blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.com
Beoordelingen:

193 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.130 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De shampoo en doucheblok ruiken heerlijk. Zelfs het scheerblok werkt geweldig wat ik niet had verwacht! Jammer dat er geen body olie of lotion blok is! Bestelling was wel al volgende dag in huis! Ben heel tevreden!

Meest relevante negatieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging klopte niet. Er werden wattenstaafjes geleverd, maar wattenschijfjes besteld en betaald. Om het in orde te krijgen moest ik aan het werk: een foto maken van de bestelbon en de levering en die e-mailen. Vervolgens zou ik dan een retourbon krijgen om de wattenstaafjes terug te sturen. Dus moest ik weer naar het postkantoor (2 km). Toen kwam het aanbod dat ik de wattenstaafjes mocht houden met een korting van 35%, wat volgens jullie zeer uitzonderlijk was. Jullie maken een fout en ik moet aan het werk of betalen voor iets wat ik niet echt wil. De bars van jullie zijn overigens uitstekend.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bevalt me zo goed omdat t milieu vriendelijk is. Of t ook goed voor mn haar en huid is weet ik niet, daarvoor gebruik in t te kort om die vergelijking te stellen. Maar ik koop niks anders meer dan blokzeep 😉
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Scheermes

Na zoveel jaren met een cartridgemesje geschoren te hebben, nu een deze starterset besteld. Mooi ding inclusief een scheerblokje en netjes verpakt.
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je wrijft het op je haar en lekker schuimen maar. Geen flessen meer maar compact stukje zeep wat lang mee gaat.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen, geleverd in een mooi klein brievenbuspakketje, helemaal in lijn met de ideeën van blokzeep.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geen irritaties meer.

Geen irritaties meer bij deodorantgebruik. Misschien kan het wel wat smeuiiger bij lagere temperaturen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, simpel bestellen, doen wat ze beloven
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een hele fijne manier om make up te verwijderen
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ery zeer tevreden ! Bedankt
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service!!
Beoordeling melden
MB
M B.
Delft
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige producten!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
prima product
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JH
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden