quickjewels.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
quickjewels.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij quickjewels.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 3 sep. 2019

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor quickjewels.nl

122 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.146 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

21 nov. 2022

De oorringen die ik had besteld waren niet meer in voorraad. Ik ontving een beleefde mail om me dat te melden en met de vraag of ik de hele bestelling wilde annuleren of iets anders wilde kiezen. Daarop antwoordde ik dat ik graag nog de oorbedels wilde en de oorringen wilde annuleren. Helaas kreeg ik daar geen antwoord meer op. Blijkbaar was er iets mis met de mailserver. Toen ik reageerde via de Facebook-pagina kreeg ik onmiddellijk antwoord en twee dagen later arriveerden mijn oorbedels al. Ik werd heel goed geïnformeerd en de service was echt goed. En ik ben heel blij met mijn mooie oorbedels

de meest kritische beoordeling

9 nov. 2022
Besteld en betaald waarna ik na een dag een mail kreeg dat het niet geleverd kon worden. Had dat erbij vermeld . Hun website is niet up to date . Waardeloos . Tijdverspilling

Beoordelingen voor quickjewels.nl

23 uur geleden
Mijn order was binnen twee dagen in huis en de kwaliteit en prijs van het product waren prima. Zeker omdat ik, als goudsmid, ook het artikel aan mijn klant moet leveren. Ik zal zeker weer zaken doen met Quickjewels.
Zeer verzorgde vlotte verzending. Jammer genoeg iets te groot, en mijn maat niet meer op voorraad. Vlotte en correcte terugbetaling. Zeker een winkel om terug te bestellen
Antwoord van quickjewels.nl
Dag Dominique, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de afhandeling van je bestelling. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog een keer helpen met een mooi sieraad of horloge. Een hele fijne avond toegewenst. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
De ketting die ik had besteld hadden ze niet meer. Dat was jammer. Ze hebben het wel goed opgelost. Nu heb ik een ketting die ook heel mooi is.
Antwoord van quickjewels.nl
Dag Patricia, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het collier wat je inmiddels hebt ontvangen. Wij wensen je veel plezier met de bestelling. Fijne dag! Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
14 mrt. 2023
snelle levering en goede kwalitijd prijs verhouding! product is goed afgebeeld op de website
18 mrt. 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hopelijk tot ziens. Hartelijke groetjes, Sofie Team Quickjewels
19 mrt. 2023
Snelle service. Oorbellen blijven tot nu toe mooi v kleur hoop dat dit zo blijft
Antwoord van quickjewels.nl
Goedendag, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je de oorbellen mooi vindt. Mocht de kleur in de toekomst toch veranderen, dan horen wij dat graag. Een hele prettige dag toegewenst en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels

van cor b.
goede service voldoet aan de verwachtingen .en snelle verzending.
18 mrt. 2023

Product in goede orde ontvangen, alles liep als verwacht.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedendag, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de afhandeling van je bestelling. Wij wensen je heel veel draagplezier toe en hopelijk tot ziens. Fijne dag! Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
18 mrt. 2023
Wordt snel geleverd en telefonisch goed geholpen
18 mrt. 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Graag hopen we je in de toekomst weer te mogen helpen bij het uitzoeken van een mooi sieraad/ horloge. Hartelijke groetjes, Sofie Team Quickjewels
14 mrt. 2023
Mooi ingepakt en het stond snel klaar!
18 mrt. 2023
Hey Loes, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Fantistasch! ;) Hartelijke groetjes, Leanne Team Quickjewels
15 mrt. 2023
Kwamen afspraken na.
18 mrt. 2023
Beste Hiske, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Wij wensen je heel veel draagplezier toe. Hopelijk tot ziens. Hartelijke groetjes, Sofie Team Quickjewels
Antwoord van quickjewels.nl
Goedendag, Bedankt voor je review. Wat fijn om te zien dat je tevreden bent over de afhandeling van je order. Wij wensen je heel veel draagplezier toe en hopelijk tot ziens. Fijne dag! Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemorgen, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te zien dat je tevreden bent met onze diensten en ons aanbod. Een hele prettige dag toegewenst. Hartelijke groet, team Quickjewels
13 mrt. 2023
Goedemiddag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Een hele fijne dag toegewenst en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
13 mrt. 2023
Dag Rocco, Hartelijk dank voor je beoordeling. Een hele fijne dag toegewenst en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
12 mrt. 2023
12 mrt. 2023

10 mrt. 2023
13 mrt. 2023
Ik had een Casio horloge besteld er stond dat ze het op voorraad hadden nu hebben ze het al twee keer verschoven naar het einde van de maand ik geloof niet dat ze het ooit nog op voorraad zullen hebben
Antwoord van quickjewels.nl
Goedenmorgen Enes, Bedankt voor je review. Het horloge wat je hebt besteld is helaas helemaal uitverkocht bij Casio. Zodra wij dit nieuws hadden ontvangen, hebben we je dit meteen laten weten en de keuze gesteld of je hier op wilt wachten of de order liever wilt annuleren. Zoals jij ook schrijft, heeft Casio deze termijn twee keer opgeschoven. Helaas, hebben deze modellen een vertraging in de wereldwijde levering opgelopen. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend en daarvoor ook onze excuses. Gister begrepen wij van Casio dat de eerste levering van de backorder onderweg is. Mocht je de order toch liever annuleren, dan horen wij dat graag. Dan storten we natuurlijk meteen het aankoopbedrag terug. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Een hele fijne dag toegewenst. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
28 feb. 2023
Snelle restitutie na teleurstellend “toch niet op voorraad”
8 feb. 2023
Goede service en netjes afgehandeld
14 feb. 2023
Goedendag, Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Wij wensen je een hele prettige dag toe. Hartelijke groet, Sofie| Team Quickjewels