quickjewels.nl - Vind jouw horloge of sieraad bij Quickjewels.
Het zoeken eindigt bij Quickjewels. Deze webwinkel staat bekend vanwege de brede keus in horloges en sieraden. Was jij opzoek naar dat ene gouden armbandje? je vond het natuurlijk op Quickjewels. Samen maken we jou blij!
Levering is fout van PostNL quickjewels heeft na mijn belletje direct het product opnieuw verstuurd maar weer door een fout van PostNL nog een keer lang moeten wachten, uiteindelijk kreeg ik de 2 pakketjes een dag na elkaar binnen gekregen en heb ik netjes 1 pakket weer retour gestuurd
Geverifieerde beoordeling|
Ik ben blij met de servies van u bedrijven ,was er goed.
Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.
Geverifieerde beoordeling|
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Geverifieerde beoordeling|
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van 22-12-2020. Nog steeds niks over gehoord.
quickjewels.nl- Logo - Beoordelingen
Antwoord van quickjewels.nl
Beste Tehmina
We hebben je direct na de bestelling laten weten dat de ring na 10 werkdagen geleverd zou worden. Dit stond ook vermeld op onze website. De ring is inmiddels naar je verzonden.
Supersnelle reactie en goede service. Staan altijd open voor een oplossing
super
Geverifieerde beoordeling|
Ik werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Daarnaast was het product prachtig verpakt in een fluweel zakje en een geschenkverpakking. Het cadeau kon zo onder de kerstboom! Helemaal top!
quickjewels.nl - Vind jouw horloge of sieraad bij Quickjewels.