shkshop.com (nl)
Beoordelingen:

38 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden83 beoordelingen in totaal  

3,97
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
shkshop.com (nl) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima winkel, snelle verzending en een scherpe prijs. Ik ga hier zeker ook andere dingen bestellen als ik weer iets nodig heb.

de meest kritische beoordeling

2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op 11 december douchestang besteld omdat er volgens de website een levertijd van 1 week voor staat. Na 1 week gebeld. Voorspelbaar antwoord: "We doen ons best, ik zal het voor u nakijken." Op 21 december email ontvangen met de mededeling dat de leverancier de stang op 2 januari bij SHK shop zal bezorgen waarna SHK shop de stang zal versturen. Op 2 januari gebeld. Voorspelbaar antwoord: "We doen ons best, door de feestdagen duurt het wat langer. Ik zal het voor u nakijken." Het zal me verbazen als de douchestang binnen 2 weken wordt bezorgd. Advies: koop niet bij deze winkel. De levertijd is onderdeel van de overeenkomst en daar houden ze zich niet aan. Onbetrouwbaar.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor shkshop.com (nl)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering voor een goede prijs

Bediengspaaneel voor een Geberit inbouwreservoir besteld, we hadden verwacht dat de levertijd minimaal een week of 2 - 3 zou zijn vanwege de speciale uitvoering ervan, het heeft echter maar 2,5 dagen geduurd. De prijs was bovendien ruim 20% lager dan waarvoor ik het product zelf zakelijk had kunnen inkopen.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoge verzendkosten
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima service

Transparante communicatie vanaf bestelling tot levering,het bestelde materiaal is zeer degelijk verpakt bij verzending.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect gegaan.
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
kwaliteit zoals beloofd, snelle levering, goed gevoel bij...
Beoordeling melden
SL
Sander L.
Amsterdam
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op site 3 dagen levertijd. In werkelijkheid 2 maanden. Ik heb nu geen douche en loop dikke vertraging op met mijn verbouwing. Penny wise pound foolish. Nu nog maar kijken of ik het geld ga terugkrijgen….
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle verzending vanuit Duitsland. Nederlandse leverancier zou 2 tot 3 weken nodig hebben.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
geleverd zoals omschreven. volgende keer wel de kopse kant van de verpakking beter dichtplakken!
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de wasbak zag er goed uit
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van shkshop.com (nl)
21 feb 2024
Hallo beste klant, bedankt voor je feedback. We hebben je gisteren een e-mail gestuurd met het zendingsnummer. Als u nog vragen heeft, kunt u ons een e-mail sturen. Vriendelijke groeten Uw SHK_Team
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima winkel, snelle verzending en een scherpe prijs. Ik ga hier zeker ook andere dingen bestellen als ik weer iets nodig heb.
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de website en in de bevestigingsmail stond een levertijd van 1-3 dagen. De producten werden pas na 3 weken geleverd, zonder dat we bericht ontvingen over de vertraging of dit in de orderstatus in onze account zichtbaar was. Eenmaal ontvangen, zijn de producten wel in goede staat en naar tevredenheid.
Beoordeling melden
Antwoord van shkshop.com (nl)
5 dec 2023
Hallo , Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u ontevreden bent over de levering en het proces. We proberen altijd verbeteringen aan te brengen in onze winkel en de communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groeten Het SHK Team
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt. Ook voor keramiek producten kun je dit door dit bedrijf laten versturen.
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super Support bij bestellen en leveren

Ruim assortiment, handige bewaar lijst, goede ondersteuning bij vragen over de bestelling en levering!
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs voor het product. Helaas wel hogo verzendkosten, maar desondanks nog gunstig geprijsd.
Beoordeling melden
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne communicatie en heel prettig dat je van iedere stap op de hoogte gehouden wordt.
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. BTW niet hoeven betalen omdat ik in Nederland woon. Goed geholpen
Beoordeling melden