23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Vind het wel vreemd dat ik nu opnieuw alle gegevens door moet sturen om mijn bestelling te voltooien. Is bij de aanvraag ook al vermeld..!!
Beste Paul,
Dank u voor uw bericht. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn om opnieuw om gegevens te worden gevraagd. We hebben de situatie voor u gecontroleerd en kunnen u geruststellen dat uw bestelling al onderweg is. Er is geen verdere actie of betaling van uw kant vereist.
Als u nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen u graag verder.
26 aug 2024
De tekst op de verpakking is zo klein dat ik deze niet kan lezen en ook staat deze er niet in het Nederlands erbij.
Beste Esther,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de tekst op de verpakking te klein is en niet in het Nederlands beschikbaar is. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.
U ontvangt de gebruiksaanwijzing ook per e-mail en deze is te vinden op onze website. Daarnaast kunt u de instructies eenvoudig raadplegen door de QR-code op de verpakking te scannen. Dit zou u moeten helpen om de benodigde informatie te verkrijgen.
Als u nog verdere vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen.
15 aug 2024
geen informatie
ik wacht al lang op informatie over waar mijn pakket is, Er zijn 3 dagen verstreken sinds de besteling,
21 aug 2024
Beste Maria,
Bedankt voor uw feedback en voor het melden van uw zorgen. Het spijt ons te horen dat u nog geen informatie heeft ontvangen over de status van uw pakket. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak.
De levertijd voor onze pakketten bedraagt doorgaans tussen de 3 en 7 werkdagen, afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode. Soms kan het even duren voordat de trackinginformatie wordt bijgewerkt, maar wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Wij zullen onmiddellijk de status van uw bestelling controleren en u voorzien van de meest actuele informatie. Als er een probleem is met de levering, zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.
We waarderen uw geduld en begrijpen hoe belangrijk het is om tijdig geïnformeerd te worden over uw bestelling. Dank u voor uw begrip en voor het geven van de kans om dit recht te zetten.
Nature's Finest
Potje is voor 60% leeg! Ja zo kan ik ook aanbiedingen maken met de 2 pot gratis. 🤔🤔🤔
2 sep 2024
Beste Ron,
Bedankt voor je bericht en voor het delen van je bezorgdheid. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer het potje er niet volledig gevuld uitziet. We willen je graag verzekeren dat de inhoud precies overeenkomt met wat er op de verpakking staat aangegeven.
Het kan soms zo lijken dat er minder in het potje zit vanwege de gestandaardiseerde afmetingen van onze verpakkingen. Deze afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat het product tijdens transport beschermd blijft en in optimale staat bij jou aankomt.
We bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele verwarring die dit heeft veroorzaakt. Als je verdere vragen hebt of als er iets anders is waar we je mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te assisteren.
Het Nature’s Finest Foods Team
23 aug 2024
Beschadiging door bezorging
Product voldoet aan de verwachting, helaas was de verpakking beschadigd.
24 aug 2024
Hallo Jochem,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het erg spijtig om te horen dat je verpakking beschadigd is aangekomen, ondanks dat het product zelf aan je verwachtingen voldoet. Dit is uiteraard niet de service die wij voor onze klanten nastreven.
We begrijpen hoe belangrijk het is dat je producten in goede staat worden geleverd, en het is teleurstellend om te horen dat de bezorging niet aan deze standaard voldeed. We willen graag samen met jou naar een oplossing zoeken om dit probleem recht te zetten. Als je contact met ons opneemt via support@naturesfinestfoods.nl, kunnen we jouw situatie nader bekijken en zorgen voor een passende oplossing.
Bij Nature’s Finest doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met zowel onze producten als onze service. Jouw feedback is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om onze processen en klantenservice continu te verbeteren.
We waarderen je begrip en geduld in deze zaak, en hopen dat we je in de toekomst een probleemloze ervaring kunnen bieden.
Nature’s Finest
17 aug 2024
duurt te lang voor je het kreeg 14 - 8 2024 bestel
duurt te lang voor je het kreeg 14 8 2024
Bestelnummer: #2234256
29 aug 2024
Beste Jaap,
Hartelijk dank voor je feedback en je geduld. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over de vertraging van je bestelling met bestelnummer #2234256, die op 14 augustus 2024 is geplaatst. Helaas heeft de levering langer geduurd dan normaal, voornamelijk door de public holidays die invloed hebben gehad op onze verzend- en leveringsschema's.
Bij Nature's Finest Foods streven we er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, en we vinden het erg jammer dat deze vertraging je ervaring heeft beïnvloed. We nemen je opmerkingen ter harte en zullen onze processen blijven verbeteren om soortgelijke vertragingen in de toekomst te voorkomen.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je ervaring te verbeteren.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Het Nature's Finest Foods Team
6 aug 2024
adres
Ik heb vragen over mijn leveringsadres maar kan u niet bereiken
Beste Marc,
Bedankt voor je bericht en het delen van je zorgen. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden, en we willen je graag helpen om dit op te lossen.
Stuur ons alstublieft een e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl met de details van je situatie, zodat wij alles kunnen regelen.
We waarderen je geduld en kijken ernaar uit om je te helpen.
31 aug 2024
De bezorging liet net als de vorige keer lang op zich wachten.
2 sep 2024
Beste Brent,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de bezorging langer heeft geduurd dan verwacht. Onze bezorgtijd is doorgaans 4-7 werkdagen, en we hebben gecontroleerd dat je pakket binnen 6 werkdagen is geleverd.
We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als de levering langer op zich laat wachten. We zijn momenteel bezig met het verbeteren van onze bezorgtijden om ervoor te zorgen dat je toekomstige bestellingen sneller worden geleverd.
Als je verdere vragen hebt of als er iets anders is waar we je mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We waarderen je geduld en hopen je volgende keer een snellere levering te kunnen bieden.
Het Nature’s Finest Foods Team
7 aug 2024
Ik kan nog niets zeggen over de service en de producten ik heb zondag besteld en er is nog niets bekend wanneer het bezorgt wordt en door wie dus van daar redelijk
Ik kan nog niets zeggen over de service en de pr
Beste Marianne,
Bedankt voor je bericht. We hebben je situatie gecontroleerd en kunnen bevestigen dat je pakket onderweg is. Je zou binnenkort een e-mail van GLS moeten ontvangen met je trackingnummer.
Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
6 aug 2024
Na 3 dgn nog geen track en trace/ goederen
Beste Esther,
8 aug 2024
Ik wacht even het verloop af
9 aug 2024
Beste Katja,
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat je nog even afwacht hoe het verder gaat met het gebruik van ons product. Het kan soms even duren voordat je de volledige effecten merkt, dus we hopen dat je binnenkort positieve resultaten zult zien.
Als je in de tussentijd vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we klaar om je te ondersteunen. Je kunt ons altijd bereiken via support@naturesfinestfoods.nl.
We waarderen je geduld en vertrouwen in ons product!
Beste Klaudija,
Hartelijk dank voor je beoordeling van 3 sterren en je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Bij Nature's Finest Foods streven we er altijd naar om onze producten en service te verbeteren. We begrijpen dat je niet volledig tevreden bent en zouden graag meer willen weten over je ervaringen en eventuele punten van verbetering. Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om te begrijpen waar we kunnen verbeteren.
Als je specifieke opmerkingen hebt of als er iets is dat je ons wilt laten weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd open voor suggesties en staan klaar om je te helpen met eventuele problemen die je hebt ondervonden.
Nogmaals bedankt voor je feedback en je keuze voor Nature's Finest Foods. We hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.
Het Nature's Finest Foods Team
27 aug 2024
Beste Ton,
Bedankt voor uw beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw feedback enorm.
We streven ernaar om onze producten en diensten continu te verbeteren, en uw feedback helpt ons hierbij. Als er specifieke punten zijn waar u minder tevreden over bent, horen we dat graag. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u verder te helpen.
13 aug 2024
14 aug 2024
Beste Sabina,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We waarderen je feedback en vinden het jammer om te horen dat je ervaring met onze producten niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we staan klaar om te helpen.
Als je iets specifieks wilt bespreken of suggesties hebt over hoe we kunnen verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We zijn er om ervoor te zorgen dat je tevreden bent.
Bedankt dat je voor Nature's Finest Foods hebt gekozen.
Nature's Finest
Waar ik van baal is dat je denkt het goed te doen om een pakket te kopen. Door alle vele mails die volgen word je zo over spoelt dat het niet meer weet. Wat is nu het verschil tussen die ene detox en die andere. Wat moet ik nu kopen om het meeste gewicht te verliezen. Mail je krijgt je een standaard mail terug. Je kunt dus weer in die vele info opzoek naar jouw antwoord. Product thuis kun je weer online zoeken na hoe ik het nu gebruiken moet. kan ik de producten met elkaar gebruiken?? Ik had producten besteld geen gewicht verloren in deze maand. De bedenktijd van 2 weken is wel heel kort. Als je achter je product staat waarom dan maar 2 weken? En dan die vele afprijzingen. Ik ben nog niet overtuigd zoals jullie kunnen lezen. Nu de OkWater erbij besteld en maar weer in de informatie opzoek na hoe ik het gebruiken moet.
11 jul 2024
Beste MJG Haas,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw opmerkingen met ons te delen. We betreuren het ten zeerste om te horen dat uw eerste bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uw frustratie en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden.
We willen u verzekeren dat alle gebruiksaanwijzingen van onze producten beschikbaar zijn op onze website en via de QR-codes op de verpakkingen van onze producten. Door deze QR-codes met uw telefoon te scannen, krijgt u direct toegang tot alle benodigde informatie, inclusief gebruiksaanwijzingen en aanbevolen doseringen.
We zijn ook altijd beschikbaar om u persoonlijke assistentie te bieden. Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen als u vragen heeft of extra advies nodig heeft over het gebruik van onze producten. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u een bevredigende ervaring heeft met onze producten.
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen dat u ons een nieuwe kans wilt geven om u van dienst te zijn en u te laten zien dat we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en service.
28 jul 2024
Misschien nog wat geduld hebben
Ben nu een kleine maand bezig, maar zie nog niet echt verschil. Misschien nog wat geduld hebben. Ik eet overigens best gezond en heb ook veel lichaamsbeweging, waarvan zeker een uur in her bos met de honden. Dus veel zuurstof
Beste Jolande,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet de gewenste resultaten hebt behaald met onze producten.
Om de beste resultaten te bereiken, raden we aan onze producten minimaal drie maanden te gebruiken. Dit geeft je lichaam de tijd om zich aan te passen en de voordelen van de ingrediënten optimaal te benutten. Naast het gebruik van onze producten, is het belangrijk om fysiek actief te blijven en een gezonde levensstijl aan te houden. We adviseren je daarom om regelmatig te bewegen en het bijgevoegde dieet te volgen.
Daarnaast is het cruciaal om gedurende de dag voldoende water te drinken en ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt. Een goede hydratatie en voldoende rust zijn essentieel voor je algehele welzijn en kunnen de effectiviteit van de supplementen ondersteunen.
Als je nog vragen hebt of verdere begeleiding nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele zorgen te adresseren.
We waarderen je geduld en hopen dat je met deze adviezen betere resultaten zult behalen.
Nature's Finest
De kwaliteit van de laatste blikken van de belly burn zijn een andere kwaliteit dan die wij ervoor hadden. Deze zijn veel wateriger dan de vorige blikken die wij hadden.
5 jul 2024
Beste Joop,
Bedankt voor je feedback over ons Belly Burn product.
We hebben onlangs het recept van ons product verbeterd, wat heeft geleid tot veranderingen in de kleur en consistentie. Deze veranderingen maken deel uit van onze voortdurende inzet om de kwaliteit en prestaties van onze producten te verbeteren.
We begrijpen dat de nieuwe formulering verrassend kan zijn, maar wees gerust dat deze net zo effectief en veilig is als de vorige. We blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in ons ontwikkelings- en verbeteringsproces.
Als je nog verdere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We waarderen je feedback en danken je voor je voortdurende steun.
30 jul 2024
Ik weet het nog niet want dit is mijn eerste keer dat ik heb besteld bij jullie,
dus ik wacht af ik meerdere keten bij jullie bestel. Maar zover ben ik tevreden.
Beste Tenata,
Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service.
Uw positieve feedback is een enorme motivatie voor ons team. We streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te bieden en een uitstekende klantenservice te leveren, en het doet ons deugd te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Als u in de toekomst vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat altijd voor u klaar en helpt u graag verder.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw lovende woorden. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn en u een geweldige ervaring te blijven bieden!
11 jul 2024
Product helemaal top
Alleen de verzending komt nooit op tijd aan dan de afgesproken tijd
Dat is helaas jammer
12 jul 2024
Beste Debra,
Hartelijk dank voor uw bericht en voor het compliment over ons product! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit ervan.
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertragingen bij de verzending. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en het spijt ons dat we niet aan de afgesproken levertijd hebben kunnen voldoen.
We zijn bezig met verbeteringen in ons verzendproces om ervoor te zorgen dat uw toekomstige bestellingen op tijd aankomen. Uw feedback is erg waardevol voor ons, en we zullen ons uiterste best doen om onze dienstverlening te verbeteren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u ons de kans geeft om dit recht te zetten bij uw volgende bestelling.
Nature's Finest
Bij de derde zending was de poeder veranderd .En deze twee blikken hebben niets gedaan .
17 jul 2024
Beste Annet,
Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons product. Het spijt ons ten zeerste dat je teleurgesteld bent en het als "troep" hebt ervaren.
We begrijpen hoe belangrijk het is om een product te vinden dat voldoet aan je verwachtingen en dat effectief is voor jouw persoonlijke doelen. Het is vervelend om te horen dat ons product niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan en niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.
Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, en hoewel ze effectief zijn voor veel van onze klanten, begrijpen we dat de reactie op voedingssupplementen kan variëren van persoon tot persoon. Factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling kunnen allemaal van invloed zijn op de ervaring met het product.
We willen graag meer details ontvangen over je specifieke ervaring en hoelang je het product hebt gebruikt voordat je deze conclusie trok. Hierdoor kunnen we een beter inzicht krijgen in wat er mogelijk mis is gegaan en hoe we dit kunnen verbeteren.
Als je bereid bent, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en samen met jou een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We stellen je eerlijke feedback zeer op prijs en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.