Anoniem
7 dec. 2022
Ruim assortiment, maar soms wat lastig zoeken op de website. Meteen een bevestiging van mijn bestelling gekregen via de mail, maar kon de bestelling niet terugvinden onder mijn account. Dat was even spannend toen de bezorging even op zich liet wachten. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.
Bestelling was te laat op locatie Tilburg. dus bij Alflora Tilburg gevraagd of ik alvast uit de winkel kon meenemen. Was alleen mogelijk als ik daar ook nog betaal, want het zou niet om dezelfde administratie gaan. En zo verplichten jullie mij ook nog om een extra rit te maken, wie gaat die kosten betalen? Wat is dit voor een klantvriendelijkheid? Zijn jullie bezig om de winkels uit te roeien of zo? Ik twijfel ernstig of ik daar nog naartoe ga, de voorraad is waardeloos en ik begrijp dat dat komt omdat jullie niet tijdig aanleveren. Ik ga zeker op zoek naar een betere groothandel. Met vriendelijke groet, Ine Tielemans van Iens Bloemekes
Geïmporteerde beoordelingen