dillewijnzwapak.nlReviews

: 233Goed

4,23

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
dillewijnzwapak.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dillewijnzwapak.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
dillewijnzwapak.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dillewijnzwapak.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dillewijnzwapak.nl

77 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

233 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 jul. 2022
Bezorging: snel en accuraat Website: Jammer dat niet alle producten vermeld zijn, vaak te beperkte keuze, waardoor we toch naar locatie zelf moeten.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 okt. 2022
Bestelling was te laat op locatie Tilburg. dus bij Alflora Tilburg gevraagd of ik alvast uit de winkel kon meenemen. Was alleen mogelijk als ik daar ook nog betaal, want het zou niet om dezelfde administratie gaan. En zo verplichten jullie mij ook nog om een extra rit te maken, wie gaat die kosten betalen? Wat is dit voor een klantvriendelijkheid? Zijn jullie bezig om de winkels uit te roeien of zo? Ik twijfel ernstig of ik daar nog naartoe ga, de voorraad is waardeloos en ik begrijp dat dat komt omdat jullie niet tijdig aanleveren. Ik ga zeker op zoek naar een betere groothandel. Met vriendelijke groet, Ine Tielemans van Iens Bloemekes
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor dillewijnzwapak.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Wat mij beviel was de vriendelijke klantenservice. Wat beter kan: Ik zou mijn achternaam graag correct willen zien ik kan dit online niet veranderen.
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
5 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ik neem nog even contact met u op via de mail m.b.t. de wijziging van uw naam. Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Fijne mensen en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijne dag!
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Snel en netjes verzonden
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
2 jan. 2023
Dank voor uw mooie beoordeling !
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
service is goed.
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
13 dagen geleden
Dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
13 jan. 2023
Dank voor uw mooie beoordeling ! Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Ruim assortiment, maar soms wat lastig zoeken op de website. Meteen een bevestiging van mijn bestelling gekregen via de mail, maar kon de bestelling niet terugvinden onder mijn account. Dat was even spannend toen de bezorging even op zich liet wachten. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
7 dec. 2022
Fijn dat alles goed is gekomen. Als u vragen heeft mag u altijd bellen of mailen :) Dank voor de mooie beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Alles in één keer bezorgen lijkt me voor het milieu ook beter.
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
7 dec. 2022
Dat lijkt ons ook beter inderdaad. Helaas wordt door de drukte bij DPD niet altijd even efficiënt geladen. We gaan dat nogmaals doorgeven aan ze. Fijne dag nog.
 Geverifieerde beoordeling
snel en prima verzonden
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
15 dec. 2022
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag.
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
prima service altijd
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
7 dec. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling.
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Snel goed
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
19 dec. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling, fijne feestdagen.
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
2 jan. 2023
Dank voor de mooie beoordeling !
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
2 jan. 2023
Dank voor de mooie beoordeling !
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
19 dec. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling, fijne feestdagen.
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
19 dec. 2022
Dank voor de mooie beoordeling. Fijne feestdagen.
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
13 dec. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling, fijne dag
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
12 dec. 2022
Thank you very much for your nice review. Have a nice day.
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
7 dec. 2022
dank voor uw mooie beoordeling.
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
7 dec. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling.
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Producten top! Enkele kleine probleempjes tijdens verzending maar deze werden snel en correct opgelost! Snelle en duidelijke klantendienst en helpvriendelijk! Een aanrader voor bloemenwinkels!
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
8 nov. 2022
Dank voor de mooie beoordeling, fijne dag !
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
De wijze van verpakken is super en volgende keer indien mogelijk een bericht op welke datum het ook echt verwacht kan worden?
Beoordeling melden
Antwoord van dillewijnzwapak.nl
29 nov. 2022
Dank voor uw mooie beoordeling. Fijne dag.