shkshop.com (nl)
Beoordelingen:

42 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden87 beoordelingen in totaal  

4,05
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima winkel, snelle verzending en een scherpe prijs. Ik ga hier zeker ook andere dingen bestellen als ik weer iets nodig heb.

Meest relevante negatieve beoordeling

2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op 11 december douchestang besteld omdat er volgens de website een levertijd van 1 week voor staat. Na 1 week gebeld. Voorspelbaar antwoord: "We doen ons best, ik zal het voor u nakijken." Op 21 december email ontvangen met de mededeling dat de leverancier de stang op 2 januari bij SHK shop zal bezorgen waarna SHK shop de stang zal versturen. Op 2 januari gebeld. Voorspelbaar antwoord: "We doen ons best, door de feestdagen duurt het wat langer. Ik zal het voor u nakijken." Het zal me verbazen als de douchestang binnen 2 weken wordt bezorgd. Advies: koop niet bij deze winkel. De levertijd is onderdeel van de overeenkomst en daar houden ze zich niet aan. Onbetrouwbaar.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor shkshop.com (nl)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(25)
(8)
Resetten
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
heel overzichtelijke website om te bestellen korte leveringstermijn correcte opvolging naar levering toe bedankt (een nieuwe tevreden klant)
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie , makkelijk bestellen ,prijs oké.Wacht nu op aflevering.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering voor een goede prijs

Bediengspaaneel voor een Geberit inbouwreservoir besteld, we hadden verwacht dat de levertijd minimaal een week of 2 - 3 zou zijn vanwege de speciale uitvoering ervan, het heeft echter maar 2,5 dagen geduurd. De prijs was bovendien ruim 20% lager dan waarvoor ik het product zelf zakelijk had kunnen inkopen.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoge verzendkosten
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima service

Transparante communicatie vanaf bestelling tot levering,het bestelde materiaal is zeer degelijk verpakt bij verzending.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect gegaan.
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
kwaliteit zoals beloofd, snelle levering, goed gevoel bij...
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima winkel, snelle verzending en een scherpe prijs. Ik ga hier zeker ook andere dingen bestellen als ik weer iets nodig heb.
Beoordeling melden
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt. Ook voor keramiek producten kun je dit door dit bedrijf laten versturen.
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super Support bij bestellen en leveren

Ruim assortiment, handige bewaar lijst, goede ondersteuning bij vragen over de bestelling en levering!
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs voor het product. Helaas wel hogo verzendkosten, maar desondanks nog gunstig geprijsd.
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle verzending vanuit Duitsland. Nederlandse leverancier zou 2 tot 3 weken nodig hebben.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
geleverd zoals omschreven. volgende keer wel de kopse kant van de verpakking beter dichtplakken!
Beoordeling melden
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne communicatie en heel prettig dat je van iedere stap op de hoogte gehouden wordt.
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. BTW niet hoeven betalen omdat ik in Nederland woon. Goed geholpen
Beoordeling melden
JB
janneke B.
Eindhoven niederlande
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, perfecte materialen. Goede verzending
Beoordeling melden