Watchbandjes-shop.nl- Logo - Beoordelingen

Watchbandjes-shop.nl

2.560 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.890 beoordelingen in totaal

14 feb 2024
In mijn ervaring was de levering van het product snel, wat zeer positief was. Helaas voldeed het artikel niet aan de omschrijving zoals vermeld op de website. De beschrijving suggereerde een bandje van echt leer, maar bij ontvangst bleek het materiaal plastic te zijn. Gelukkig heeft de verkoper de watchbandjes zonder kosten teruggenomen, wat ik waardeerde. Echter, ik merkte op dat de verkoper zich beroept op de informatie van de inkoper die het product als echt leer heeft ingekocht. Desondanks is het duidelijk zichtbaar dat het materiaal niet aan deze claim voldoet. Dit aspect van de communicatie vond ik teleurstellend.

30 apr 2024
2 bandjes besteld, snel geleverd, top. Alleen bij het bevestigen, bleek, bij beide bandjes dat de gaatjes in de bandjes niet over een kwamen. De schroefjes kunnen dus niet worden aangedraaid. Waardeloos dus. Beide bandjes terug gestuurd en gelukkig erg snel wel mijn geld terug. Kreeg alleen daarna een mail met de vraag of ik wel de juiste bandjes gekocht had, want zij hadden beide bandjes gecontroleerd en zij hadden geen problemen. Bij het lezen van reviews, bleek alleen dat ik niet de enige was, waarbij de bandjes niet goed bevestigd konden worden. Ik ben er dan ook bang voor dat "mijn" bandjes gewoon weer doorgestuurd worden naar de volgende klant, maar dat is een aanname.

Beoordelingen voor Watchbandjes-shop.nl

Zeer goede dienst na verkoop

het bandje dat ik kreeg vertoonde een productiefout. Ik kreeg prompt een nieuw bandje toegestuurd maar ook dit bleek dezelfde fout te hebben. De klantendienst heeft er alles aan gedaan om dit euvel op te lossen. bij aankomst van een nieuwe batch krijg ik opnieuw een nieuw bandje. Er was ook voorgesteld om het geld terug te storten maar ik wacht liever op de nieuwe batch.

Snelle oplossing bij defecte bandjes

We hadden een defect bandje (een van de pinnen bleef niet zitten) en een minder mooi afgewerkt bandje ontvangen. Na een mailtje met het verhaal en foto’s kregen we snel een nieuw bandje toegestuurd en nieuwe pinnen voor het defecte bandje. De pinnen nog niet geprobeerd te installeren maar in ieder geval heel tevreden met de service.
2 bandjes voor mijn samsung watch 7 besteld. Helaas was er geen keus in lengte en waren de bandjes voor mij veel te ruim. Ondanks dat ik 1 verpakking had geopend, mocht ik het gewoon terug sturen. Wel jammer dat ik de verzendkosten zelf moest betalen. Ik durf nu geen ander bandje te bestellen. Verder alles goed afgehandeld.
Ik heb een heel fijn horlogebandje gekregen, waar helaas wel een bandje van afbrak, misschien had ik teveel kracht gebruikt. Klantenservice hielp mij erg goed en heeft een nieuw exemplaar van het bandje opgestuurd. Snel geholpen, snel terecht, dus ik ben zeer tevreden.

Super service!

De website is gemakkelijk. Levering snel. Helaas vertoonde de bestelde screenprotector na een week alweer een barst. Had dus niet de kwaliteit die ik verwachtte. Na contact met hen heeft de Watchbandjes-shop dit naar volle tevredenheid opgelost. Top!
mijn bandje was iets te klein voor mijn pols, na contact gehad te hebben kon ik uiteraard tegen betaling extra schakels kopen. er moest hiervoor wel een bandje uit elkaar gehaald worden omdat er geen losse schakels te koop waren.zeer goede service.
22 aug 2024

Prima

Bij post. Nl ging er iets mis. Zonder blikken of blozen kreeg ik mijn bestelling nogmaals toegestuurd. Prima service dus. De bandjes zien er prima uit, nu nog ontdekken hoe dat op de langere termijn zal zijn
(“Siliconen”)bandjes zijn van mindere kwaliteit; bleven niet goed zitten aan mijn Fitbit. Service wel prima, goede communicatie met de klantenservice en mijn geld vlot terug gekregen na retournering.
25 aug 2024
De afhandeling door een verkeerd bandje besteld te hebben. Zeer goed. Alleen het bandje niet helemaal tevreden ,door het magneet raakt het gauw los. Met vriendelijke groeten van A.Luikinga
18 aug 2024
Snel en volgens afspraak geleverd. Helaas met een kleine beschadiging. Na contact meteen een ander opgestuurd die net zo snel en volgens afspraak is geleverd. Top, fijne service!
25 aug 2024

Ruim aanbod aan horlogebandjes. Voldoet aan verwachtingen.

Ruim aanbod aan horlogebandjes. Snelle verzending. Bandjes voldoen aan de verwachtingen. Het magnetische bandje is een erg fijn bandje en tevreden over de kwaliteit.
16 aug 2024

Een nieuw bandje voor een goede prijs!

Een nieuw bandje was nodig en ik wilde niet teveel uitgeven. Zo kwam ik bij de shop uit. Goede communicatie en snel geleverd. Het bandje was precies wat ik wilde!
17 aug 2024

Mooie bandjes, goede kwaliteit

Mooie bandjes, goede kwaliteit! En een hoop keuze! De site werkt goed, goed zichtbaar welk bandje bij welk horloge past. Betaling werkt snel en gemakkelijk
25 aug 2024
Goede service snelle verzending in eerste instantie geen goed product geleverd; erkenning van fout en deze zonder commentaar heel snel hersteld: chapeau.
Het bestelde bandje bleek niet helemaal te passen op het uurwerk; maar dit werd heel vlot afgehandeld door een vriendelijke medewerkster. Goeie service
18 aug 2024
Leuk die gekleurde smartwatch bandjes. Snel besteld en snel verstuurd. Gewoon goede kwaliteit. Ik houd erg van kleurtjes, keus genoeg!
Retour was duidelijk en snel afgehandeld zonder problemen. Gerolen zonder extra kosten, 2e keer dat ik hier bestel echt top.

Fijne en snelle nazorg

Pennetjes van bandje waren niet goed, maar binnen 2 dagen had ik nieuwe, betere pennetjes. Heel fijne en snelle service.
19 aug 2024
Het bestellen gaat prima, het terug sturen kost bijna net zoveel dan dat de bandjes kosten. Kijk goed wat je besteld
Bandje en versturen prima. 2 sterren minder omdat ik al 3 herinneringsmails heb ontvangen voor een recensie!