sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

157 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.321 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!

de meest kritische beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(113)
(17)
Resetten
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!
Beoordeling melden
MB
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niets op aan te merken

Bestellen ging makkelijk en ik had het de volgende dag in huis. Perfect
Beoordeling melden
MB
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering Producten naar verwachting
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snells levering

Zondag besteld, maandag geleverd!
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Netjes en snel

Netjes en Snelle bezorging
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CM
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede kwaliteit van de producten en goede klantenservice
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site is duidelijk en de levering is snel.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes en goede service
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering.. top!
Beoordeling melden
MB
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, alles top
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is gewoon goed
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vindt de besteding van 125€ excl ( voorheen was dat75€) voor de POP produkten en dan de verzending gratis wel erg veel. Dit maakt het voor een kleine ondernemer niet aantrekkelijker om nog iets tussendoor te bestellen
Beoordeling melden