payot-bestellen.nl- Logo - Beoordelingen

payot-bestellen.nlReviews

: 1.097Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
payot-bestellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij payot-bestellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
payot-bestellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij payot-bestellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor payot-bestellen.nl

41 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.097 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 okt. 2021
Ik heb tot nu toe altijd de goede levering ontvangen. Alleen er is geen snelle levering. Ook zou de gratis samples en/of attenties, zeker voor vaste klanten, royaler mogen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 mei 2022
Ik vraag om een monster/ sample voor evt te bestellen. Jullie geven aan dat dat kan. Krijg ik dus niets. Tsja dan kan ik het ook niet beoordelen en bestellen. Best jammer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor payot-bestellen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022 
van Cor G.
Goed verzorgde levering. Snel en netjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Goede korting en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Heel snel en correct geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Dat ik nu eens direct kan betalen zonder dat codes weigeren en het verzenden van de artikelen gaan veel sneller. Geweldig, houden zo!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Fijne producten van Payot. Goed verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Vlotte bezorging👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2021
Ik heb tot nu toe altijd de goede levering ontvangen. Alleen er is geen snelle levering. Ook zou de gratis samples en/of attenties, zeker voor vaste klanten, royaler mogen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Super snelle levering en er kwamen free goodies bij! Heerlijk voor Belgen, want Payot wordt hier niet meer aangeleverd! Vaste bestelplaats vanaf nu! :D
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2022
Een bestelling was niet compleet, na een mail en telefoontje werd het meteen opgelost. Ontbrekend productwerd al 2 dagen later bezorgd. Chapeau!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2021
super snelle levering een geweldig product en goede bezorging netjes ingepakt en leuke proefjes erbij en voor volgende x kortigskaart super leuk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2021
Quick delivery even during Christmas time. The products are great and a lot of small gifts. Definitely recommend it! Good job to the team! :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2021
De enige crème die mijn droge huid goed hydrateert. Blij dat ik deze nu via internet kan kopen ipv bij een schoonheidsspecialiste.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021
Meestal is het vandaag bestellen volgende dag in huis. Maar bij payot betellen .nl duurt het zeker 2 dagen? Best lang
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2022
Dat de website is aangepast , want de betalingen (afrekening met kortingen) liet nog wel eens te wensen over.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2021
De levering duurt wel een aantal dagen. Dit wordt dan wel weer vermeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2021
Levering was goed verzorgd en snel uitgevoerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Ik vind goede producten en ben tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2022
Duidelijk per mail en tijdig geleverd
Beoordeling melden