543 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

543 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 feb 2021

urbandbracelets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn enthousiast over de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Ze waarderen het mooie en stijlvolle design en de kleuren van de sieraden. Ook zijn er veel positieve opmerkingen over de passende maten en wordt de vriendelijke, persoonlijke en oplossingsgerichte service met snelle reacties gewaardeerd. De communicatie wordt vaak als duidelijk en vriendelijk ervaren en de snelheid van levering wordt meestal positief genoemd. Enkele klanten ervaren vertragingen bij de levering en melden soms problemen met de beschikbare maten of uiten de wens voor meer maatopties. Daarnaast komt het voor dat niet altijd antwoord wordt gegeven op vragen of dat er onduidelijkheden zijn in de communicatie.

Reviewsurbandbracelets.nl

De website is zeer duidelijk, ook om de afmeting van uw pols op te nemen, staat zeer goed beschreven. Daarnaast betreft het kwaliteitsmateriaal, zeer tevreden van.
De kwaliteit is super goed en blijft mooi. Ik heb dunne polsen en zonder problemen werd mijn horlogebandje aangepast. Er is veel keus en allemaal even mooi. Je aankoop heb je snel in huis. Sinds kort ook oorbellen. Prachtig zijn ze.
Mooi bandje, vorige bijna 5 jaar mee gedaan dus gelijk weer een nieuwe besteld

Maat klopt, ja/nee

Maat klopt, maar omdat het een Applewatch betreft moet hij wel strak zitten ivm de metingen, voelt door de “andere dan de standaard” band wat vreemd aan. Ik hoop een kwestie van wennen, hij zou een schakeltje groter mogen zijn, maar de maar ging niet met halve maten zeg naar, dus of 19, 20, 21.

Geweldige service

Nadat we er achterkwamen dat we de bestelling zelf niet goed hadden gedaan contact opgenomen met de verkoper. Deze heeft het direct voor ons gewijzigd en kregen we als nog de goede horloge band. Super service en erg blij met de mooie horloge band.
I J
I J.
Super mooie armbanden, heb er meerder en draagt en blijft mooi
De mooie kleuren van de armband die ik kocht. Misschien kan de verzending iets sneller?
Het duurt wel erg lang voordat ik mijn bestelling ontvang. Ik heb 10 dagen geleden besteld en enige indicatie wanneer ik mijn bestelling kan verwachten zou fijn zijn.
Hele fijne service!!! De bestelling is bijzonder snel in huis ( en dat op het eiland Texel!!!)
echt prachtige Iwatch bracelet, was bij aankomst toch een maatje te groot. Retour gestuurd en na aantal dagen nieuwe ontvangen, perfect!! Bedankt v.d. service, groet Jeanette.
S V
Sjaak V.
Altijd een superservice. Fijn en vriendelijk contact en alles snel verzonden.
S V
Sjaak V.
Snel verstuurd, mooie armband
Bestellen is eenvoudig en na betaling komt de bestelling binnen 2 dagen door de brievenbus!
Perfect bedrijf. Snelle levering en goede service! Echt aan te bevelen. Al vaak armbanden besteld.
Snelle service en goede uitleg op de site wat betreft maatvoering.

Goede service en goed contact

Deze levering duurt wat lang maar er is wel goed gecommuniceerd
Indien nodig persoonlijk contact mogelijk! Fijne banden! En voor alle gelegenheden een passende!

urbandbracelets.nl

Ons belangrijkste product is ontstaan vanuit de vintage horloge rekband zoals onze grootouders die droegen. Eigenlijk hebben we hem opnieuw uitgevonden en er een prachtige armband van gemaakt in versc...