quickjewels.nl- Logo - Reviews

150 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.549 reviews in totaal

quickjewels.nl- Logo - Reviews

quickjewels.nl

150 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.549 reviews in totaal

De reviews voor quickjewels.nl zijn constant positief. Klanten prijzen de snelle en stipte levering. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Klanten zijn erg tevreden over de nette, mooie en feestelijke verpakking van de producten. De communicatie wordt vaak als duidelijk, proactief en prettig ervaren. Klanten zijn doorgaans tevreden over de kwaliteit van de producten. Ervaring met retouren en terugbetalingen is grotendeels positief, met snelle terugbetaling en correcte afhandeling. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering. Soms is er geen of een late reactie bij de communicatie. Daarnaast zijn er enkele kritische noten bij de service na incidenten en zijn sommige klanten teleurgesteld in de kwaliteit van de producten.

Reviews voor quickjewels.nl

Fijne service, ik werd keurig op de hoogte gehouden dat mijn bestelling vertraagd was. Artikel was erg netjes verpakt. Het menselijk aspect was vooral erg prettig.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze verpakking en service. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Goed te bereiken voor een vraag vooraf aan de bestelling. Aanzienlijk goedkoper een buddha te Buddha armband besteld. Snel bezorgd.

3 x scheepsrecht ?

Hoewel het niet heel goed liep was het personeel wel heel vriendelijk. Maat voering is wel lastig bij Bhuda to Bhuda Ik had de Ellen besteld maar kreeg de xs versie de tweede zat gewoon heel strak de derde is eigenlijk iets te lang maar een tussen maat is er dus helaas niet. Andere armband heeft nog wel een tussen maat. Dus het heeft even geduurd maar ben er wel blij mee.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedendag, Bedankt voor je positieve feedback! We werken er samen aan om onze klanten naar tevredenheid te helpen Veel plezier met je nieuwe armband Een hele fijne dag toegewenst en graag tot ziens! Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
AF
Angelica F.
Super mooie oorringen precies zoals ze stonden afgebeeld en je hoeft niet bang te zijn dat ze niet goed sluiten.wat bij Mosterd juwelier wel gebeurd...je besteld er oorringen en dan sluiten ze niet goed ..waardeloos Maar hier niet...super tevreden
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemiddag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze sieraden Wij wensen je heel veel plezier met je oorringen en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Het persoonlijke contact vond ik erg fijn. In eerste instantie was het kettinkje niet meer leverbaar. Ik kreeg daarna een telefoontje dat er nog enkele leverbaar waren. Dat vind ik goede service.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedendag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Helemaal top kreeg m’n bestellingen mooi en netjes ingepakt en korting gekregen 🎉🎉🥳🥳
Vriendelijk personeel die alles doen om je bestelling op tijd te krijgen. Waarvoor dank
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemiddag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewel
Voor mijn kleinknuffel een IceWatch learning horloge gekocht voor haar verjaardag. Natuurlijk met unicorn. Helemaal gelukkig is ze er mee. Leuk bedrijf, fijne en snelle communicatie en kado leuk ingepakt.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je kleinknuffel heel veel plezier met het nieuwe horloge en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Had iets bestelt duurde veel langer dat gepland was maar na telefonisch gesprek alles goed opgelost : snel het geld terug top.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Jammer dat je bestelde product niet binnen de aangegeven tijd leverbaar was Fijn om te lezen dat het uiteindelijk naar tevredenheid opgelost is. Hopenlijk kunnen we in de toekomst nog iets voor je betekenen. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Prachtig verpakt en goede snelle levering.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemiddag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze verpakking en snelle levering Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewel
Ik kan wel ze tot in de hemel prijzen dat ze de beste service hebben bla bla bla..... Nee gewoon bestelling netjes ontvangen netjes in cadeau verpakking gedaan zoals aangegeven. Kortom prima en goed.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemiddag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Snelle levering, product als foto
Antwoord van quickjewels.nl
Uitstekende prijs, snelle levering en duidelijke uitleg inclusief benodigdheden om het horloge op maat te maken. Kort gezegd aanrader!
Antwoord van quickjewels.nl
Goedendag, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat het gelukt is je horloge zelf op maat te maken. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe horloge en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels

Super blij met service en product

Duidelijke communicatie over verzending, keurig verpakt en zeer mooie ketting. Kan niet beter.
Antwoord van quickjewels.nl
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Sofie Team Quickjewels
Goede klant vriendelijkheid. Ben tevreden.
Mooi product, netjes ingepakt, TOP
Antwoord van quickjewels.nl
Ik kreeg geen bevestiging van de bestelling, gebeld en bleek dat de bedel veel later bezorgd zou worden. Dus helaas geannuleerd. Klantenservice is prima. Het bedrag werd binnen 3 dagen teek gestort.
Antwoord van quickjewels.nl
Wat ontzettend vervelend dat u geen bevestiging hebt ontvangen. Ik heb het nagekeken en zie dat deze er wel uit is gegaan en waarschijnlijk bij u in de spambox terecht is gekomen Fijn dat u tevreden bent over het snelle afhandelen door onze klantenservice Een hele fijne Team Quickjewels

Prima!

Ik heb meerdere producten besteld en de levering ging altijd goed en snel. Ik heb ook ervaring met retouren en dat was ook snel geregeld!