lyko.com/nl- Logo - Beoordelingen

lyko.com/nl
Beoordelingen:

1.060 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.143 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!

Meest relevante negatieve beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lyko.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(30)
(16)
(53)
Resetten
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duurt lang alvorens pakket binnenkomt en ze geven aan met post NL te versturen zodat ik het naar mijn postbus kan laten versturen maar dan versturen ze het toch met DHL waardoor het pakket weer terug gaat.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
29 mrt 2024
Good morning! 😊 I am sorry it came to complications with your delivery! If you want us to send out the package again for you, no added costs of course, then please contact our customer service at klantenservice@lyko.com and they take care of it immediately! I wish you happy easter and hopefully you give us another chance in future. 🐣 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, verkeerde beoordeling gegeven. Kan ik de 2 sterren nog herstellen in 5 sterren. Of de 2 sterren weghalen?
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
6 apr 2024
Good evening! 😊 Dont worry, it happens quickly that you press the wrong button. (I have been there myself 😉) I dont think you are able to change it, but the most important is that you were happy with your order from us! 🥰 Hopefully we will see you back soon and I wish you a great weekend! Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging duurt eindeloos en iets retour sturen is mij nog niet gelukt. Teleurstellend!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
1 apr 2024
Hello 😊 First of all I hope you had lovely easter! That is really unfortunate that the delivery took longer than estimated, that is of course also not what we hope for. But before holidays the delivery companies have always a lot to do and it can came to delays. Regarding your wish to return products, you can do that for free at Lyko! 👍 We have a detailed guide on how to do it in our Frequently Asked Questions section. If you click in your order history and then further into the specific order, you can click on "Return" and select the articles you want to send backand then you get automatically a Label sent to your email. If you have any problems please contact our dutch customer service, they will gladly generate and send one to you if you prefer that option. 📧(klantenservice@lyko.com) I hope you give us another chance in the future and I wish you a great evening! ✨ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling na 3 weken nog steeds niet binnen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
6 apr 2024
Hello! 😊 If you have not received your order by now, then I assume that it either got lost, or that it got automatically returned somehow. But dont worry our customer service will take care of that for you and track it down or resend it without aditional costs of course! 👌 Please reach out per email to klantenservice@lyko.com and they will help you out immediately! 😇 Have a great weekend! Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snellere levering
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
6 apr 2024
Hello! 😊 First of all thanks for the feedback! Due to that our warehouses are in Germany and Sweden, the delivery takes a bit longer. But we try our best to ship as quickly as possible of course. But I hope your patience paid off and that you have now a lot of joy with your products from us. I wish you a great weekend and hopefully until soon. 🌟 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, Customer Relations
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten zouden een week geleden worden geleverd maar ze zijn er nog niet. Moest van DHL contact opnemen met verzender maar dagen later nog geen reactie. Dit is voor mij de eerste keer bij deze firma en ik had al de slechte reviews gelezen. Als dit niet wordt opgelost is het voor mij eens maar nooit meer. Omdat ik de producten nu nodig heb, kan ik ze nog een keer extra ergens anders gaan kopen.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
25 aug 2023
Hoi! Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat jouw eerste ervaring bij ons zo verlopen is. Ik zie dat je momenteel in contact bent met onze klantenservice. We lossen het graag voor je op! Liefs, team Lyko. 🌼✨
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde zeer lang, en de verpakking van 1 product was open en de dop rolde een beetje los door de doos heen.. Voor een dure crème, vind ik dit niet kunnen. Je gaat dan ook twijfelen of het wel een nieuw product is en of er geen crème is verspild.. Over de producten zelf, ben ik wel erg tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
8 sep 2023
Hello! 😊 That is really unfortunate that the packaging was open. I assume that happened during transport. Please check if your product is fine and if you have any concerns or questions, feel free to contact our customer service! They will help you out immediately! 😇 I wish you a great friday! 🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik had niks besteld. Toch krijg ik spullen.

Ik had niks besteld, maar toch werden er producten verstuurd. Nu moet ik er moeite voor doen om het weer terug te sturen. Een retourformulier krijgen kan niet zonder luid te worden van één of andere club. Ook daar heb ik niet om gevraagd. Slecht.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
16 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. 😊 Liefs, Customer Relations Liefs, Nada/ Customer Relations
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurde langer dan aangegeven, aangezien het uit Duitsland komt. Flesje was niet van de beste kwaliteit. Spraycapje wiebelt op het flesje, dit was niet aan de orde bij 2 eerdere flesje van hetzelfde merk! Volgende keer kijken we ergens anders.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
20 aug 2023
Hello! 😊 That is really unfortunate that the delivery took longer than expected. But as you already mentioned our packages get either delivered from Berlin or Sweden and therefore unpredictable delays can happen. 😇 If you are not happy with the quality of the products, or they got damaged during transport, please write ab Email to our customer service! They will help you!👌🏻 Best wishes, Lisa
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Inmiddels 2 weken geleden bestelling gedaan en het is nog steeds niet geleverd. Echt slecht dit. Elke dag krijg ik te horen dat het eraan komt. Ben erg benieuwd wanneer ik het ontvang?
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
6 aug 2023
Hello! 😊 First of all I would like to say that we are really sorry for the delay! 🙏 Trust me we would also hope that it would not have come to some delays with our delivery company! I have seen that you have been already in contact with our customer service, but please reach out to them again if you need further help! Thank you for your patience and I wish you a great sunday evening!⭐ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
JB
Juut B.
Duizel
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goedkoop maar!

Maar, het is uiteindelijk niet geleverd omdat het er niet meer zou zijn. En heb twee keer gemaild omdat ik betaald had maar niks ontvangen. Geen track &tracé en de producten niet.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
11 aug 2023
Good morning! 😊 I am sorry to hear that you had problems with your order! Unfortunately it happens that products get out of stock. But I am sure our customer service took care of that matter for you and found a solution you are happy with! But feel always free to reach out to them again - they are always happy to help! I wish you a great day and hopefully you will give us in future another chance! 😇 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bedrijf verkoopt nep spul en heb je niets aan. blijven eindeloos pushen tot betalen en constant de bal terug spelen met dezelfde vragen of mails. heb betaald om er vanaf te zijn
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
19 sep 2023
Hello! 😊 I can 100% assure you that we only sell original products, which we get from official suppliers in Sweden. All that information is also found on our website! But if you dont want to keep your products for any reason, you have of course the right to return them if they have not been used! 👌The returns are even for free and you can get your return label, when you click on your order history and select the products you want to send back. The payment reminders you get automatically sent by the payment method you choose, that is a normal procedure when an invoice is due. If you want support with your return or anything else, you can also contact our customer service via chat or email, they are always happy to help! Have a great day. 🌞 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik kreeg mijn producten thuisbezorgd zonder stootbescherming

Ik kreeg mijn producten thuisbezorgd in een doos zonder papier tegen het stoten. Nu zijn de flessen met Lanza Styling met deuken en butsen. Ik vind dat niet professioneel.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 dec 2023
Hey! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, team Lyko!
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
DHL heeft 2x aangegeven dat er niemand thuis was terwijl er wel iemand was. Uiteindelijk bij DHL punt afgehaald. Daardoor was de bezorging erg vertraagd.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
15 mrt 2024
Hello! 😊 Oh that is really inconvienient that you had to pick it up from a DHL shop! We always wish for a smooth delivery for our customers, so I am very sorry it was not the case here. But I hope that you really like your products from us and that you have a lot of joy with them! Hopefully you will give us another chance and then I am sure everything will go smooth! 😇 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering ?

Ondanks vriendelijk en snelle reactie op het fout gaan van bestelling en het te lange wachten daarop van het produckt kies ik niet meer voor lyko
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was fout, website zit niet goed in elkaar en biedt geen oplossing. Maar klantenservice werkt vlot en kundig dus probleem netjes opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
27 okt 2023
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! 😊 Liefs, Nada/ Customer Relations
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorgdienst Budboo is niet in staat om binnen 8 werkdagen een binnenlands pakketje te bezorgen. De terugbetaling na annuleren ging wel vlot.
Beoordeling melden
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als er iets niet op voorraad is kun je later een berichtje krijgen als het er weer is maar als het niet meer leverbaar is dan hoor je niets.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
28 sep 2023
Hey! Bedankt voor je feedback. Mocht je ooit vragen hebben over de voorraad van een product, of wil je weten of het uit het assortiment gaat of niet, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice! 💌 klantenservice@lyko.com 💌 Liefs, team Lyko! 💕