lyko.com/nl- Logo - Beoordelingen

lyko.com/nl
Beoordelingen:

1.061 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.142 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!

Meest relevante negatieve beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lyko.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(30)
(16)
(53)
Resetten
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking gedeukt en dichtgeplakt ( folie
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 dec 2023
Hey! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, team Lyko
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging duurde veel langer dan beloofd.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
10 okt 2023
Bedankt voor je review! Ik kan me voorstellen dat de levertijd iets langer duurt dan dat je gewend bent (onze pakketjes komen uit Zweden). 😇✨ Liefs, Nada/ Customer Relations
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot op heden nog geen pakketje ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
5 dec 2023
Good morning!😊 Please contact our Lyko customer service at klantenservice@lyko.com! 👍📧 They will help you track down your package where it is located and help you with any matter. So please always reach out to them with any concerns or issues, only then we are able to help you and know that there is an issue. Have a great day! Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
13 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lever tijd was lang en vooral onduidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 aug 2023
Hello and first of all Welcome to Lyko!✨ Oh that is unfortunate to hear that the delivery took longer than expected and it was unclear! Thanks for your feedback, we will definitely look into this! 👍 I hope you will give us another chance in the future and I hope you like your products! Have a lovely sunday evening! ⭐ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
hele hele lange leverttijd zonder update
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dec 2023
Hoi! ✨ Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je pakketje vertraagd was. Onze excuses hiervoor! Hopelijk geniet je alsnog even veel van je bestelling! Liefs, Lyko NL! 🌟
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 aug 2023
Good morning! 😊 Don´t worry our customer service will help you track down the package, I assume the delivery is just a bit delayed. Please write an email to klantenservice@lyko.com, or if you prefer our chat it is available on monday again from 9 until 4 in the afternoon. 📧 Have a lovely weekend. 🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Langzame levering. Maar wel netjes
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
23 jan 2024
Good morning & welcome to Lyko!🌞 First of all thanks a lot for your patience for the longer delivery time! But I hope that you have now a lot of joy with your products. We wish of course that everything goes smooth with the delivery but it really depends on a lot of different factors from the delivery company! But I am sure the next time it will be a lot quicker if you give us a chance. 😇 Have a lovely day! Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geur is goed maar vervliegd snel
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
6 dec 2023
Hello! 😊 Well that sounds like the perfume you have chosen is not the right one for you! That is really unfortunate but everyones taste is different, especially when it comes to fragrances. If you would like to have the next time some assistance to choose the right product, please feel free to reach out to our customer service. Have a great evening. 🌟 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket kwijt, duurt heel lang.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
11 aug 2023
Hello! 😊 Unfortunately it can happen that packages got lost! In this case please write an email to klantenservice@lyko.com, or if you prefer chat it is available today until 4 in the afternoon. 📧 Our Customer Service will help you immediately and find a solution for you! Have a good day. 🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde nog niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
5 dec 2023
Good morning!😊 Please contact our Lyko customer service at klantenservice@lyko.com! 📧 They will help you track down your package where it is located and help you with any matter. So please always reach out to them with any concerns or issues, only then we are able to help you and know that there is an issue. Have a good day! ✨ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
de snelheid van de bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 aug 2023
Good morning! 🌞 That is really unfortunate that you had to wait longer to receive your package! I can totally understand that you want your products as quickly as possible, but as most of our packages get delivered from Sweden, it sometimes can take a bit longer! 😇 But I hope you have now a lot of joy with your products and the next time we will be a lot quicker with the delivery! Have a great weekend! 🌸 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd duurde erg lang
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
15 jan 2024
Good morning! 🍀 That is really unfortunate that the delivery took longer than expected, that can be really up to a lot of factors! But I hope that you have now a lot of joy with your products and hopefully the next time we will be a lot quicker! Have a great week! 😊✨ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 dec 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt met onze levering, dat is natuurlijk niet onze bedoeling. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, Lyko Customer Relations
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betaald en niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
6 aug 2023
Hello!😊 I have answered to one of your reviews before already, but please reach out to our customer service again if you need any assistance and they will help you out! 📧👍 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet alles gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
23 nov 2023
Hey! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice en dat het probleem is opgelost. 🌟 Liefs, team Lyko ✨
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Parfum zonder geur
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
20 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, Nada/ Customer Relations
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kut oplossing
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
18 dec 2023
Hello! If you are not happy with anything regarding your lyko order, then please contact our customer service there and we help you out! 📧👍 Have a good start into the new week! Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden