Klanten zijn erg positief over de vriendelijke en behulpzame houding van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Het personeel wordt omschreven als deskundig en vakkundig, en neemt de tijd voor de klant, zelfs tijdens drukte of bij speciale wensen. Daarnaast wordt het ruime en mooie assortiment sieraden gewaardeerd, met speciale aandacht voor de verschillende prijsklassen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Rijswijk
Ontzettend goed en vriendelijke geholpen bij Lucardi in de Boogaard in Rijswijk op 1-9-2026 rond 15.00. Op een voor mij erg belangrijk moment in mijn leven. Dank je wel.
Prins Johan Friso Promenade 126, 2284 DC Rijswijk
Sinds mijn verhuizing naar Nederland heb ik met verschillende vestigingen zaken gedaan en ik ben zeer tevreden over hun service. Die is uitstekend en ik beveel het iedereen aan die een kleurecht artikel wil kopen.
Een leuke ervaring bij lucardi in Rijswijk.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Heeft tijd voor je en denkt mee een dikke 10
De altijd vriendelijke wijze waarop je wordt geholpen. Op lokatie
Vriendelijke en goede service, overzichtelijke winkel met ruim assortiment in alle prijsklasse
Ben echt zeer tevreden over de service (in rijswijk ) altijd mooie sieraden bij jullie gehaald ook vanmiddag weer en een verrassing tas ook altijd super leuk
Binnenkort ook me trouwringen bekijken bij jullie kijk er naar uit groetjes
Het personeel is erg vriendelijk.
Meer advies geven.
Vriendelijke dame
De verkoopster nam alle tijd voor mij en was klantvriendelijk
Goed geholpen erg vriendelijk
Obsługa :)
Hele fijne mensen, kom hier best vaak en mijn kinderen lopen ook vaak sieraden voor mij daar
We werden heel vriendelijk geholpen door de 2 dames in Rijswijk 👍
Leuk en lief benaderd en geholpen
Nice collection and good prices!
Vriendelijk personeel , deskundig
Het was niet druk, zodoende werd ik ook heel rustig en goed mehandeld.
Fijn geholpen alles naar wens
Ik vind jullie sieraden selectie de beste
Ik vind jullie sieraden selectie de mooiste de beste en de prijzen zijn perfect in deze moeilijke tijd! Dat maakt jullie zo speciaal
Goede service
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Lucardi Juwelier Rijswijk
Bezoek websiteOver
Lucardi Juwelier Rijswijk
Rijswijk is een stadje in Zuid-Holland vlakbij Den Haag. Het is een goede combinatie tussen een dorps gevoel in de binnenstad, ruimte voor groen en een werkersmentaliteit. Lucardi Juwelier Rijswijk is...