CLUSE- Logo - Beoordelingen

CLUSEReviews

: 1.555Goed

4,48

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
CLUSE is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CLUSE kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
CLUSE is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CLUSE kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor CLUSE

304 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.555 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 aug. 2022
Prachtig product, adequate service: je koopt en je ontvangt, fantastische aanbiedingen in juli, prachtige presentatie/verpakking van wat je kocht, prima bezorgservice bovendien. Wat kan nog beter? Misschien als de ceo het pakket zelf komt bezorgen aan de deur! Maar omdat dit onmogelijk is, verbind ik mij zoals het nu is, graag met Cluse! Veel dank.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 aug. 2022
De klantenservice is alleen bereikbaar via mailcontact en dat laat soms net wat langer op een antwoord wachten. ( stond er wel bij, maar door rebellen heb je sneller een antwoord op je vraag) Ook het antwoord via chat was dat er een mail zou komen. Een telefoonnummer voor direct contact zou erg prettig zijn. Het heeft nu best een tijd geduurd na mijn eerste mail ( anderhalve week) maar ik heb wel netjes mijn geld terug gekregen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor CLUSE

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
van Mai V.
Mooi horloge prima verpakt voor vervoer een negatief puntje de bijsluiter is niet te ontcijferen en geen Nederlands. Graag wat groter voor de bijziende onder ons
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
onze bestelling werd correct afgeleverd binnen de voorziene tijd en in een ongeschonden, mooie verpakking
Beoordeling melden
Antwoord van CLUSE
16 sep. 2022
Beste klant, Hartelijk dank voor de fijne en gedetailleerde review. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, Team CLUSE
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Ik ben fan van cluse omdat je zoveel mogelijkheden hebt en de horloges mooi plat zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Super leuke tas, veel complimenten over gekregen 🥰
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Hele fijne ervaring, alles perfect geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Schitterend en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Erg mooi 🤩
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
niks!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van CLUSE
16 sep. 2022
Beste klant, Hartelijk dank voor de 5 sterren review. Met vriendelijke groet, Team CLUSE
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Betere bereikbaarheid van de klantenservice en meer coulance rondom problemen.
Beoordeling melden
Antwoord van CLUSE
16 sep. 2022
Beste klant, Ik zie dat jouw probleem inmiddels naar tevredenheid is opgelost. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team CLUSE
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
betaalde bestelling niet aangekregen
Beoordeling melden
Antwoord van CLUSE
16 sep. 2022
Beste klant, Wat vervelend. Ik zie dat je probleem inmiddels al via de mail is opgelost. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team CLUSE
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
De klantenservice is alleen bereikbaar via mailcontact en dat laat soms net wat langer op een antwoord wachten. ( stond er wel bij, maar door rebellen heb je sneller een antwoord op je vraag) Ook het antwoord via chat was dat er een mail zou komen. Een telefoonnummer voor direct contact zou erg prettig zijn. Het heeft nu best een tijd geduurd na mijn eerste mail ( anderhalve week) maar ik heb wel netjes mijn geld terug gekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Heel blij met de nieuwe Cluse tas! Enige wat ik nog mis is een vakje aan de buitenkant, waar je even snel je sleutels in stopt etc. Verder ziet hij er heel chique uit, krijg veel complimenten. Goede kwaliteit, stevige tas, blijft zelf rechtop staan, genoeg ruimte binnenin.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Mooie horloge gekocht met bijhorend sierkettingkje. Hopen nu dat kleurechtheid blijft tijdens dragen
Beoordeling melden