle levering perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
27-09-2019
Bestellen ging makkelijk, prijzen zijn prima en levering was goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
26-09-2019
Top bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
23-09-2019
alles was prima inorde ,en supersnel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
23-09-2019
Geen com.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
19-09-2019
Slechte levering; niet mogelijk af te halen op een servicepunt en dit is al de 3e keer
Men leert niet
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
14-09-2019
Precies wat je er van verwacht
Levering zelfs sneller dan verwacht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
02-09-2019
Prima spul voor een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
29-08-2019
Ik ben tevreden met h e t ptodukt en de levering ..zal jullie zeker aan bevelen bij vrienden
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
23-08-2019
prijs en kwaliteit produkt is ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
18-08-2019
Ik had een vergissing gemaakt in mijn bestelling en na 1 mail en de dag nadien was dit onmiddellijk in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
13-08-2019
vakkundig en snel
flessen en doppen kunnen gewoon in de vaatwasmachine
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
21-07-2019
03-08-2019
alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
02-08-2019
Super snelle levering en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
19-07-2019
01-08-2019
Geweldige service, echt snelle levering en uitstekende klantenservice. Wij zijn zeer gelukkige klanten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
29-07-2019
Ik had problemen met de eerste levering. Pakketje was kwijtgeraakt. Ik kreeg zonder problemen of extra kosten direct een nieuwe toegestuurd. Uiteindelijk heb ik het eerste pakketje ook ontvangen. Toen ik hier over gebeld had, hoefde ik deze niet te retour te sturen en kreeg ik de volgende dag een kleinigheid als blijk van waardering dat ik gebeld had ivm de dubbele levering. Zeer vriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
23-07-2019
Flessen zijn van goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
23-07-2019
Keurig verpakt en snelle levering
9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Snel en correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Correcte prijzen, snelle levering en prima communicatie.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
06-07-2019
Goede kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
05-07-2019
waarom word ik verplicht een toelichting te schrijven, volstaan de sterren dan niet ?
ik heb op het punt gestaan de beoordeling af te breken
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
25-06-2019
Geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
23-06-2019
Goed geholpen Tevreden klant..
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
21-06-2019
Helemaal prima
5.00
Uitstekend

plasticflessenshop.nl

plasticflessenshop.nl werd op 07-09-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Hermesweg 18
3741GP Baarn
Nederland
j.vandijk@plasticflessen.nl
plasticflessenshop.nl
Winkel-exploitant
Plasticflessen.nl B.V.
Hermesweg 18
3741GP Baarn
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
F.de Hoogh
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met plasticflessenshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.