23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beste Jolanda,
Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Om uw resultaten te optimaliseren, raden we aan ons programma van 3 maanden te volgen en het product te gebruiken volgens de aanbevolen instructies. Daarnaast hebben we u via e-mail een 10-daags dieetplan gestuurd, dat we u aanraden in uw routine op te nemen. Het opnemen van regelmatige lichaamsbeweging kan ook gunstig zijn. We zijn toegewijd om uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en zijn hier om u bij elke stap te helpen.
Omdat we altijd op zoek zijn naar upgrades van onze producten om u te helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl We waarderen uw feedback en willen graag met u samenwerken om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.
13 feb 2024
Heel slecht mijn bestelling nog niet gekregen 😡
Beste Monina,
We begrijpen uw frustratie en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden door de vertraging in de levering van uw bestelling.
Na het controleren van onze gegevens hebben we vastgesteld dat uw bestelling nog niet is verzonden vanwege een product dat momenteel niet op voorraad is. We begrijpen dat dit teleurstellend is en we willen dit graag voor u oplossen.
Om een passende oplossing te vinden, vragen we u vriendelijk om een e-mail te sturen naar support@naturesfinestfoods.nl met vermelding van uw bestelgegevens en uw specifieke zorgen. Ons team staat klaar om u te helpen en een bevredigende oplossing te bieden.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en eventuele overlast die dit heeft veroorzaakt. We streven ernaar om uw zorgen zo snel mogelijk op te lossen en uw ervaring met ons positief te maken.
16 nov 2023
Help gewoon niet nog geen gram af gevallen.
17 nov 2023
Beste huffel P.a Van,
allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. Gewichtsverlies kan een complex proces zijn dat wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder genetica, levensstijl, voeding en algemene gezondheidstoestand. Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben.
Beste Giuseppe,
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken veroorzaakt door de vertraging in het verstrekken van informatie over uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op updates, vooral wanneer u reikhalzend uitkijkt naar uw pakket. We willen u laten weten dat we de situatie grondig hebben onderzocht en kunnen bevestigen dat uw bestelling succesvol is afgeleverd.
We betreuren ten zeerste elk gebrek aan communicatie van onze kant tijdens dit proces. Ons doel is altijd om onze klanten op de hoogte te houden van elke stap in het proces, en we erkennen dat we dit in uw geval niet hebben waargemaakt. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele frustratie of ongemak die dit heeft veroorzaakt.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
8 mrt 2024
Duurde lang voordat de bestelling binnen was
12 mrt 2024
Beste Wouter,
Hartelijk dank voor je bericht, en onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van je bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om op je bestelling te wachten, en we betreuren het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Helaas hebben we geen controle over de bezorging en kunnen vertragingen soms voorkomen, ondanks onze inspanningen om een snelle en efficiënte service te bieden.
We waarderen je geduld en begrip in deze situatie. Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen die je hebt aan te pakken.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je desondanks tevreden bent met je bestelling.
1 feb 2024
Slecht bereikbaar, geen Nederlandse bijlage.
2 feb 2024
Beste Arjan Tije,
Hartelijk dank voor je bericht en het delen van je ervaring met ons. We vinden het spijtig te horen dat je ons als slecht bereikbaar hebt ervaren en geen Nederlandse bijlage hebt ontvangen.
Onze excuses als je moeilijkheden hebt ondervonden bij het bereiken van ons. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en we waarderen je feedback om ons te helpen verbeteren.
Wat betreft de Nederlandse bijlage, we willen je laten weten dat alle benodigde informatie beschikbaar is op onze website www.naturesfinestfoods.nl. Daarnaast hebben we QR-codes op onze producten geplaatst die je kunt scannen om direct toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie.
We willen graag begrijpen waar het precies mis is gegaan en hoe we je beter van dienst kunnen zijn. Zou je ons alsjeblieft meer details kunnen sturen via e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons supportteam staat klaar om je te helpen en eventuele vragen of problemen op te lossen.
Nogmaals bedankt voor je feedback en voor je tijd. We doen ons best om onze dienstverlening te verbeteren en hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.
5 mrt 2024
Zonde van m’n geld, merk geen verbetering.
6 mrt 2024
Beste Anica,
Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met ons product.
Het spijt ons te horen dat je geen verbetering hebt gemerkt en dat je je geld als verspild beschouwt. We begrijpen hoe teleurstellend dit kan zijn en we willen je graag helpen.
Onze aanbeveling voor optimale resultaten is om het product gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, ons 10-daagse dieet te volgen en fysiek actief te blijven. Dit zijn richtlijnen die bedoeld zijn om je te helpen het maximale uit het product te halen.
We begrijpen echter dat elk individu anders kan reageren op voedingssupplementen en dat de resultaten kunnen variëren. Als je niet tevreden bent met de resultaten die je hebt ervaren, raden we je aan om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om te helpen en eventuele zorgen te bespreken die je hebt over het product.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we je kunnen helpen om de gewenste resultaten te bereiken.
8 feb 2024
Nog steeds mijn bestelling biet…
Nog steeds mijn bestelling niet verstuurd
Beste M Bek,
We begrijpen uw bezorgdheid over de status van uw bestelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Na controle van onze gegevens hebben we vastgesteld dat uw bestelling onderweg is.
Normaal gesproken duurt de levering 4-7 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat er vertragingen optreden vanwege externe factoren zoals transportproblemen of een hoog aantal bestellingen.
We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. Als u verdere vragen heeft over uw bestelling of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.
1 feb 2024
Ik krijg geen reactie , geen pakketje !!
2 feb 2024
Beste Ton van schaik,
Hartelijk dank voor je bericht en onze excuses voor eventuele ongemakken met betrekking tot je bestelling. We begrijpen dat je je afvraagt waar je pakket is.
Onze excuses voor het ongemak, en we willen je laten weten dat we de status van je bestelling hebben gecontroleerd. Volgens onze gegevens is je pakket onderweg en bevindt het zich momenteel in het bezorgproces. Onze standaard levertermijn is 4-7 werkdagen, en je bestelling is op schema.
Om je te helpen de voortgang van je bestelling te volgen, hebben we je een trackingnummer per e-mail gestuurd. Je kunt dit nummer gebruiken om de exacte locatie en geschatte leverdatum van je pakket te controleren.
We begrijpen dat het wachten op een bestelling spannend kan zijn, en we waarderen je geduld. Als je verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl.
We hopen dat je je pakket spoedig zult ontvangen en dat het aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je begrip en je vertrouwen in Nature's Finest.
2 jul 2024
Na 3 weken gebruik, niets afgevallen.
3 jul 2024
Beste W.C.H. Bertels,
Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons product. Het spijt ons ten zeerste dat je teleurgesteld bent en het als "troep" hebt ervaren.
We begrijpen hoe belangrijk het is om een product te vinden dat voldoet aan je verwachtingen en dat effectief is voor jouw persoonlijke doelen. Het is vervelend om te horen dat ons product niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan en niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.
Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, en hoewel ze effectief zijn voor veel van onze klanten, begrijpen we dat de reactie op voedingssupplementen kan variëren van persoon tot persoon. Factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling kunnen allemaal van invloed zijn op de ervaring met het product.
We willen graag meer details ontvangen over je specifieke ervaring en hoelang je het product hebt gebruikt voordat je deze conclusie trok. Hierdoor kunnen we een beter inzicht krijgen in wat er mogelijk mis is gegaan en hoe we dit kunnen verbeteren.
Als je bereid bent, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en samen met jou een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We stellen je eerlijke feedback zeer op prijs en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.
5 jun 2024
Rare antwoorden op vragen via de mail
6 jun 2024
Beste Kristel,
Bedankt voor je feedback. We vinden het spijtig te horen dat je onze antwoorden op vragen via de e-mail als vreemd hebt ervaren.
We willen ons verontschuldigen als onze reacties niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Het is ons doel om onze klanten altijd duidelijke en behulpzame antwoorden te bieden, en het spijt ons als dit niet het geval was in jouw geval.
Om onze service te verbeteren en onze communicatie te verduidelijken, willen we graag meer details ontvangen over de vragen waarop je ongebruikelijke antwoorden hebt ontvangen. Hierdoor kunnen we onze processen evalueren en ervoor zorgen dat we in de toekomst een betere service kunnen bieden.
Als je verdere vragen hebt of meer feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We zijn er om je te helpen en willen graag zorgen voor een positieve ervaring voor al onze klanten.
Nogmaals bedankt voor je feedback en je geduld. We hopen de kans te krijgen om je vertrouwen te herstellen.
4 apr 2024
De producten doen niet wat ze beloven
5 apr 2024
Beste Marian,
Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt.
Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.
4 jan 2024
Er wordt niet gereageerd op vragen!
5 jan 2024
Beste Hüseyin TUNCER,
We bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat je hebt ervaren, en we waarderen het dat je ons hiervan op de hoogte hebt gesteld. We begrijpen hoe belangrijk het is om je vragen en zorgen snel aan te pakken.
We willen je verzekeren dat we toegewijd zijn aan het oplossen van eventuele problemen waarmee je te maken hebt. We willen je vriendelijk vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl met specifieke details over je vraag. Op deze manier kunnen we je effectiever ondersteunen en de nodige hulp bieden.
We hechten waarde aan je feedback en zijn vastbesloten om een positieve klantbeleving te waarborgen. Dank je voor je begrip, en we kijken ernaar uit om je snel van dienst te zijn.
7 mei 2024
Besteld en betaald niks ontvangen
14 mei 2024
Beste Nicole
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het eventuele ongemak veroorzaakt door de vertraging in het verstrekken van informatie over uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op updates, vooral wanneer u reikhalzend uitkijkt naar uw pakket. Weet alstublieft dat we de situatie grondig hebben onderzocht en kunnen bevestigen dat uw bestelling gisteren succesvol is afgeleverd.
We betreuren ten zeerste elk gebrek aan communicatie van onze kant tijdens dit proces. Ons doel is altijd om onze klanten op de hoogte te houden van elke stap in het proces, en we erkennen dat we in uw geval niet aan deze standaard hebben voldaan. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we betreuren het echt als dit enige frustratie of ongemak heeft veroorzaakt.
Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, of als er iets is waarbij we u verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze service.
Bedankt voor uw begrip en geduld terwijl we dit probleem hebben opgelost.
8 feb 2024
Ik heb mij product niet ontvangen
Beste Ofelia,
We betreuren het ten zeerste te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Volgens onze gegevens is het pakket echter op 12 februari afgeleverd.
We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn, en we willen u verzekeren dat we dit serieus nemen. Het kan zijn dat er zich een misverstand heeft voorgedaan met de levering, en we willen er alles aan doen om dit op te lossen.
Als u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen, raden we u aan de volgende stappen te ondernemen:
Controleer of iemand anders in uw huishouden het pakket heeft aangenomen zonder dat u op de hoogte was.
Neem contact op met uw buren om te zien of het pakket per ongeluk bij hen is afgeleverd.
Neem contact op met het plaatselijke postkantoor of het bezorgbedrijf om te zien of er meer informatie beschikbaar is over de levering.
Als u nog steeds geen succes heeft gehad, neem dan alstublieft rechtstreeks contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u verder te helpen en samen een oplossing te vinden voor dit probleem.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, en we waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.
20 jun 2024
Smaak lost en niet echt tevreden.
21 jun 2024
Beste Nantawan,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet de gewenste resultaten hebt behaald met onze producten.
Om de beste resultaten te bereiken, raden we aan onze producten minimaal drie maanden te gebruiken. Dit geeft je lichaam de tijd om zich aan te passen en de voordelen van de ingrediënten optimaal te benutten. Naast het gebruik van onze producten, is het belangrijk om fysiek actief te blijven en een gezonde levensstijl aan te houden. We adviseren je daarom om regelmatig te bewegen en het bijgevoegde dieet te volgen.
Daarnaast is het cruciaal om gedurende de dag voldoende water te drinken en ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt. Een goede hydratatie en voldoende rust zijn essentieel voor je algehele welzijn en kunnen de effectiviteit van de supplementen ondersteunen.
Als je nog vragen hebt of verdere begeleiding nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele zorgen te adresseren.
We waarderen je geduld en hopen dat je met deze adviezen betere resultaten zult behalen.
29 apr 2024
Grootste oplichterij die er is
10 mei 2024
Beste Mitchel,
Allereerst willen we u bedanken voor uw bestelling. We betreuren oprecht uw ervaring. Helaas weten we niet de reden voor uw beoordeling, dus we willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en we zullen proberen het probleem op te lossen.
Onze oprechte excuses als u ongemak heeft ondervonden tijdens het bestel- of leveringsproces, of als u niet tevreden was met het product.
We zouden zeer dankbaar zijn om uw feedback te horen en proberen een oplossing te vinden.
Dank u voor uw begrip.
6 mei 2024
Waardeloos niks ontvangen!!!!!
14 mei 2024
Beste Eugenie,
27 jun 2024
Troep !! Werkt écht niet.
27 jun 2024
Beste R de Regt,