dillewijnzwapak.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
dillewijnzwapak.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dillewijnzwapak.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 14 nov. 2018

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor dillewijnzwapak.nl

98 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

264 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

10 jul. 2022
Bezorging: snel en accuraat Website: Jammer dat niet alle producten vermeld zijn, vaak te beperkte keuze, waardoor we toch naar locatie zelf moeten.

de meest kritische beoordeling

11 okt. 2022
Bestelling was te laat op locatie Tilburg. dus bij Alflora Tilburg gevraagd of ik alvast uit de winkel kon meenemen. Was alleen mogelijk als ik daar ook nog betaal, want het zou niet om dezelfde administratie gaan. En zo verplichten jullie mij ook nog om een extra rit te maken, wie gaat die kosten betalen? Wat is dit voor een klantvriendelijkheid? Zijn jullie bezig om de winkels uit te roeien of zo? Ik twijfel ernstig of ik daar nog naartoe ga, de voorraad is waardeloos en ik begrijp dat dat komt omdat jullie niet tijdig aanleveren. Ik ga zeker op zoek naar een betere groothandel. Met vriendelijke groet, Ine Tielemans van Iens Bloemekes

Beoordelingen voor dillewijnzwapak.nl

7 mei 2023
Snelle bezorging maar veel dingen op de website niet leverbaar.
8 mei 2023
Dank voor uw beoordeling. We hebben afgelopen week een probleem gehad met de weergave van de voorraden in de webshop. We hopen dat u daar mee te maken had en dat het een incident was. Mocht u het vaker tegenkomen dan horen we dat graag. Fijne dag.
30 mrt. 2023
Ik loop vaak tegen het feit dat er artikelen niet standaard op voorraad meer zijn. Bv. Ik heb een workshop voorbeeld gemaakt en dan zijn de artikelen niet meer leverbaar of komen niet optijd aan. Dit gaat dan over standaard artikelen, die wel altijd voldoende op voorraad waren.. Kreeg de laatste keer te horen dat ik maar eerder moest bestellen. Het overviel me, ik dacht waarom is hun voorraad niet op orde.. Jammer dat dit dus vaker voorkomt.. Mvg Veerle Gielen
30 mrt. 2023
Goedemiddag, dank voor de moeite om uw mening en feedback aan ons door te geven. Ik vraag de collega's in Venlo nog even contact met u op te nemen per e-mail of telefoon. Fijne dag nog.
3 apr. 2023
De voorraden zijn niet voldoende Voorraad papier is niet op orde Draad 0,8 bv is er niet bruin binddraad niet op voorraad graftakhouders en waterschotels niet voldoende of maten op voorraad Dagelijks krijg ik nee te horen in Eelde. Niet goed!!
3 apr. 2023
Goedemorgen, dank voor uw beoordeling. We gaan dit opnemen met het filiaal in Eelde. Fijne dag.
20 apr. 2023
Snel en goed verpakt zonder beschadiging
20 apr. 2023
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijne dag !
12 apr. 2023
Snel, goed verpakt en prima kwaliteit
12 apr. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag.
5 apr. 2023
makkelijke website en vlotte levering
6 apr. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag.
1 apr. 2023
verpakken van de levering
3 apr. 2023
Dank voor uw beoordeling. We nemen nog even contact op met u per e-mail om te vragen wat u precies bedoelt met het verpakken van de levering. Fijne dag.
5 apr. 2023
Bezorgen blijft slecht.
6 apr. 2023
Dank voor uw beoordeling en feedback m.b.t. de bezorging. We nemen het op met de afdeling Logistiek. Fijne dag.
4 apr. 2023
Vertrouwd gevoel
4 apr. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag !
26 apr. 2023
26 apr. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag !
25 apr. 2023
25 apr. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag
9 apr. 2023
11 apr. 2023
Dank voor uw beoordeling. Ik begrijp dat er iets niet goed is gegaan met de bezorging, onze excuses daarvoor. Mireille neemt morgen nog even telefonisch contact met u op. Fijne dag.
15 mrt. 2023

Het product was keurig verpakt. ik vind het jammer dat het niet de volgende dag geleverd kan worden.
16 mrt. 2023
Goedemorgen, dank voor uw bericht. Idealiter had het de volgende dag geleverd geworden, ware het niet dat precies op 9 maart de pakketdienst niets heeft opgehaald bij ons, waardoor de bezorging inderdaad met een werkdag vertraagd is. We werken er hard aan om de bezorging te optimaliseren. Fijne dag.
25 mrt. 2023
Bestelling stond netjes klaar. Vriendelijk geholpen. Altijd fijn om daar in te kopen!
27 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling !
16 mrt. 2023
Is soms moeilijk om te betalen, en veel niet in stock
16 mrt. 2023
Goedemorgen, dank voor uw beoordeling. We nemen nog even contact met u op per e-mail om te horen tegen welk probleem u aanloopt tijdens het betalen. Fijne dag nog.
17 mrt. 2023
Makkelijk bestellen en snel binnen!!
17 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie review, fijne dag !
22 mrt. 2023
je word altijd prima geholpen.
23 mrt. 2023
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, we gaan het doorgeven aan de collega's in Aalsmeer. Fijne dag !
3 mrt. 2023
3 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn weekend !
26 mrt. 2023
27 mrt. 2023
Dank voor uw beoordeling. de laatste levering verliep inderdaad niet soepel, nogmaals onze excuses. Fijne dag nog !
18 mrt. 2023
20 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, fijne dag !