123watches.nl

16.187 reviews in totaal   856 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice. De snelle levering wordt gewaardeerd en de producten worden doorgaans als van hoge kwaliteit beschouwd. Daarnaast is men enthousiast over het ruime assortiment met veel verschillende modellen en kleuren. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en de producten worden als betaalbaar ervaren. De meeste klanten vinden de bandjes comfortabel en goed passend. Ook wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik ervaren. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering door postdiensten. Daarnaast zijn sommige klanten teleurgesteld in specifieke items qua kwaliteit. Er zijn ook klachten over bandjes die te klein of te strak vallen.

Reviews123watches.nl

P Z
Pauli Z.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede ervaringen met 123 watches. Leuke horlogebandjes van goede kwaliteit. In het verleden ooit een banjed gehad dat niet beviel, daar heb ik keurig een ander bandje voor mogen uitzoeken. Bandjes die geen gladde structuur hebben en wel een magneetsluiting kunnen losschieten, voor zo'n bandje heb ik vervanging gekregen. Verder alleen maar goede ervaringen.

Antwoord van 123watches.nl

Wat fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met 123watches! We vinden het belangrijk dat onze horlogebandjes niet alleen mooi zijn, maar ook van goede kwaliteit. Het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met de service en dat we je van een passend alternatief hebben kunnen voorzien toen een bandje niet aan je verwachtingen voldeed. Bij 123watches streven we er altijd naar om onze klanten blij te maken met onze producten en service. We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je horlogebandjes!

⭐️ Ruime keuze, snelle levering en een leuke verrassing!

Zeer tevreden over mijn bestelling bij 123watches! Er is ontzettend veel keuze, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je past. Het bestellen verloopt eenvoudig en overzichtelijk. De levering was precies zoals op de website aangegeven, dus geen verrassingen. Als leuke extra zat er ook nog een heerlijke geur bij de bestelling, wat het uitpakken nét dat beetje extra gaf. Goede service, snelle levering en een ruim assortiment. Zeker een aanrader!

Antwoord van 123watches.nl

Hallo! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling bij 123watches. We vinden het belangrijk dat je een ruime keuze hebt en dat het bestellen gemakkelijk verloopt. Het doet ons goed te horen dat de levering precies was zoals verwacht en dat het extraatje je hebt verrast. Bij 123watches streven we altijd naar een fijne winkelervaring en snelle service. Veel plezier met je aankoop! Groetjes van het 123watches team
de snelle levering. Duidelijke website. Het bedrijf zelf heb ik goede ervaringen mee. Ooit eerder daar wat gekocht. Het gekochte horloge bandje is mooi maar helaas geeft de sluiting voor mij problemen op. Dit ligt echt aan mijzelf. (75) ik dacht dat het een magneet sluiting was. Nu maar even goed oefenen misschien lukt het mij nog om ermee om te gaan want het bandje is erg mooi.

Antwoord van 123watches.nl

Hartstikke bedankt voor je positieve beoordeling en heel veel plezier met de bestelde product(en).

Ten eerste een hele fijne service.

Ten eerste een hele fijne service voor het ruilen van mijn bandje. Daar was ik erg blij mee. De beide leren bandjes die ik nu heb voldoen zeker aan mijn verwachtingen, dus als ze versleten zijn al ik zeker via 123watches nieuwe bestellen, ik vind namelijk service vele malen belangrijker dan de prijs.

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van 123watches en dat de leren bandjes aan je verwachtingen voldoen. We vinden het bij 123watches inderdaad heel belangrijk om goede service te bieden, zodat jij met een glimlach terugkomt voor je volgende aankoop. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je bandjes!
E V
Eva V.

Snelle en correcte service

Bestelling binnen no time ontvangen, één onderdeel van de bestelling was beschadigd. Heel simpel en snel contact gehad met klantenservice (whatsapp) en vervolgens nieuwe opgestuurd. Top service. Hier al vaker besteld, eerste keer dat er iets kapot was, maar SUPER snel en naar tevredenheid opgelost!

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Bedankt voor je fijne terugkoppeling. Bij 123watches doen we er alles aan om je bestelling soepel en snel te laten verlopen. Het is mooi om te horen dat onze klantenservice via WhatsApp je snel en naar tevredenheid heeft kunnen helpen met het vervangen van het beschadigde onderdeel. We vinden het fijn dat je al vaker bij ons hebt besteld en blijven er alles aan doen om jou de beste service te bieden. Veel plezier met je bestelling!
Mooie bandjes voor mijn Apple Watch; niet van origineel te onderscheiden en passen perfect. Wat de verzending betreft kan het wel wat beter; ruim een week wachten is wel wat lang. Op de website wordt gesuggereerd dat de verzending plaats vindt met PostNL, maar dat klopt dus niet; verzending is met Falkpost, dit is goed gegaan maar het duurde daarom wel te lang. Misschien is het goed dat PostNL logo te verwijderen dat is wel zo eerlijk en duidelijk voor mij als klant!

Antwoord van 123watches.nl

Bedankt voor jouw eerlijke 4 sterren review. Wij verzenden onze bestellingen met 2 partijen (namelijk PostNL en Falkpost) Wij nemen jouw feedback zeker met ons mee en zullen kijken hoe wij dit op onze website kunnen verduidelijken voor onze klanten. Desondanks wensen wij jou veel plezier met je bestelling toe en als wij nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.
Het zijn hele mooie bandjes en de service is super goed. Als iets niet goed is en je geeft dit door, reageren ze onmiddellijk en het probleem wordt direct opgelost. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen!!!!

Antwoord van 123watches.nl

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de bandjes en onze service! Bij 123watches staan we altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Het doet ons veel plezier dat je vertrouwen hebt in ons en zeker weer bij ons wilt bestellen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Veel plezier met je aankoop!
Bijzonder zijn 2 zaken, te weten: 1. het horlogebandje is super, precies wat ik wilde. Ben er dus erg blij mee !! 2. tgv het slechte fungeren van De Post, bleef de bezorging lang uit. Na een snel contact met de organisatie van 123Watches bood deze spontaan aan om het bandje nog een keer op te sturen. Gelukkig bleek dit nodig, maar de spontaniteit waarmee dit gebeurde is prijzenswaardig !!

Antwoord van 123watches.nl

Bedankt voor jouw positieve beoordeling, dat wordt erg gewaardeerd. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met het bandje en tevens met onze klantenservice, wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling.

Apple Watch bandje Alpine - nylon - olijf

2 bandjes besteld i.v.m. welke kleur ik het mooiste vond. Beide bandjes netjes geleverd, waarvan ik er 1 geretourneerd heb. Van zowel de order, levering als de retour netjes op de hoogte gehouden van het verloop. Het bandje dat ik uiteindelijk gehouden heb voldoet aan mijn verwachtingen en draagt lekker.

Antwoord van 123watches.nl

Bedankt voor jouw positieve feedback, dat stellen wij zeer op prijs! Als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.
Privéprofiel
Heel netjes opgelost!! Had een horlogebandje ontvangen in een andere kleur dan verwacht en qua stugheid niet netjes om pols te krijgen, 123watches heeft daarop contact opgenomen en heel netjes met een oplossing gekomen. Vriendelijk en supersnel. Meer dan tevreden!

Antwoord van 123watches.nl

Bedankt voor jouw positieve beoordeling, dat wordt erg gewaardeerd. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de klantenservice, wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling.
Voor een leuke prijs leuke kleuren. Heb nu 6 verschillende en kan dus vaak afwisselen. snelle keurige levering. Klein verbeter puntje: iets meer keuze bij de gratis producten

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de leuke kleuren en de snelle, keurige levering van 123watches. We vinden het geweldig dat je nu zes verschillende hebt en zo vaak kunt afwisselen. Jouw tip over iets meer keuze bij de gratis producten nemen we zeker mee om onze service nog beter te maken. Bedankt voor je leuke review en veel plezier met je nieuwe horloges! Hartelijke groetjes van het 123watches-team
Goede begeleiding, omdat Nlpost niet op tijd bezorgde. Contact gehad met AI Kim. Deze deed het uitstekend. Deed goede aanwijzingen en het kwam goed. Post Nl was aan de late kant, maar bezorgde het mooie en juiste Apple horlogebandje tegen een mooie prijs

Top service!

Soms gaat een bestelling niet meteen 100% goed. Maar hoe fijn is het dan als de verleende service wel voor de volle 100% gaat. Perfecte horlogebandjes en top service!

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Wat geweldig om te horen dat je ondanks een kleine kink in de kabel zo tevreden bent met de service van 123watches. We doen er alles aan om niet alleen hoogwaardige horlogebandjes te leveren, maar ook een service te bieden waar je blij van wordt. Jouw waardering motiveert ons om steeds weer dat stapje extra te zetten! Hartelijke groetjes!

Nu gekozen voor een Apple Watch bandje Fiore.

Nu gekozen voor een ander bandje dan het vorige ( stof/nylon) met als sluiting klittenband. Nu bandje fiore Milanese met magneetsluiting. Ben blij verrast door dit bandje.

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent verrast door het Fiore Milanese bandje met magneetsluiting. Bij 123watches vinden we het erg belangrijk dat je altijd een passend en kwalitatief product vindt dat helemaal bij jou past. Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent met je keuze en het verschil merkt met je vorige bandje. Veel draagplezier gewenst! Groetjes van het 123watches team
Kreeg de horlogebandjes niet in de brievenbus….ergens bij PostNL niet goed gegaan. De bandjes werden na gezonden…heel blij mee duurde wel langer daardoor maar goed toch tevreden

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Bedankt voor je geduld en fijn om te horen dat je uiteindelijk blij bent met je horlogebandjes. Bij 123watches doen we altijd ons best om je bestelling vlekkeloos te laten verlopen, maar soms kan er iets misgaan tijdens het verzenden met PostNL. Gelukkig hebben we het kunnen oplossen en ben je nu tevreden. We waarderen je begrip en hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes van het 123watches team
Snelle service en je kan ze gemakkelijk via mail benaderen als er iets is. Vervolgens krijg ge snel een antwoord. De horlogebandjes voor de Apple-Watch 11 passen geweldig en hebben een fijn draag comfort.

Antwoord van 123watches.nl

Hai! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle service en het gemak van contact opnemen via mail. Bij 123watches vinden we het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en altijd snel geholpen worden. Ook zijn we blij dat de horlogebandjes voor de Apple Watch 11 perfect passen en dat ze comfortabel zitten. We doen er alles aan om kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel te houden. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je nieuwe horlogebandje!
Ik had een bescherming voor mijn iwatch besteld. Deze was vrij snel kapot. Na 1 mailtje kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd zonder kosten. Super service.

Antwoord van 123watches.nl

Hallo! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bij 123watches vinden we het ontzettend belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en de service die ze krijgen. Het is fijn om te horen dat onze snelle en klantgerichte service je goed is bevallen. We zetten altijd alles op alles om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Veel plezier met je iwatch- bescherming en hopelijk tot snel weer bij 123watches!

Snelle service

Nadat ik een fout in mijn bestelling opmerkte heb ik dit direct gemeld en via de mail contact gezocht. Fijn en correct geholpen. Dank voor de bandjes en top service. Wij zijn er weer blij mee.

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo snel en correct geholpen bent met je bestelling. Bij 123watches vinden we het heel belangrijk dat jij blij bent met je aankoop en de service die je ontvangt. We zijn blij dat de bandjes in de smaak vallen en dat je tevreden bent met onze ondersteuning. Dankjewel voor je lieve woorden! Veel plezier met je nieuwe accessoires!
Hele goede klantenservice bij probleempje, netjes opgelost. Snelle reactie op whatsapp Producten zijn ook prima in orde en goed geprijsd

Antwoord van 123watches.nl

Bedankt voor je mooie woorden! Bij 123watches doen we altijd ons best om jou zo snel en goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te horen dat onze klantenservice je positief is opgevallen. We zijn ook superblij dat je tevreden bent met onze producten en prijzen. Jouw tevredenheid is wat ons motiveert om elke dag weer het beste te leveren. We hopen je snel weer bij 123watches te mogen verwelkomen!

prima bandjes

Op zich prima bandjes, snel geleverd alleen helaas dit keer in de verkeerde brievenbus (die van de buren). Wel opletten dat je de juiste maat bestelt. Schakelbandje netjes met apparaatje om kleiner te maken.

Antwoord van 123watches.nl

Hoi! Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent met de bandjes van 123watches en de snelle levering. Het is jammer dat de bezorging dit keer niet helemaal vlekkeloos verliep, hopelijk was het snel opgelost met je buren. We vinden het belangrijk dat je precies de juiste maat hebt, zodat het schakelbandje perfect past en gemakkelijk kleiner gemaakt kan worden. Veel plezier met je nieuwe bandjes! Hartelijke groet, 123watches