Certificaat voor payot-bestellen.nl

No. X2C780C15E9CBEE02D5D1CA9A544F2C1C
 

Geldig vanaf
09-04-2019
Geldig tot
08-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor payot-bestellen.nl



Uitstekend

4.77/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 78 Trusted Shops beoordelingen sinds 15-03-2019.
In totaal heeft payot-bestellen.nl al 838 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
Duidelijke site, scherpe prijzen, snelle levering
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 04-11-2019
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent!

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
24-10-2019
31-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 01-11-2019
We willen u graag bedanken voor de goede beoordeling!:)

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
29-10-2019
Overzichtelijke website, mooie producten met goede prijzen. Snelle levering
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 30-10-2019
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en producten!

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
26-10-2019
Nu al 2x op rij problemen met de levering van topproducten.
3.67
Goed

payot-bestellen.nl antwoordt: 29-10-2019
Bedankt voor uw feedback! We zullen per e-mail contact met u opnemen.

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
26-10-2019
geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 29-10-2019
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Alles ok
4.00
Goed

payot-bestellen.nl antwoordt: 28-10-2019
Vielen dank für Ihre Bewertung!

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Ik gebruik dit product al 40 jaar en kan het niet in de winkel kopen dus ik ben heel blij dat ik he blij dat ik hat bij U kan bestellen.
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 28-10-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
20-10-2019
Snelle en goede levering van een mooi product.
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 23-10-2019
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
18-10-2019
Eerste bestelling bij jullie en alles is perfect verlopen;. Het product is zeer goed, het was gekend bij ons :-)
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 22-10-2019
Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling! We willen u bedanken voor uw positieve beoordeling!

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
18-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl antwoordt: 22-10-2019
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
15-10-2019
Ik heb dit potje als tip gekregen van mijn moeder, bij haar werkte het vroeger al erg goed. Ook bij mij werkt dit super tegen puistjes Ik doe het op voordat ik naar bed ga, wel met een klein pleistertje er op tegen vlekken in het dekbed. De volgende ochtend is het grotendeels weg. Top product, ik kan het iedereen aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Ik had meer monstertjes erbij verwacht en dan ook nog van Payot zelf
4.00
Goed

payot-bestellen.nl antwoordt: 16-10-2019
Hartelijk dank voor uw feedback!

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Super fijn de lotion van payot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Gewoon perfect. Meer woorden zijn niet nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Product helpt al jaren
Levering en service zijn correct en redelijk snel
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
Meerdere keren besteld. Er was nooit iets kapot en alle producten waren zoals de foto en zoals beschreven. Tevens is de levering snel. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen gratis samples meer bij zitten van payot. Dit was vroeger wel zo en op de serums is er nooit echt korting. Als bema beauty een sale heeft geldt dat niet voor deze site terwijl het een soort van bij elkaar hoort?
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
04-10-2019
De producten bevallen uitstekend, de service en levering zijn snel en zoals afgesproken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Snelle en correcte levering, uiterst tevreden.
Product is zeer goed, geeft het gewenste resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
01-10-2019
Perfekt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
27-09-2019
Voor het eerst besteld via ?erg goed gegaan bedankt...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
25-09-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
23-09-2019
Meerdere keren problemen met de kortingscode, te late levering die niet was aangegeven, probleem werd niet adequaat opgelost.
3.00
Redelijk

payot-bestellen.nl antwoordt: 24-09-2019
Onze excuses voor het ongemak! We zullen u een kleinigheidje toesturen voor het ongemak.

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Alles uitstekend geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
prima in orde
Niet alles wat ik wilde was er
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
24-08-2019
Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Levering was sneller dan verwacht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
22-08-2019
Prima gegaan allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
ontvangen zoals omschreven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
09-08-2019
Uitstekende en vriendelijke telefonische informatie, snelle verzending en de payotproducten
bevallen zeer goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Fantastisch product, tijdloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Ik ben erg tevreden met de service en de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Snel geleverd, goed verpakt - alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Helemaal goed. Ik kende het product al. Heb het product snel ontvangen. Dus goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
27-07-2019
Prima product en service.
Van mij een dikke 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
25-07-2019
Alles zoals vorige bestellingen uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
22-07-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Super service, snel, goed spul
5.00
Uitstekend

payot-bestellen.nl

payot-bestellen.nl werd op 09-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Euregioweg 245
7532 SM Enschede
Nederland
info@bebeautyexclusive.com
payot-bestellen.nl
Winkel-exploitant
Be Beauty Exclusive B.V.
Euregioweg 245
7532 SM Enschede
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
H.G. Bruggink
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met payot-bestellen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.