Lucardi Juwelier Oosterhout

504 reviews in totaal   80 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke, behulpzame en klantgerichte personeel, dat bovendien persoonlijke aandacht en tijd voor de klant biedt. Ook het ruime en gevarieerde aanbod van sieraden en cadeaus wordt gewaardeerd, evenals de snelle service en efficiënte afhandeling van bestellingen. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. Er zijn echter incidenteel klachten over defecten aan producten.

ReviewsLucardi Juwelier Oosterhout

Leuk personeel en goede service altijd vriendelijk geholpen heb 3 kleindochters en bij alle 3 hier ook de oorbellen laten zetten en meerdere sieraden gekocht prima kwaliteit en prima prijzen MVG Mariska Kok
Het was aan de vroege kant maar dan kun je toch wel een beetje je best doen als verkoopster zijnde. De tweede verkoopster was helemaal top en we hebben uiteindelijk mooie sierden gekocht voor mijn tante!
Ik werd prettig geholpen, er werd meegedacht, ik kreeg korting en een cadeautje, wat wil een vrouw nog meer!?!? En daarna heb ik mijn moeder op haar oude dag ermee verwend en geëmotioneerd door het haar met liefde te kunnen geven! Lucardi heeft mij en mijn moeders dag onvergetelijk gemaakt vandaag!
goed geholpen kreeg een verjaardagkadootje van m.n dochter met een beperking alleen vind ik het jammer dat ik een kettingkje dat nog in de verpakking zat verloren ben was een kettingkje met een hartje helaas
Ik had op de site een leuk horloge gezien dat op voorraad in de winkel zou zijn. Maar helaas het was er niet de verkoopster ging het opzoeken in de computer en zij kon het bestellen, en de andere ochtend kreeg ik al een telefoontje dat het er was. Snelle service.👍

Laagdrempelig en gewoon goed

Ik heb meerdere malen een aankoop gedaan en ik vind het fijn dat de winkel laagdrempelig is. Geen fratsen, gewoon goed. Ik ben blij met dit concept.
Goed geholpen door de juffrouw in de winkel in Oosterhout bij het uitzoeken van een horloge voor mijn moeder. Ze heeft hem ook nog netjes kleiner gemaakt.

Fijne winkel

Fijne. Medewerkers en goed geholpen en een fijne sfeer en leuke prijzen ga zeker nog eens terug voor mij niet veel ik vind het prima Zo

Ik ben heel vriendelijk geholpen,de verkoopster nam de tijd,was gelukkig niemand verder in de winkel ,ik kon naar buiten voor een goede beoordeling van de ringen

Ik ben heel vriendelijk geholpen ,de verkoopster nam de tijd,was gelukkig niemand verder in de winkel,kon naar buiten voor een goede beoordeling van de ringen,

Goede service ondanks drukte

Ondanks de drukte toch behulpzaam en geduldig geholpen met het uitzoeken van de kinderen oorbellen. Oorbellen zijn van mooie kwaliteit en staan super leuk.
Vriendelijk personel Mooie sieraden Koop vaak en graag dingen bij jullie. Altijd leuk om n kadotje te krijgen van n geliefde of familie / kennissen. Maar helemaal tof om shop te goed te winnen!
Goed en snel geholpen en de verkoopster had alle tijd om een ringentje voor m'n kleindochter te laten zien en gaf goed advies.
Perfect geholpen Mooie sieraden Ook kinderen worden goed geholpen Met inschrijven netjes uitgelegd
Klantvriendelijkheid. Maar ben ïk gewend na al mijn aankopen. Voor mij geen verbeterpunten nodig.

Top zaak

Heel vriendelijk personeel goed geholpen en blij met mijn aankoop een hele mooie ring.
L G
Lia G.
Zeer vriendelijke mevrouw, mooie sieraden voor een redelijke prijs!
Heel vriendelijk personeel die je goed helpt

Snel en vriendelijk geholpen

We werden bij binnenkomst direct en vriendelijk geholpen.
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Kunnen kopen wat we wilden voor een redelijke prijs. Super blij met onze aankopen.