sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

155 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.309 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mei 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sudac.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!

de meest kritische beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(15)
(4)
(9)
Resetten
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
slechte afhandeling van een nalevering. Wordt niet opgevolgd, moet er zelf achteraan en dan meerdere keren.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
25 mrt 2024
Goedemorgen Anjo, Het spijt ons te lezen dat de communicatie omtrent een nalevering niet is gegaan zoals gewenst. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen het nu alsnog naar tevredenheid te hebben afgehandeld voor je. Hartelijke groet, Team Sudac
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vind de bestellijst niet praktisch
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
29 jan 2024
Beste Ria, ken je de functie snelbestellen en wishlist? Dat maakt het bestellen super eenvoudig en snel. We zullen je even persoonlijk een bericht sturen met video's en uitleg hoe dit werkt. Fijne dag!
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een bestelling geplaatst Waarvan 1 artikel niet voorradig was Ik betaalde 1,- extra zodat deze achteraf nog bezorgd zou worden Maar de rest van de bestelling kwam maar niet Na een paar dagen maar ge-chat Suzan zou het voor mij in orde maken En maakte excuses voor deze fout
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
19 feb 2024
Beste Monique, Het spijt ons te lezen dat het verzoek tot deellevering niet goed is verwerkt in ons magazijn. Dank dat je contact opnam zodat we het direct konden corrigeren en onze excuses voor het ongemak. Hartelijke groet, Team Sudac
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

De levering is sinds kort erg matig, niet betrouwbaar

De levering is sinds kort erg matig, de levertijd is niet betrouwbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
29 jan 2024
Beste Miranda, vervelend te moeten lezen dat je sinds kort minder tevreden bent over de levering. Als je voor 22:00 uur bestelt (18.00 uur bij B2B verzending), dan verlaat het pakketje dezelfde dag ons magazijn. Vervolgens zijn we afhankelijk van DHL maar in principe zou de bestelling de volgende dag dan bij jou geleverd moeten worden. Neem gerust contact met ons op wanneer dat niet zo is, dan kijken we graag met je mee hoe we het kunnen oplossen. Fijne dag!
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verzending duurt steeds langer

Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
18 sep 2023
Beste Amber, Wat wij kunnen garanderen is dat wanneer jij je order voor 22.00 uur plaatst, wij deze dezelfde dag nog versturen. Daarna is hij in handen van DHL en normaal gesproken zou deze dan inderdaad de volgende dag bij jou geleverd worden, maar daarin zijn we wel afhankelijk van drukte bij DHL. Dus normaal gesproken heb je je bestelling de volgende dag in huis maar wij kunnen helaas niet helemaal uitsluiten dat een levering via DHL mogelijk een keer vertraging oploopt. Hartelijke groet, Team Sudac
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen ging niet soepel, slecht werkende website . Mail ontvangen met een " welkomstkorting" naast een schoolpakket nog wat aankopen gedaan voor m'n dochter meer allerlei excuses dat de korting daarvoor niet voor geldig is! Vanuit school verplicht hier te bestellen anders had ik deze keuze wss niet zelf gemaakt
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
10 aug 2023
Goedemorgen, wat vervelend te lezen dat het bestellen niet soepel is gegaan. De welkomstkorting is inderdaad niet geldig in combinatie met het bestelde schoolpakket. De welkomstkorting kunnen wij wel verrekenen met de trolley. Zou u daarom een mail met uw rekeningnummer willen sturen naar floor@sudac.nl? Dan zullen wij een credit voor u maken.
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling duurt de laatste tijd langer als aangegeven op de website. Kort geleden aangebroken tubes verf in de doosjes geleverd gekregen. Doordat ik het niet kon bewijzen kreeg ik niks vergoed.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
22 aug 2023
Hoi Angelique, we zien dat de order inderdaad één dag vertraging heeft opgelopen in het sorteercentrum van DHL. Wij vinden dat heel vervelend en hebben daar helaas geen invloed op zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten. Over de aangebroken tubes neemt Marieke nog even contact met je op om naar een passende oplossing te zoeken.
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service en vriendelijk daar 10 punten voor De verzendingen kopen nog niet soepel ik ben nieuw en pas 2 x besteld dus misschien was het het opstarten
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
18 jan 2024
Beste Ellen, de eerste levering verliep tot onze grote spijt inderdaad niet vlekkeloos. Daar balen wij enorm van. We hopen het naar tevredenheid te hebben opgelost en gaan voor 5 sterren bij je toekomstige bestellingen :)
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service en producten zijn goed! Vind het alleen vervelend dat er bij producten staat ‘ morgen in huis ‘ en t vervolgens 3/4 dagen duurt voordat t geleverd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
22 aug 2023
Goedemorgen Diana, het kan zijn dat er 1 product niet direct op voorraad was en dan is er gewacht totdat deze weer voorradig was zodat de order in zijn geheel verstuurd kon worden. Als je een volgende keer kiest voor de optie 'deellevering' dan worden alle artikelen die dan voorradig zijn direct verzonden. Fijne dag!
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had verf tubes bestel 55 stuks en er werd geen kleurvlak bij geleverd.
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket is niet afgeleverd door dhl Had al contact met sudec
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

alle spullen nog niet binnen

ik heb een heel deel van mijn eerste bestelling nog niet binnen
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
10 aug 2023
Hoi Iris, we zien dat je de artikelen op een andere manier hebt besteld dan aangegeven in de bestelbrief die je via school hebt ontvangen. In plaats van het totale pakket te bestellen, heb je alle artikelen los besteld waardoor er nu nog een deel nageleverd moet worden. Wij doen er nu alles aan om je de ontbrekende artikelen zsm na te sturen. Succes met je opleiding!
LD
Linda d.
Zevenaar
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen communicatie over uitlopende producten
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
3 jul 2023
Beste Linda, Als er artikelen uitlopend zijn dan staat dat vermeld op de actuele prijslijst. Er staat dan achter het betreffende artikel *uitlopend*. Met vriendelijke groet, Team Sudac
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes aangekomen
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slecht. Er is iets niet goed gegaan met de bestelling, en we krijgen ijskoud te horen dat het onze eigen schuld s. 0,0 hulp vanuit Sudc, geen enkele service, geen greintje meeleven, helemaal niks. Dat onze dochter straks zonder schoolspullen zit maakt Sudac geen zak uit blijkt wel weer
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
22 aug 2023
Beste mevrouw Jilleba, wij bieden u graag de mogelijkheid om de verkeerd bestelde producten kosteloos aan ons te retourneren, daarvoor zal ik u een retouretiket mailen. Verder doen wij onze uiterste best om nu de goede artikelen alsnog op tijd te leveren.