quickjewels.nl

2.584 reviews in totaal   150 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 sep 2019

quickjewels.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering. De verpakking wordt vaak als netjes, mooi of zelfs als cadeau ingepakt ervaren, wat de winkelervaring positief beïnvloedt. De klantenservice wordt doorgaans omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Duidelijke en tijdige communicatie over het bestelproces en de verzending wordt gewaardeerd. De productkwaliteit voldoet meestal aan de verwachtingen en retourzendingen en terugbetalingen verlopen in de meeste gevallen soepel. Ook het persoonlijke contact en het meedenken van medewerkers bij problemen of speciale verzoeken worden positief genoemd. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten melden vertragingen of niet ontvangen pakketten. Er zijn klachten over een gebrek aan reactie of begrip vanuit de klantenservice. Af en toe komen communicatieproblemen voor. Daarnaast zijn er opmerkingen over afwijkende maten of prijs-kwaliteitverhouding van producten. Tot slot zijn er klachten over te late of ontbrekende terugbetalingen bij retourzendingen.

Reviewsquickjewels.nl

M M
Mar M.
Wij zijn ondanks dat wij het sieraad jammer genoeg niet meer konden kopen, werden wij keurig gebeld en werd zelfs naar een eventuele oplossing meegedacht. Onze complimenten.
Privéprofiel
Ik heb helaas geen pakket ontvangen! Het was een duur item en Ik lag in het ziekenhuis bij bezorging. Bpost heeft zich niet aan de regels gehouden om mijn pakket op een veilige plaats te leggen. Punt andere regel. Er is ook niet aangebeld! Het pakket is gewoon in het zicht gelegd, en nu is het verdwenen? Ik ben echter medische nog niet in staat na ziekenhuis opname om klacht neer te leggen bij de politie. Ik vind dit schandalig en ik ga helemaal niet akkoord met de beslissing. Al vinden sommige personen het wel evident om een paar mailtjes te sturen en daarmee is de kous af! Het gaat hier niet om respect, medeleven etc…Maar een slordige bezorging wordt wel aanvaard! Ik betreur dit ten zeerste! In totaal op de 14 dgn ziekenhuis zijn er voordien 2 items besteld en allebei de items ( dure ) zijn nergens meer te bespeuren. Hoe toevallig kan dit nu zijn. Op de andere site ging het ook om een horloge. Ik moet mijn revalidatie thuis ook uitoefenen en toevallig aan de praat geraakt met de buurman, iets later kwam de vriendin erbij. En héél toevallig keek ik en mijn partner naar de horloge en dit was net exact dezelfde horloge die ik besteld had. Telefonisch contact gehad met de wijkagent. Ik kan mijn Factuur laten zien? De vriendin van de buurvrouw kan iets anders beweren! En Ik ben 100% zeker dat met het item van Quickjewels ook zo is gebeurd! Ik woon in de natuur met veel bomen, alles is afgemaakt met hoge draad en vooraan een elektrische poort. Van achter is er een klein toegangspoortje dat precies als je het ziet op slot is, maar het slot is stuk. Na het zien van de andere horloge van Tommy Hilfiger is mijn partner gaan kijken en het poortje stond open. Er zijn maar enkele personen die hier vanaf weten! Dus is voor mij 1+1=2 . Spijtig dat je daar als alleenstaande invalide lang voor moet sparen. Maar blijkbaar hebben sommige mensen hier geen begrip voor!

Antwoord van quickjewels.nl

Geachte mevrouw, Wij begrijpen dat u het niet eens bent met de uitkomst van ons onderzoek en dat deze voor teleurstellend is. Naar aanleiding van uw melding hebben wij het uitvoerig onderzocht en de door u aangeleverde informatie, evenals de informatie van de vervoerder, beoordeeld. Tijdens dit onderzoek hebben wij vastgesteld dat de verschillende verklaringen en verstrekte gegevens niet met elkaar overeenkomen. Zo ontvingen wij onder meer beeldmateriaal waarop de levering van het pakket zichtbaar is en informatie waaruit blijkt dat er een melding bij de deurbel heeft plaatsgevonden. Daarnaast hebben wij navraag gedaan bij de vervoerder over de door u genoemde eerdere vermissingen, waarbij de door ons ontvangen informatie niet overeenkwam met hetgeen in uw mails is aangegeven. Op basis van alle beschikbare informatie hebben wij kunnen waarnemen dat de zending bij u is afgeleverd
Vriendelijk en snel geholpen via telefoon bij een vraag over de maat van het artikel. Na het bestellen supersnel verzonden.
Top oorbellen! Minpuntje is dat ik dacht dat ze iets groter waren maar hier dik tevreden mee. Ik zal vast vaker een bestelling doen bij jullie! Hartelijke groet, Claudia Heesakkers
L V
Leon V.
BERGEN L
Product zoals beschreven,goed telefonisch contact gehad
Fijne service, ik werd keurig op de hoogte gehouden dat mijn bestelling vertraagd was. Artikel was erg netjes verpakt. Het menselijk aspect was vooral erg prettig.

Antwoord van quickjewels.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze verpakking en service. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Mijn ervaring is prima met deze juwelier. Keurig op tijd laten bezorgen

mooie armband van Buddha to Buddha

mooie armband, keurig verpakt.

Geen klachten!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verzendingsproces, en op verzoek keurig ingepakt.
Goed te bereiken voor een vraag vooraf aan de bestelling. Aanzienlijk goedkoper een buddha te Buddha armband besteld. Snel bezorgd.

Antwoord van quickjewels.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Super service en goede deal!

3 x scheepsrecht ?

Hoewel het niet heel goed liep was het personeel wel heel vriendelijk. Maat voering is wel lastig bij Bhuda to Bhuda Ik had de Ellen besteld maar kreeg de xs versie de tweede zat gewoon heel strak de derde is eigenlijk iets te lang maar een tussen maat is er dus helaas niet. Andere armband heeft nog wel een tussen maat. Dus het heeft even geduurd maar ben er wel blij mee.

Antwoord van quickjewels.nl

Goedendag, Bedankt voor je positieve feedback! We werken er samen aan om onze klanten naar tevredenheid te helpen Veel plezier met je nieuwe armband Een hele fijne dag toegewenst en graag tot ziens! Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
A F
Angelica F.
Super mooie oorringen precies zoals ze stonden afgebeeld en je hoeft niet bang te zijn dat ze niet goed sluiten.wat bij Mosterd juwelier wel gebeurd...je besteld er oorringen en dan sluiten ze niet goed ..waardeloos Maar hier niet...super tevreden

Antwoord van quickjewels.nl

Goedemiddag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze sieraden Wij wensen je heel veel plezier met je oorringen en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels

mooi bedeltje

Ik was blij met het lieve bedeltje dat ik bestelde voor mijn kleindochter. Top!

Antwoord van quickjewels.nl

Goedemiddag Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het mooie bedeltje Wij wensen je kleindochter heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Niks meer aan doen
Snel en netjes verstuurd

Antwoord van quickjewels.nl

Beste Barbara, Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Hele snelle verzending en fijne communicatie
Het persoonlijke contact vond ik erg fijn. In eerste instantie was het kettinkje niet meer leverbaar. Ik kreeg daarna een telefoontje dat er nog enkele leverbaar waren. Dat vind ik goede service.

Antwoord van quickjewels.nl

Goedendag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Helemaal top kreeg m’n bestellingen mooi en netjes ingepakt en korting gekregen 🎉🎉🥳🥳

quickjewels.nl

Het zoeken eindigt bij Quickjewels. Deze webwinkel staat bekend vanwege de brede keus in horloges en sieraden. Was jij opzoek naar dat ene gouden armbandje? je vond het natuurlijk op Quickjewels. Same...