Watchbandjes-shop.nl- Logo - Beoordelingen

Watchbandjes-shop.nl
Beoordelingen:

2.286 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.050 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 apr 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Watchbandjes-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website met veel keuze en duidelijk te kiezen volgens model van Smartwatch. Ik had de pech dat één van de twee sets van bandjes die ik kocht niet goed kon aangebracht of nog minder kon verwijderd worden waardoor het eigenlijk niet bruikbaar werd. Gezien de lage kostprijs van het bandje dacht ik eerst hiervoor geen mailtje te versturen. Maar niet geschoten is altijd mis en dus riskeerde ik het toch maar om a.d.h.v. enkele foto's aan te tonen dat het slotje te hard spande in mijn iWatch. Tot mijn verbazing kreeg ik vlotjes antwoord waarbij de vriendelijke dame zich vooreerst excuseerde en een nieuw setje zou opsturen. Ze ging het alvorens op te sturen ook persoonlijk eerst even testen op haar eigen iWatch om te zien of daar geen probleem mee was. Enkele dagen later kreeg ik inderdaad een nieuw bandje en paste dit wel perfect. En het bandje met de klemmende aansluiting? Dat hoefde niet eens te worden teruggestuurd (alweer wegens te lage waarde t.o.v. transportkosten voor klant of verkoper)! Ik geef dan ook op alles de maximale score behalve voor "producten". En niet omwille van de keuzes die ze aanbieden en de kwaliteit op zich; maar gewoon doordat er een klein probleem in kwaliteit zich voor deed. Had ik daar een score van 4,5 op kunnen geven deed ik het. Daar kan ik alleen maar blij mee zijn en heb bij deze mijn favoriete webshop voor mijn iWatch accessoires. Nogmaals DANK JE Kristianne ; you're simply THE BEST !

de meest kritische beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
WatchbandjesShop.nl vraagt mij om een review te plaatsen voor goederen die het nooit geleverd heeft... Knap... Bestelling zou 10 dagen geleden verzonden zijn, maar ik moet de koerier nog altijd zien verschijnen. Staking bij BPost, beweren ze. Alleen, zelf Belg zijnde, heb ik geen weet van regionale stakingen. Lijkt mij goedkoop excuus. Een refund lijkt mij goed idee...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Watchbandjes-shop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hadden een bandje besteld maar die ging steeds los waardoor het horloge afviel . We kregen nieuwe pinnetjes en een pen toegestuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen . Met een filmpje erbij hoe het moest . Dus goede uitleg erbij
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik geef watchbandjes 5 sterren. Mijn bandje was Kapot. Werkte niet! Contact opgenomen en foto gestuurd. 2 dagen later kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Perfecte service. Mijn dank! Ik geef dit door aan andere
Beoordeling melden
GT
Gea T.
Hasselt
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Ik had een bandje besteld en die paste niet op mijn fibitt, terug gestuurd en nog geen 2 dagen later lag er een andere bandje in de brievenbus. Top service
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig besteld en snel opgestuurd. Echter de postNL deed er langer over dan gewoon. Dus het vandaag besteld morgen in huis gaat niet op door postNL
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Verkeerde bestelling gedaan die na een e-mail direct werd geannuleerd. De levering na de juiste bestelling was snel en het bandje was goed verpakt.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top klantenservice!

Ik had een bandje besteld dat niet goed bleek te passen. Ik kreeg daarop gelijk een nieuwe aangeboden en deze past perfect. Top klantenservice!
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Probleem met late levering post nl goed opgepakt en gelijk een nieuw bandje opgestuurd. Kortom, goede service en bovendien een prima bandje!
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop

Alles perfect 👌 , webshop, communicatie en afhandeling. Kan menig bedrijf nog iets van leren . Heb bandjes besteld voor mijn Apple Watch
Beoordeling melden
AN
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een bandje dat na een paar uur dragen kapot was werd na versturen van een foto zonder moeilijk doen vervangen door een nieuw bandje.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie bandjes, veel keuze. Kreeg een extra tool voor te bevestigen aan klok ( had mss wel een handleiding bij mogen zitten 😉)
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perect smartwatch bandje

Bestelde smartwatch bandje is ideaal. Uitstraling van klassiek leren band met het draagcomfort van een silicone bandje.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel antwoord na aangeven bestelling niet geleverd, 2e verzending binnen 3 dagen. Meer dan goede klacht afhandeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bandje was niet ok, retour gestuurd om te vervangen en zonder problemen een bandje toegestuurd gekregen dat ik is.
Beoordeling melden
SH
Sylvia H.
Leeuwarden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leuke,overzichtelijke website voor elk wat wils!

Leuke website-heel duidelijk om uit te zoeken en heel veel verschillende bandjes,kon bijna geen keuze maken haha.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product heeft goede prijs-kwaliteit verhouding. Bandje is net zo goed als origineel van Garmin
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd, makkelijk te monteren, ziet er goed uit, alleen het is al mn 4e of 5e bandje, is vrij snel kapot
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bandjes zitten perfect. Met een beetje zeepsop goed schoon te houden en gekocht in 3 kleuren. Aanrader.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had reeds meerdere malen een bestelling geplaatst en steeds met volledige voldoening. Zéér korrekt.
Beoordeling melden
13 mei 2024
Wordt beoordeeld
Goede en snelle levering. Op site stond soepel bandje, maar is vrij stug. Voor de rest een mooi bandje.
Beoordeling melden
DA
Diane A.
Enschede
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, gemakkelijk bestelproces, prima prijs. De levering duurde iets langer dan gebruikelijk.
Beoordeling melden