23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Doet een bestelling en je hoort niets meer
Geen track en traceernummer
Beste Edwin,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u geen updates heeft ontvangen over uw bestelling en dat u geen track & trace-nummer heeft gekregen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven en wij willen dit graag voor u oplossen.
Bij Nature's Finest streven we ernaar om onze klanten een vlotte en transparante bestelervaring te bieden. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om geen informatie te ontvangen over uw bestelling. Uw bericht geeft ons de kans om te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst vermeden worden.
Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl met uw bestelgegevens, zodat wij uw situatie direct kunnen onderzoeken en u kunnen voorzien van de nodige informatie. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u snel duidelijkheid krijgt over de status van uw bestelling.
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij waarderen uw geduld en hopen dat we het vertrouwen in onze service kunnen herstellen.
3 jul 2024
Geen enkel verbetering, geen gewichtsverlies
Beste Gizem,
Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons product. Het spijt ons ten zeerste dat je teleurgesteld bent en het als "troep" hebt ervaren.
We begrijpen hoe belangrijk het is om een product te vinden dat voldoet aan je verwachtingen en dat effectief is voor jouw persoonlijke doelen. Het is vervelend om te horen dat ons product niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan en niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.
Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, en hoewel ze effectief zijn voor veel van onze klanten, begrijpen we dat de reactie op voedingssupplementen kan variëren van persoon tot persoon. Factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling kunnen allemaal van invloed zijn op de ervaring met het product.
We willen graag meer details ontvangen over je specifieke ervaring en hoelang je het product hebt gebruikt voordat je deze conclusie trok. Hierdoor kunnen we een beter inzicht krijgen in wat er mogelijk mis is gegaan en hoe we dit kunnen verbeteren.
Als je bereid bent, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en samen met jou een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We stellen je eerlijke feedback zeer op prijs en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.
20 jul 2024
Heeft niet het gewenste resultaat gegeven
Beste Thea,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat ons product niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we willen graag helpen om dit recht te zetten.
Bij Nature's Finest streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is daarom teleurstellend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback geeft ons de kans om te begrijpen waar het mis is gegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
We zouden het zeer op prijs stellen als u contact met ons opneemt via support@naturesfinestfoods.nl zodat we meer te weten kunnen komen over uw specifieke situatie. Het zou nuttig zijn als u ons meer details kunt geven over uw ervaring en wat precies niet aan uw verwachtingen voldeed. Op deze manier kunnen we een gerichte oplossing bieden en voorkomen dat soortgelijke problemen zich in de toekomst voordoen.
Ons klantenserviceteam staat klaar om uw probleem grondig te onderzoeken en een passende oplossing te vinden. We willen ervoor zorgen dat u uiteindelijk tevreden bent met uw aankoop en hopen dat we uw vertrouwen in onze producten kunnen herstellen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we de kans krijgen om uw ervaring te verbeteren en u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
29 jul 2024
Ik werdt alleen maar zwaarder na gebruik
30 jul 2024
Beste Sylvia,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet de gewenste resultaten hebt behaald met onze producten.
Om de beste resultaten te bereiken, raden we aan onze producten minimaal drie maanden te gebruiken. Dit geeft je lichaam de tijd om zich aan te passen en de voordelen van de ingrediënten optimaal te benutten. Naast het gebruik van onze producten, is het belangrijk om fysiek actief te blijven en een gezonde levensstijl aan te houden. We adviseren je daarom om regelmatig te bewegen en het bijgevoegde dieet te volgen.
Daarnaast is het cruciaal om gedurende de dag voldoende water te drinken en ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt. Een goede hydratatie en voldoende rust zijn essentieel voor je algehele welzijn en kunnen de effectiviteit van de supplementen ondersteunen.
Als je nog vragen hebt of verdere begeleiding nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele zorgen te adresseren.
We waarderen je geduld en hopen dat je met deze adviezen betere resultaten zult behalen.
9 jul 2024
Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb
Beste Kathy de Man,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om contact met ons op te nemen. We betreuren het ten zeerste om te horen dat u niet heeft ontvangen wat u heeft besteld. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden en wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden.
Om dit probleem snel en efficiënt op te lossen, zouden wij u willen vragen om ons enkele aanvullende gegevens te verstrekken. Kunt u ons alstublieft uw bestelnummer en een duidelijke foto van de producten die u heeft ontvangen sturen? Dit helpt ons om de situatie nauwkeurig te beoordelen en de oorzaak van de fout te achterhalen. U kunt deze informatie naar ons e-mailadres claims@nutrisslim.com sturen.
Zodra wij deze gegevens van u hebben ontvangen, zullen wij er alles aan doen om uw klacht zo snel mogelijk te behandelen. Ons team staat klaar om u te helpen en we zullen samen naar een passende oplossing zoeken, of dat nu het opnieuw verzenden van de correcte producten is of een andere oplossing die u tevreden stelt.
We waarderen uw geduld en begrip in deze zaak. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we betreuren het oprecht dat dit in uw geval niet is gebeurd. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en we hopen dat u ons de kans geeft om het goed te maken.
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groeten,
15 jul 2024
Bestelling kwijt onder verzenden
17 jul 2024
Geachte Maurice,
Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling tijdens het verzendproces is kwijtgeraakt. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend voor u is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en nemen dit soort situaties zeer serieus. Om u zo snel en adequaat mogelijk te kunnen helpen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Vermeld hierbij alstublieft uw bestelnummer en de details van uw situatie, zodat wij direct kunnen nagaan wat er is gebeurd en samen met u een passende oplossing kunnen vinden.
Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie en wij danken u voor uw begrip en geduld.
16 jul 2024
Slechte ervaring met service.
17 jul 2024
Beste Kristen,
Allereerst willen we u bedanken voor uw bestelling en voor het delen van uw ervaring. We betreuren oprecht dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Helaas weten we niet de specifieke reden voor uw beoordeling, dus we willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen en u een passende oplossing te bieden.
Onze oprechte excuses als u ongemak heeft ondervonden tijdens het bestel- of leveringsproces, of als u niet tevreden was met het product zelf. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden, en we vinden het zeer spijtig dat dit in uw geval niet is gelukt.
We zouden het zeer waarderen om uw gedetailleerde feedback te ontvangen zodat we kunnen begrijpen wat er precies is misgegaan en hoe we onze diensten kunnen verbeteren. Uw mening is voor ons van grote waarde, en we hopen dat we samen een bevredigende oplossing kunnen vinden.
Dank u voor uw begrip en geduld. We kijken ernaar uit om van u te horen en u verder te helpen.
1 aug 2024
Het werkt totaal niet.
1 aug 2024
Hallo Ageeth,
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat het product totaal niet werkt en dat u teleurgesteld bent in uw ervaring met Nature's Finest. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en we willen dit graag rechtzetten.
Wij streven er voortdurend naar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en het is teleurstellend om te horen dat dit in uw geval niet gelukt is. Om beter te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we dit kunnen oplossen, zouden we graag meer details van u ontvangen.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via support@naturesfinestfoods.nl? Wij staan klaar om uw zorgen te bespreken en samen een oplossing te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen terug te winnen en u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
28 jul 2024
Niet te drinken brrrr
30 jul 2024
Beste Han den Engelsman,
Beste Chan,
Het spijt ons ontzettend te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad en dat u zich opgelicht voelt. Uw feedback is voor ons van groot belang, en we willen graag begrijpen wat er precies mis is gegaan zodat we dit kunnen onderzoeken en verbeteren.
Wij nemen klachten en zorgen van onze klanten zeer serieus. Het is absoluut niet onze bedoeling om iemand teleur te stellen of te frustreren. Om uw situatie beter te begrijpen en een passende oplossing te vinden, zouden wij graag meer details ontvangen over uw ervaring. Dit helpt ons niet alleen om het probleem direct aan te pakken, maar ook om te voorkomen dat dergelijke situaties zich in de toekomst herhalen.
U kunt ons eenvoudig bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om uw zorgen te bespreken en te helpen met het vinden van een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring met ons heeft en dat uw vertrouwen in ons wordt hersteld.
Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Wij waarderen uw feedback en hopen dat u ons de kans geeft om het probleem recht te zetten en uw ervaring te verbeteren.
Teleurstellend
Doet helemaal niks.
12 jul 2024
Beste Fiona,
Beste Ine van de Burgt,
Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad en dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn wanneer iets niet naar wens verloopt, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden.
Om uw situatie beter te begrijpen en een passende oplossing te vinden, zouden we graag meer details ontvangen over wat er precies mis is gegaan. Het is voor ons belangrijk om te weten wat er niet goed is gegaan, zodat we de nodige stappen kunnen ondernemen om het probleem op te lossen en te voorkomen dat het zich in de toekomst herhaalt.
Wij waarderen uw feedback enorm, omdat het ons helpt om onze producten en service continu te verbeteren. U kunt ons eenvoudig bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om uw zorgen te bespreken, uw vragen te beantwoorden en u te helpen met een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback. We hopen dat u ons de kans geeft om het probleem op te lossen en uw vertrouwen in ons te herstellen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze producten en service.
25 jul 2024
26 jul 2024
Beste Martin,
22 jul 2024
Beste Esther,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons product of onze service niet naar verwachting was. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we willen graag helpen om dit probleem op te lossen.
Bij Nature's Finest streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en onze klanten een uitstekende service te bieden. Het is dan ook teleurstellend om te horen dat we hierin niet zijn geslaagd. We waarderen uw eerlijke feedback en willen graag van u leren hoe we ons kunnen verbeteren.
We zouden het zeer op prijs stellen als u contact met ons wilt opnemen via support@naturesfinestfoods.nl. Als u ons meer details kunt geven over uw ervaring en wat precies niet naar wens was, kunnen we gerichter reageren en een passende oplossing vinden. Ons klantenserviceteam staat klaar om uw probleem te onderzoeken en u verder te helpen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen in onze producten en service te herstellen en u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
20 jul 2024
Beste Lambert,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met ons product. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en we willen graag helpen om dit probleem op te lossen.
Bij Nature's Finest streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en te zorgen voor een uitstekende klantenservice. Het is dan ook teleurstellend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We waarderen uw eerlijke feedback en willen graag van u leren hoe we ons kunnen verbeteren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen in onze producten te herstellen en u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
19 jul 2024
19 jul 2024
Hallo Marineth,
Dank u voor uw beoordeling. We vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. We nemen uw feedback zeer serieus, en het is absoluut niet onze bedoeling om onze klanten teleur te stellen.
We willen dit graag rechtzetten en begrijpen wat er precies is misgegaan. Kunt u ons alstublieft meer informatie geven over uw ervaring? Dit helpt ons om het probleem beter te begrijpen en ervoor te zorgen dat we de nodige stappen ondernemen om dit te verhelpen.
U kunt ons bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. Stuur ons alstublieft uw bestelnummer en een gedetailleerde beschrijving van de problemen die u heeft ondervonden. Ons team is er om u te ondersteunen en een oplossing te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.
We willen u graag onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de frustratie die u heeft ervaren. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we hopen dat we de kans krijgen om uw ervaring te verbeteren en uw vertrouwen in Nature's Finest terug te winnen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. We kijken uit naar uw reactie en willen ervoor zorgen dat we dit probleem snel en adequaat oplossen.
7 jul 2024
Beste Hilly,
Beste Petra,
Beste Alexsandra,
31 mrt 2024
Geen gram afgevallen
4 apr 2024
Beste Anneke,
Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt.
Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.