payot-bestellen.nl- Logo - Beoordelingen

payot-bestellen.nlReviews

: 1.103Uitstekend

4,68

Beoordelingen voor payot-bestellen.nl

25 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.103 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2022
Super snelle levering en er kwamen free goodies bij! Heerlijk voor Belgen, want Payot wordt hier niet meer aangeleverd! Vaste bestelplaats vanaf nu! :D
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 mei 2022
Ik vraag om een monster/ sample voor evt te bestellen. Jullie geven aan dat dat kan. Krijg ik dus niets. Tsja dan kan ik het ook niet beoordelen en bestellen. Best jammer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor payot-bestellen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Overzichtelijk website, duidelijk overzicht. Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
makkelijk je producten kunnen zoeken en de levering gaat heel snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Snel en gemakkelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2022
Super snelle levering en er kwamen free goodies bij! Heerlijk voor Belgen, want Payot wordt hier niet meer aangeleverd! Vaste bestelplaats vanaf nu! :D
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2022
Een bestelling was niet compleet, na een mail en telefoontje werd het meteen opgelost. Ontbrekend productwerd al 2 dagen later bezorgd. Chapeau!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Dat ik nu eens direct kan betalen zonder dat codes weigeren en het verzenden van de artikelen gaan veel sneller. Geweldig, houden zo!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Fijne producten van Payot. Goed verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022 
van Cor G.
Goed verzorgde levering. Snel en netjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Ik vind goede producten en ben tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2022
Duidelijk per mail en tijdig geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 apr. 2022
mooie prijzen en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Goede korting en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Heel snel en correct geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Goede ervaring en prijzen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
Super snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Vlotte bezorging👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
Beoordeling melden