dillewijnzwapak.nlReviews

: 185Goed

4,11

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
dillewijnzwapak.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dillewijnzwapak.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
dillewijnzwapak.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dillewijnzwapak.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dillewijnzwapak.nl

37 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

185 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 jul. 2022
Bezorging: snel en accuraat Website: Jammer dat niet alle producten vermeld zijn, vaak te beperkte keuze, waardoor we toch naar locatie zelf moeten.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
De chauffeur moppert, steekwagen kapot, vraagt 1 van de dames om hem te helpen, ze neemt doos mee naar achter, moet daarna klant helpen. en de chauffeur laat de laatste doos op de deurmat staan.... zijn we niet gewent van andere pakketbezorgers....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor dillewijnzwapak.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Duur geworden! En zo jammer dat je bijna niets meer los kan kopen! In mijn ogen was Alflora goedkoper en makelijker! Maar de verzending is wel fijn en super snel!!
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
13 sep. 2022
Dank voor uw review. Helaas zijn de prijzen de laatste 1,5-2 jaar voor heel veel artikelen inderdaad erg hard gestegen. Zou u misschien nog door willen geven via info@dillewijnzwapak.nl welke artikelen u graag los had willen kopen ? Misschien kunnen we er hier nog naar kijken en iets wijzigen. Dank u wel vast voor de moeite, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Snelle levering en zeer behulpzaam bij een verloren gegaan pakket. Probleem ook zeer snel opgelost door hun. Fijne en vlotte communicatie.
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
12 sep. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling ! Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Persoonlijke contact dat we ook er nog bij hebben gehad.
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
13 sep. 2022
dank je wel Anita, altijd fijn om te horen :)
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
fijne website en vriendelijk bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
13 sep. 2022
dank voor uw mooie beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
van t S.
Snelle service snel binnen
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
6 dagen geleden
Dank voor uw mooie beoordeling ! Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
14 sep. 2022
Dank voor de beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Ik bestel via de website zodat de order klaar staat, op de dag dat het er zou zijn stond het niet klaar en daarna krijg ik een mailtje dat mijn geld is teruggestort en dat er zat voorraad is in het filiaal
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
6 sep. 2022
Goedemiddag, ik zal u per e-mail een ander uitleggen m.b.t. de voorraden en het transport. Met vriendelijke groet, Sonja
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
1 sep. 2022
Dank voor uw mooie review, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
18 aug. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag!
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Bezorging: snel en accuraat Website: Jammer dat niet alle producten vermeld zijn, vaak te beperkte keuze, waardoor we toch naar locatie zelf moeten.
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
11 jul. 2022
Dank uw wel voor uw reactie. We nemen contact met u op m.b.t. de artikelen die u mist in de webshop. Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
2 aug. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
22 jul. 2022
Dank voor de mooie beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
5 jul. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
Snelle levering, goed contact
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
20 jun. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Heel vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
10 jun. 2022
Dank voor uw positieve beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
30 jun. 2022
Dank u voor de mooie beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
23 jun. 2022
Goedemorgen, dank voor uw positieve beoordeling, fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
7 jun. 2022
Dank voor uw positieve beoordeling. Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
je besteld iets maar het staat niet op de ophaal punt
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
13 jun. 2022
Goedemiddag, zou u alstublieft via info@dillewijnzwapak.nl willen doorgeven welke order dit betreft ? Dan kan ik achterhalen waar dit verkeerd is gegaan, want ik kan zo niet vinden of het een weborder of een winkelbezoek betrof. Vast bedankt voor de moeite.
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022
functionele webshop en duidelijk hoe het traject mbt de bezorging verlopen zou... een dag vertraging tov wat de webshop aangaf. is ok hoor
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
18 mei 2022
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijne dag!