sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

157 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.321 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!

de meest kritische beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(113)
(17)
Resetten
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Altijd goed

Ben echt super tevreden over mijn bestelling altijd op tijd en de support dat je krijgt als je graag heb of je komt er niet uit kun je ze altijd bellen . Voor een beginnend kapster is dit heel fijn dankjewel 🙏
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laatste bestelling mocht wel wat sneller, vrijdag voor 22u besteld en vandaag (maandag) is het er nog niet Verder ben ik altijd heel tevreden over de levering van jullie
Beoordeling melden
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service, vriendelijke klantenservice.

Altijd optijd geleverd. Service en producten zijn altijd goed! Ik ben een echte liefhebber van de Pop producten, vooral de nieuwe krullen lijn.
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Regel voor 22.00 besteld volgende dag in huis aanpassen. Donderdag besteld, zaterdag geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
19 feb 2024
Beste Anouk, Voor reguliere orders hanteren wij de regel voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Zoals in onze voorwaarden vermeld hanteren wij voor schoolpakketten een iets ruimere levertijd. Wij hopen hiermee mogelijke onduidelijkheid weggenomen te hebben. Hartelijke groet, Team Sudac
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering ! Een aantal producten (flessen ontwikkelaars) zaten niet goed dicht en lekte
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijn geholpen

Goede service, ik had een vraag over mijn bestelling en dit is binnen minuten opgelost. Top
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

super en vlot

Bij Sudac gaat alles altijd super vlot! Vandaag besteld indien gewenst morgen in huis
Beoordeling melden
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goedemorgen ik gebruik de kadus fervidol meer dan 45 jaar. Naar alle tevredenheid ?
Beoordeling melden
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en fijn je al nieuwe klant een welkomst pakket krijgt.
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd op tijd geleverd. En afspraken worden na gekomen. Top ervaringen!
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Had graag bij de nalevering nog iets extra besteld , maar dat kon niet
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd op tijd geleverd. Service en producten zijn altijd goed!
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag besteld morgen in huis. Alles verloopt heel soepel.
Beoordeling melden
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het lag heel erg door elkaar in de doos. Met doppen eraf.
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat pakket s'avonds kwam en leuke online training
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor 10 uur besteld morgen in huis is niet altijd zo.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het geduld want alles ging fout en d3 super service
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoge kwaliteit, fantastische prijzen, snel leveren.
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Schoolpakket

Bestelling keurig verpakt en super snel verzonden!
Beoordeling melden
WE
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super producten

Super producten, keurige levering, altijd snel!
Beoordeling melden