27 jun 2024
verkoopster was attent, had op internet de oorbellen opgezocht met daarbij het artikelnummer. Ze vroeg mij of ik ook de afbeelding had en die heb ik haar getoond en ze wist ze gelijk te pakken. Attendeerde mij er ook nog op om member te worden zodat ik extra korting kreeg.
Al met al 5 minuten binnen geweest, goed geholpen en tevreden de deur uit gegaan.
In een week 2 keer deze winkel bezocht. De dames die er in de ochtend stonden kunnen zeker een cursus klantvriendelijkheid gebruiken! Koop regelmatig bij Lucardi maar zit er nu serieus aan te denken om dan maar wat meer te betalen bij de concurrent. Helaas maar meer kan ik er niet van maken
Ik kocht vanmiddag een bedeltje in de winkel als kado voor een jarige,zie ik het later vele malen goedkoper online. Dat vind ik erg jammer
25 nov 2023
25 jun 2024
Batterij vervangen schakelband blokkeerde van flexibel beweging
De medewerkster heeft de batterij van mijn horloge vervangen en ineens zat de schakelband muurvast en was het niet meer flexibel. Toen ik er wat van zei kreeg ik te horen ik heb alleen aan het glas gezeten en ga maar naar de juwelier om de hoek om het te laten maken
Medewerkster had duidelijk weinig zin in klanten.
Moest 4 paar creolen hebben welke helaas niet voorradig waren . Zij had nog 1 paar waarvan bij thuiskomst bleek dat deze nog stuk waren ook.
20 dec 2023
Belachelijk dat je voor een doosje 2 euro moet betalen! Is voor mij echt een rede om niks meer bij jullie te kopen! Koop oorbellen van 40 euro en dan kan er niet eens een doosje bij?
28 feb 2024
De mensen waren vriendelijk. Ik vroeg een stalen armband en ze pakte een zilveren, dus ik vroeg haar nogmaals om een stalen
21 nov 2023
Verkoopster mag wat vriendelijk zijn. Was ook niet echt op de hoogte wat de voorwaarden zijn als je member card hebt.