sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

158 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.324 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!

Meest relevante negatieve beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(13)
(8)
(8)
Resetten
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een bestelling geplaatst Waarvan 1 artikel niet voorradig was Ik betaalde 1,- extra zodat deze achteraf nog bezorgd zou worden Maar de rest van de bestelling kwam maar niet Na een paar dagen maar ge-chat Suzan zou het voor mij in orde maken En maakte excuses voor deze fout
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
19 feb 2024
Beste Monique, Het spijt ons te lezen dat het verzoek tot deellevering niet goed is verwerkt in ons magazijn. Dank dat je contact opnam zodat we het direct konden corrigeren en onze excuses voor het ongemak. Hartelijke groet, Team Sudac
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vreselijk slechte empatieloze klantenservice, jammer genoeg moesten we hier t schoolpakket bestellen. Hopelijk kunnen we de rest van de opleiding de spullen ergens anders bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
22 aug 2023
Beste mevrouw Jilleba, wij bieden u graag de mogelijkheid om de verkeerd bestelde producten kosteloos aan ons te retourneren, daarvoor zal ik u een retouretiket mailen. Verder doen wij onze uiterste best om nu de goede artikelen alsnog op tijd te leveren.
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Meerdere djngen

Discussie over Black friday gehad! Verzendkosten als producten niet op voorraad zijn terwijl je voor veel geld besteld! Meerdere dingen
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
28 dec 2023
Goedemorgen Manon, wat vervelend dat je ontevreden bent. Ik kan in de actieperiode van Black Friday alleen geen order van je terugvinden. Verder zijn de verzendkosten afhankelijk van het orderbedrag en niet of er producten wel of niet op voorraad zijn. Wil je mij contacten via floor@sudac.nl? Ik kijk graag even met je mee!
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Donderdag bestelling gedaan en nu zondag nog niks gehad. Jammer nog niet zo lang geleden was het de dag ernaar binnen.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
27 jul 2023
Beste Eef, de order heeft op de dag van bestelling ons magazijn nog verlaten maar ik zie dat deze in het sorteercentrum van de bezorger inderdaad wat vertraging heeft opgelopen. Vervelend dat dit is gebeurd! De order is inmiddels gelukkig afgeleverd en we gaan er van uit dat je de volgende keer de order gewoon weer de dag daarna in huis zult hebben zoals je dat van ons gewend bent. Hartelijke groet, team Sudac.
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kan niks beoordelen ,ik heb nog niks binnen zelfs geen track and tracé, zodat ik weet waar het is🤬
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
26 jun 2023
Goedemorgen Natasja, wat vervelend dat je geen track&trace hebt ontvangen. Ik stuur hem je deze bij nog een keertje: https://my.dhlparcel.nl/home/tracktrace/JVGL0627410400002774/6464%20AN Je bestelling kan je vandaag verwachten. Fijne dag!
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

De levering is sinds kort erg matig, niet betrouwbaar

De levering is sinds kort erg matig, de levertijd is niet betrouwbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
29 jan 2024
Beste Miranda, vervelend te moeten lezen dat je sinds kort minder tevreden bent over de levering. Als je voor 22:00 uur bestelt (18.00 uur bij B2B verzending), dan verlaat het pakketje dezelfde dag ons magazijn. Vervolgens zijn we afhankelijk van DHL maar in principe zou de bestelling de volgende dag dan bij jou geleverd moeten worden. Neem gerust contact met ons op wanneer dat niet zo is, dan kijken we graag met je mee hoe we het kunnen oplossen. Fijne dag!
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
21 sep 2023
Goedemorgen Kirsten, Zoals vermeld op de shop en overlegd met je school hebben schoolpakketten een langere levertijd. Dit kan 1 tot 3 weken duren. Wij doen ons best het schoolpakket zsm bij je te leveren. Succes met je opleiding!
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog steeds niks ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
15 jan 2024
Goedemorgen, Cees neemt vandaag even contact met je op. Het wachten is op de POP Perfect Curls Gel. Deze hardloper verwachten we deze week weer op voorraad en dan zullen we het pakket zsm uitleveren. Als je de overige artikelen al eerder had willen ontvangen dan kan je altijd kiezen voor de optie 'deellevering.' Fijne dag!
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
18 sep 2023
Goedemiddag, wat vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het oefenhoofd. Wij komen graag met u in contact. Wellicht sluit een ander oefenhoofd beter aan op uw wensen en kunnen wij u daarin adviseren. Wij helpen u graag verder. U kunt ons per mail bereiken via mail floor@sudac.nl. Hartelijke groet, Team Sudac