lyko.com/nl- Logo - Beoordelingen

lyko.com/nl
Beoordelingen:

1.087 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.067 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!

de meest kritische beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lyko.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(816)
(168)
Resetten
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en optijd bezorgd, jammer dat de verpakking beschadigd en half open was daardoor maar gelukkig was de inhoud nog heel. Afijn dat ligt aan de vervoerder en niet aan lyko.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Mocht er iets mis zijn met de geleverde artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product prima. Voor de tweede keer besteld. Kon bezorgdata opgeven voor een week later. Beide keren kwam het pakje niet op de aangegeven datum.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Laatste bestelling was niet geleverd. Kwijt geraakt maar is uiteindelijk nog een keer verzonden nette mail en afhandeling.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Produkt is goed aangekomen alleen de bezorg tijd is wat lang maar dit komt door de afstand en drukte bij de bezorgdienst
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Met de shop zelf heb ik positieve ervaringen. Maar het verzenden duurde erg lang! Verzending was door budbee.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. We doen ons best om het leverproces te optimaliseren, bedankt voor je feedback. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
LB
L B.
Alkmaar
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie op e-mail omdat ik niet alle producten ontvangenen had, ook snelle aanpassing van factuur.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte ervaring met lyko. Alles ging prima. Producten zijn ook lager dan in de winkel qua prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het juiste product voor een goede prijs.Bezorging duurt iets langer dan bij de meeste webshop.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige klantenservice

altijd goede producten geen oude goede service . geweldige klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
The product is as described, quick shipping, careful packaging. Thank you!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 dagen geleden
Thank you for your positive review! We really appreciate it. Great to hear that you are happy with us. Hope to see you soon! 🤩 Love, Mara / Customer Relations 🌼
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle verzending en goed verzorgd ingepakt. Ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een fijne webwinkel met een assortiment dat niet overal verkrijgbaar is
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind wel dat tussen de bestelling en bezorging veel tijd zit.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je feedback! Onze levertijd duurt gemiddeld 5 werkdagen. Je krijgt een bezorgindicatie te zien per pakketservice vóór het afrekenen. LYKO's warenhuis zit in Zweden (LYKO is Zweeds! 🤗) dus vandaar dat de levertijd wat langer duurt dan dat je gewend bent dan van bijvoorbeeld een Nederlandse webshop! Ik zie dat jouw bestelling zelfs een dag voor de verwachte leverdatum is bezorgd! 🌟✨ We wensen je veel plezier met je bestelling! Liefs, team Lyko
AB
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed produkt. Achteraf betalen. Levering was een beetje traag.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde een aantal dagen maar kwam netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed en betrouwbaar

Betrouwbare, goede service en uitstekende producten.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede prijs, tijdige levering. Wat wil je nog meer.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
HV
Heleen v.
Utrecht
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten en op de afgesproken tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
LS
Lussina S.
Den Haag
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en goede prijs plus snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
9 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en voordelig in prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
27 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼