3 apr 2024
Sorry,
Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden)
Dit was eerder altijd top!
Ik had een bestelling geplaatst
Waarvan 1 artikel niet voorradig was
Ik betaalde 1,- extra zodat deze achteraf nog bezorgd zou worden
Maar de rest van de bestelling kwam maar niet
Na een paar dagen maar ge-chat
Suzan zou het voor mij in orde maken
En maakte excuses voor deze fout
Er zijn helaas regelmatig geen ruime voorraden waardoor schoolpakketten niet compleet geleverd worden of überhaupt niet meer komen dus heb het nu maar los besteld
15 jul 2024
Beste Eline,
Zoals vermeld in de bestelprocedure worden schoolpakketten als totaal pakket een week voor aanvang van je opleiding uitgeleverd. Je had vorige week gewoon het pakket kunnen bestellen. Doordat nu alles los is besteld, heb je het eerste deel al ontvangen, de overige artikelen zullen wij over enkele weken voor de start van je opleiding naleveren.
Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je veel succes.
Hartelijke groet,
Team Sudac
3 apr 2024
Sorry,
Dit was eerder altijd top!
2 feb 2024
Vindt de besteding van 125€ excl ( voorheen was dat75€) voor de POP produkten en dan de verzending gratis wel erg veel.
Dit maakt het voor een kleine ondernemer niet aantrekkelijker om nog iets tussendoor te bestellen
8 dec 2023
Altijd goed
Ben echt super tevreden over mijn bestelling altijd op tijd en de support dat je krijgt als je graag heb of je komt er niet uit kun je ze altijd bellen . Voor een beginnend kapster is dit heel fijn dankjewel 🙏
9 jun 2024
Heel erg tevreden! De nieuwe POP Perfect Blond Powder Plex Ultra Matt is ontzettend fijn!! En de POP Silk Oil 50 ml met vernieuwd pompje is ook heel fijn! Geen last meer van dat het pompje lekt.
10 jun 2024
Heel fijn te lezen Amber!
22 jun 2024
Super goede service en megasnelle levering!
Super tevreden met producten en verpakking!
Ik bestel zeker nog.
28 jan 2024
Regel voor 22.00 besteld volgende dag in huis aanpassen. Donderdag besteld, zaterdag geleverd.
19 feb 2024
Beste Anouk,
Voor reguliere orders hanteren wij de regel voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Zoals in onze voorwaarden vermeld hanteren wij voor schoolpakketten een iets ruimere levertijd. Wij hopen hiermee mogelijke onduidelijkheid weggenomen te hebben.
Hartelijke groet,
Team Sudac
26 nov 2023
Snelle levering ! Een aantal producten (flessen ontwikkelaars) zaten niet goed dicht en lekte
7 jun 2024
Snelle levering en goede service.
Misschien het assortiment nog iets meer uitbreiden.
23 dec 2023
super en vlot
Bij Sudac gaat alles altijd super vlot! Vandaag besteld indien gewenst morgen in huis
1 jun 2024
Snelle service
Bereikbaar per telefoon voor vragen
Royale proef mogelijkheden
7 nov 2023
Snelle levering, en fijn je al nieuwe klant een welkomst pakket krijgt.