blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.comReviews

: 809Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
blokzeep.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blokzeep.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blokzeep.com

304 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

809 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 apr. 2022
Blokzeep heeft voor mij twee zijden: de zakelijke en de persoonlijke. Beide voor mij super positief! Zelf gebruik ik inmiddels de shampoo, conditioner, make-up remover en het bodyblok. Super tevreden! Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Waar ik even bang was voor 'ik zal morgen wel met stro-haar wakker eorden' is dit absoluut niet het geval geweest. Mijn haar is vanaf dag 1 een stuk blijer, mijn badkamer is minder ontploft én het is beter voor het milieu! Win-win! Ik ben trots een Blokzeep-verkooppunt te mogen zijn!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 dec. 2022
 
Producten worden snel verzonden. Alles plasticvrij. Zepen ruiken lekker. We gebruiken nu ongeveer zo'n half jaar de producten. We blijven het niet heel praktisch vinden in gebruik en de zepen breken snel in kleine stukken. Lang haar wassen met shampoo van blokzeep blijf ik onhandig vinden. En we vinden het toch best prijzig in gebruik. Behalve de deodorant. Die werkt erg goed en gaat heel lang mee. Vanwege de voordelen voor het milieu blijven we toch deze producten van blokzeep gebruiken.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Toen ik hoorde over shampoo blok was mijn eerste gedachte "Hoe dan?!" Dus uit nieuwsgierigheid heb ik een blok gekocht en hemels is het handig te gebruiken! De prijs is misschien aan de hoge kant ivm andere shampoos in flessen. Ik denk dat ik vaker blokzeep ga halen als mijn financiën dat ook toestaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Lekkere geur. Mijn man gebruikt altijd shampoo voor schilfers op z,n hoofdhuid. Nu overgegaan op shampoo van blokzeep. Gaat goed tot nu toe, na een week gebruikt te hebben. Zou echt heel fijn zijn als dit zo goed blijft gaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Snel geleverd en de producten zijn precies zoals ze beschreven staan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Levering was vrij snel, product voldoet aan de verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Ben een zeer tevreden klant.Ik raad het iereen aan .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
 
Snelle verzending en veel keus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering, fijn product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
goed en snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
 
van e z.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden