blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.com
Beoordelingen:

229 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.044 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blokzeep.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was aardig sceptisch... 3x wrijven over je haar moet voldoende zijn, ook voor lang haar... Ja hoor, echt niet! Dacht ik nog voor ik onder de douche stapte! Normaal was ik mijn (heup) lange haar 2x met shampoo om een schoon en kambaar gevoel te hebben... 3x met de zeep over het haar is inderdaad voldoende! Ruikt subtiel en na 1x ingestopt te hebben voelde het al zacht, schoon en doorkambaar! Oude gewoontes leer je niet in 1 dag af, dus ook een 2e keer in gesopt, maar dan door de zeep in m'n handen te wrijven. En ook deze hoeveelheid sop was voldoende om mijn haar in te soppen! Ik ben enthousiast!

de meest kritische beoordeling

11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik weet nog niet hoe ik me nou voel over de zonneblok. Hij ruikt lekker en mijn huid is er minder glibberig mee dan met zonnebrandcreme. Ook is het handig meenemen in zo'n klein reisblikje. De verpakking is super, alleen een kartonnetje en papiertje. Maar er zijn zeker ook nadelen: - ik heb géén idee hoe veel ik op moet doen: het smelt moeilijk in mijn handen waardoor opsmeren veel werk is en het lijkt alsof ik bijna niets opdoe - Het is lastig te zien waar en hoe veel ik op heb gedaan op mijn lichte huid. Misschien dat het op bruinere huidjes beter zichtbaar is, maar dat zal dan vooral komen door de - witte waas zijn die achterblijft. Dat hoort natuurlijk bij een minerale zonnebrand maar ik kreeg wel opmerkingen dat ik er slecht uit zag. - Ook krijg ik hele rare druppeltjes (zweet?) die op mijn poriën blijven zitten als ik deze zonnebrand op heb. Mijn hele neus en bovenlip zijn nat! - Na een weekje is er al een flink stuk van het blok af, dus ik ben benieuwd hoe lang hij echt mee gaat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(162)
(45)
Resetten
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De shampoo schuimt en geurt lekker. Het effect is prima. Tweemaal andere vaste shampoo geprobeerd van andere merken: die komen er nooit meer in hier.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keurige snelle levering en fijne communicatie
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service!

Het eerste pakketje van de bestelling niet ontvangen, terwijl er in de track and trace stond dat deze wel bezorgd was. Contact op genomen met de bezorgdienst en blokzeep en zij stuurde zonder problemen een nieuwe op. Laten bezorgen bij een pakketpunt zodat het dit keer wel bezorgt zou worden, en dat ging nu goed gelukkig. 🙂
Beoordeling melden
MK
Mara K.
Lochem
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Body Bar Mango *****

Heerlijke geur. Droogt de huid niet uit. Snel geleverd
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig op tijd geleverd en prettig in gebruik. Zeer duurzaam!!
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere geuren
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke producten!!

Heerlijke producten(Deocreme, body en shampoo blok), snelle levering. Netjes verpakt. Wordt blij van de geur als het binnen komt!
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden over de producten

Het zijn fijne producten die niet je huid uitdrogen. Netjes verpakt en verstuurd en snel, ben heel tevreden.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke zeep en shampoo. Idee is misschien om in metalen bakjes ribbels te maken zodat je zeep er makkelijker uit krijgt
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen idee, ik heb al heel wat nieuwe klant en aangebracht. Allemaal enthousiast. Groetjes
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!!

Super fijne producten die doen wat ze beloven. Zéér tevreden
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede kwaliteit

Ik vind de producten van Blokzeep met kop en schouders boven andere duurzame merken uitsteken. Nog minder nodig, super ingrediënten en vooral de shampoobar en body bar maken goed schoon. De deodorant is ook zeer fijn in gebruik. Tel daarbij op de snelle verzending (en toch duurzaam) plus acceptabele prijzen, en ik ben fan!
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt.
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen is gemakkelijk en de shampoo en conditioner zijn prettig in het gebruik. Alleen als je het in je ogen krijgt prikt het meer dan andere shampoo's. En de conditioner en shampoo zien er hetzelfde uit, dat is lastig als je dezelfde kleur shampoo en conditioner gebruikt.
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden