Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. De medewerkers worden vaak genoemd als behulpzaam, denken mee en geven passend, deskundig en eerlijk advies bij het kiezen van sieraden of oorbellen. Ook wordt de vlotte afhandeling en snelle hulp tijdens aankopen gewaardeerd, evenals het geduld van de medewerkers, vooral bij twijfelende klanten of gevoelige handelingen. De service wordt doorgaans als uitstekend ervaren, met snelle en accurate hulp. Sporadisch zijn er klachten over een gebrek aan aandacht of informatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Amsterdam Noord
Super fijne winkel ervaring
We kwamen vroeg, meteen na opening in de winkel op het buikslotermeerplein in Amsterdam. Want we zijn opa en oma geworden. En daar hoort een mooi kado bij voor de kleine. Na onze keuze op een ieni miene baby armbandje, heeft de jongedame ons zo ontzettend lief geholpen. De naam gegraveerd, muziekdoosje erbij en mooi ingepakt. Ze was ook super vrolijk! Echt een fijne winkel ervaring. Als mijn man jarig is dan kom ik zeker terug want heb nog iets moois gezien 😍.
Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam, maar Gisella verdiend gewoon een prijs! Zoals eerder met de eerste oorbellen schieten van mijn dochter, heeft Gisella zoveel geduld wist mijn dochter echt op haar gemak te stellen, ze bruist van de postieve energie maar stemd dit mooi af op de klant, maar nu ook weer met het uitkiezen van een nieuwe ring voormezelf, mijn maat was helaas niet op voorraad maar deze kon wel besteld worden, 2 dagen later kon ik de ring dan uiteindelijk om mijn vinger schuiven.
De service. Je geeft best een groot bedrag uit, vraagt om een gravure en krijgt heel weinig informatie. Ik moet dingen uitvragen, zoals of er bijv een hartje bij kan.
Ook dingen als cadeauverpakkingen moet ik achteraf gaan vragen. Al met al, voelt alsof je een zakje snoep koopt ipv een dure armband.
De hele ervaring voelt goedkoop. We zeiden zelfs tegen elkaar dat we niet snel terugkomen voor nog een aankoop.
Antwoord van Lucardi Juwelier Amsterdam Noord
Dank je wel dat je dit zo duidelijk met ons deelt, en jammer om te lezen dat de totale ervaring rondom je aankoop als zo “goedkoop” en weinig begeleidend is gevoeld. Zeker bij een aankoop met gravure en cadeau-opties mag je verwachten dat je hierin actief wordt meegenomen en goed geïnformeerd wordt, zonder dat je alles zelf hoeft te vragen.
We begrijpen je teleurstelling heel goed en nemen je feedback serieus. We geven dit intern door zodat er gekeken kan worden naar hoe we onze service, uitleg en klantbegeleiding beter en proactiever kunnen maken, vooral bij dit soort gepersonaliseerde aankopen.
Als je dit nog verder wilt bespreken, kun je ons bereiken via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl).
Team Lucardi
Vandaag heel goed geholpen
Er werd goed meegedacht met wat ik graag wilde
En wel met Succes!!!
Dat is heel fijn , het werkt namelijk 2 kanten op
Voor de verkoop en ik had een heel mooi sieraad
Aangekocht, ben er heel blij mee 😘🍀
Vanmorgen geweest een peuter bestel je gekocht we zijn heel netjes geholpen alles goed uitgelegen was daar heel blij mee
Vriendelijk en behulpzaam personeel dat echt met je meedenkt!
Prijzen zijn ook echt goed dus heb wat leuks kunnen kopen voor de juf van mijn zoontje.
De verkoopster stond alleen in de winkel, het duurde vrij lang voordat ik geholpen werd, toen mijn kettinkje uit de vitrine werd gehaald zag ik een knikje, de verkoopster zei dat ze dat allemaal wel hadden, maar nu thuis voel ik het overduidelijk, ik zal hem morgen ruilen in Purmerend.
Antwoord van Lucardi Juwelier Amsterdam Noord
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je bezoek aan onze winkel niet helemaal naar wens is verlopen en dat je thuis een knikje in je kettinkje hebt opgemerkt. We begrijpen dat dit niet de bedoeling is en wensen je veel succes met het omruilen in onze winkel in Purmerend. Mocht je nog vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl).
Team Lucardi.
Het mooiste armbandje van Sinterklasina
Een beetje gehaast stapte ik bij Lucardi naar binnen. Ik had het verlanglijstje voor 5 december van mijn dochter slordig gelezen en had de dag ervoor leuke oorbellen voor haar gekocht. Nu bleek dat zij eigenlijk armbandjes gevraagd had.De verkoopster nam alle tijd om voor mij het gevraagde te zoeken. Bij de kassa vroeg ze of ik een klantenkaart had. Die had ik wel, maar de kaart zat in de portemonnee van mijn man. Ze vroeg mijn adres en zorgde ervoor dat ik toch korting kreeg. Ging met een mooi ingepakt cadeautje blij de deur uit. Goed geholpen!
Durfde eindelijk gaatjes te laten prikken en werd heel gezellig en geruststellend door Kimberly goed geholpen! Ben blij met deze keus en verheug me straks mijn oorbellen te kunnen dragen.
Vriendelijk personeel
Altijd goed geholpen
En kom er met plezier door het personeel
Top personeel, enorm geduldig met gaatjes schieten voor de baby en mezelf. Erg leuke sfeer, oprecht niet eerder zo goed geholpen!
Het is prettig als er goed naar je geluisterd wordt, dat maakt je aankoop nog mooier.
Goede kwaliteid en vriendelijk personeel
Vriendelijk en goed geholpen. Ook leuk ingepakt.
Altijd heel behulpzaam en uiterst vriendelijk personeel!
Ook heel blij met mijn aankoop, uiteraard...
Een goede bediening en vriendelijke persoon. Ja ben te vreden. Ik zou iedereen aanraden om wat spullen bij Lucardi, in Amsterdam Noord te halen
Keurig geholpen, echt heel vriendelijk
Klasse
Groet Bert
Geweldig geholpen. Er werd goed meegedacht en geluisterd.
Too!
Een top service ik geef ze een dikke 10 ik kom er vaker en de service is altijd goed hoop ook dat het zo doorgaat
2 leuke meiden goed advies !