588 reviews in totaal   98 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

588 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel, waardoor zij zich welkom en prettig geholpen voelen. De service wordt als uitstekend ervaren, met snelle, nette en attente hulp tijdens het aankoopproces. Het personeel wordt gewaardeerd om hun deskundigheid, goed advies en het vermogen om passend te begeleiden bij aankopen. Klanten zijn positief over de ruime en aantrekkelijke collectie sieraden en cadeaus die aansluiten bij verschillende gelegenheden. De winkel wordt omschreven als gezellig, rustig en prettig om te winkelen, wat bijdraagt aan een fijne ervaring. Ook zijn klanten tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en vinden zij de producten betaalbaar en van goede kwaliteit.

ReviewsLucardi Juwelier Den Helder

Hele ruime collectie en duidelijk en mooi geëtaleerd Fijne ruimte om te kijken en zoeken naar wat je wilt. Fijne verkoopster; zij maakte mij attent op de korting door me aan te melden bij Lucardi, heel aardig.

Altijd super tevreden

Word altijd super netjes geholpen, bij vragen helpen ze altijd! En super tevreden over de kwaliteit van de sieraden! Heb nu weer een heel mooi nieuw setjes oorbellen en piercing, erg blij!!
Je word altijd vriendelijk geholpen en er word met je meegedacht,dat ervaar ik als zeer prettig
Mijn vierjarige dochter weet zelf precies wat ze wilt hebben. De medewerkster behandelt mijn dochter als een volwaardige klant.
Ik zocht een cadeautje voor mijn moeder en werd zo lief geholpen
Prima artikel,goede kwaliteit en zeer prettig en behulpzaam geholpen! Volgende aankoop zal zeker bij Lucardi zijn !
Ben heel leuk geholpen bij lucardi in den helder . Ben met zeer tevreden gevoel naar huis gegaan . Kom er zeker weer terug.
Vriendelijk geholpen door de verkoopster. Ze dacht goed mee, had staan luisteren naar onze wensen voordat we haar erbij gehaald hadden. Vriendelijke, vrolijke dame die plezier heeft in haar werk
Keurige bediening door een vriendelijke dame en het sieraad mooi ingepakt.
Vriendelijke medewerkers en alles naar wens

Top zaak. Lucardi Den Helder

Mijn vrouw werd fantastisch geholpen door een deskundige dame bij Lucardi Den Helder. Gezien ze aan Parkinson lijd had mijn vrouw een beetje extra aandacht nodig. De dame die de piercing zette was geduldig en vol begrip.
Goede service en heel vriendelijk

EERLIJK EN OPRECHT

De fantastische service en oprecht advies. Door uiterst vriendelijk personeel. Heerlijk om daar te shoppen.
Fijne hulp bij het uitzoeken
Vriendelijk en deskundig geholpen tijdens het zoeken naar een mooi passend cadeau.
Aardig personeel, leuk ingepakt
Super vriendelijk personeel
Leuk geholpen, aardig personeel

Lucardi Juwelier Den Helder

Een stad helemaal omringd door water. In het het Noordelijkste puntje van Noord-Holland vind je Den Helder. De stad heeft een breed en mooi strand waar je heerlijk op zondag naar toe kan gaan voor een...