plasticflessenshop.nl

747 reviews in totaal   127 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en voldoet aan de verwachtingen. Daarnaast worden de scherpe en eerlijke prijzen en het ruime, diverse assortiment met veel keuzemogelijkheden gewaardeerd. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Ook de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces worden positief beoordeeld. Tot slot wordt de nette en zorgvuldige verpakking vaak genoemd als pluspunt. Hoewel problemen doorgaans snel en adequaat worden opgelost, ervaren enkele klanten af en toe kleine fouten.

Reviewsplasticflessenshop.nl

Goeie service, snel geholpen met de producten. En snel geleverd.

Deze webshop is een aanrader

Onlangs heb ik plastic flessen gekocht in deze webshop. Ik wilde handige, niet te dure plastic flessen ten behoeve van mijn zelfgemaakte wasmiddel. En ik vond ze in deze webshop. De site was overzichtelijk en de prijs was vriendelijk. De verzending was supersnel. Deze webshop is zeker een aanrader.
Snelle en goed geleverde spullen , voor herhaling vatbaar , en nette prijs
L W
Luc W.
Goede keuze en snelle service. Zoals elke keer.
Geen gedoe gewoon leveren top bedrijf
Prima wasbollen. Snelle levering. Prijs kwaliteit in orde
prima
Bestelling was op orde.
Goede prijs en snelle levering👍
Ik doe al jaren zaken met plastic flessenshop.nl Bevalt uitstekend. En als ik wensen heb komen ze er ook aan tegemoet.
Hurtig levering alt i orden.
Snelle levering, fijn product. Alles mooi geordend in de kast.
Zeer groet voorad, scherpe prijzen , uitstekend vriendelijk en snel . Ben heel tevreden mee
Goede spul ,net prijs Snel geleverd

veel mogelijkheden

Leuk dat ik zelf vanalles kan combineren. Veel verschillende keuzes. Ook al die verschillende doppen. Meer kleurenopties maakt het nog persoonlijker.
Precies wat ik zocht. Snelle levering.