Klanten zijn zeer tevreden over de winkel. Ze prijzen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, voelen zich welkom en gewaardeerd, en waarderen het deskundige en duidelijke advies bij het kiezen van sieraden en andere aankopen. De service wordt als uitstekend ervaren en is voor veel klanten een reden om terug te keren of de winkel aan te bevelen. Ook het geduld van het personeel en de vlotte, efficiënte hulp dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de ruime en overzichtelijke collectie positief ontvangen. Enkele klanten geven aan dat er meer variatie of voorraad gewenst is binnen het assortiment.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Den Haag Venestraat
Goede service en vriendelijkheid
Wat ik bijzonder vind is de service en vriendelijkheid. Over het algemeen ben ik vaak niet zo tevreden over de service en vriendelijkheid bij Lucardi. Het zijn vaak bromberen die in de winkels in Den Haag/Rijswijk staan.
Maar in de Haagse binnenstad was de service echt top en wat waren het vriendelijke mensen. Met name de jongedame en de filiaalmanager maakten een geweldige indruk. Hier wil ik dan ook graag mijn geld uitgeven.
Ik zeg: houden zo! Dit trekt zeker klanten aan. Ik zou jullie aanbevelen bij vrienden en families.
De medewerkers waren zeer vriendelijk en gespecialiseerd.Liet een dure ring wegleggen tot de volgende dag,hoefde geen aanbetaling te doen,en haalde de ring de volgende dag op.Daar was mijn ring in goede orde.Met dank aan het personeel.En het vertrouwen.Dat doet de medemens goed.Fijn om hier vooral terug te keren.Dank jullie wel
Heel vriendelijke personeel, we werden op 7 april door een hele aardige jongeman geholpen, bij het uitzoeken van een waterdicht horloge voor mijn broer met een hersenbeschadiging, hij heeft ook alles voor hem ingesteld in het horloge, hij nam er echt de tijd voor.
Echt een topper, dat maak je niet veel meer mee.
superlieve en hulpzame medewerker. Ze gaf duidelijk en rustig uitleg over het materiaal van oorbel en was algemeen aardig en vriendelijk.
Heel tevreden over mijn aankoop bij Lucardi. De sieraden zijn trendy en betaalbaar, perfect om cadeau te geven. Alleen misschien wat meer exclusieve collecties toevoegen voor speciale gelegenheden!
Perfecte service en prachtige collectie
De service was super vriendelijk en behulpzaam en de collectie was mooi en overzichtelijk. Alles verliep perfect, ik heb geen verbeterpunten!
Superlief en aardig tegen me dochter van 10. Die kwam voor haar 2de oorgaatje.
Fijne rustige winkel. Direct heel vriendelijk geholpen. Winkelpersoneel vriendelijk.
De mevrouw in de winkel was erg vriendelijk en gaf zeer goed advies
Een hele goede service van de medewerker
Ben vriendelijk en goed geholpen.
Ik zou deze lucardi-locatie aanraden!
Prettig geholpen
Service prima. Ik kocht een horlogebandje en werd prima geholpen. Ruime keuze.
Waarom lucardi my favorite winkel is
Heel goed en goed prijs
Super vriendelijk medewerkers
We zijn vriendelijk geholpen door de medewerkster.
Goed geholpen
Goed geholpem
Aardige, geduldige, verkoper, heel behulpzaam.
Topie👍
Erg vriendelijk en bekwaam geholpen