123watches- Logo - Beoordelingen

123watchesReviews

: 8.244Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
123watches is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 123watches kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
123watches is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 123watches kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor 123watches

1.660 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

8.244 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 mrt. 2022
Na wat gezocht te hebben on line bij 123watches uitgekomen. Ze hebben hier de beste prijs en assortiment wat mij betreft. Na het bestellen duurde het maar een paar dagen en het bandje was er (brievenbus post). Het bandje, rood sport bandje voor een Apple Watch ziet er goed uit en schuift ook goed in het horloge. Het materiaal is iets stugger dan een origineel Apple Watch Sport bandje maar niet storend. Over hoe lang het bandje goed zal blijven weet ik nog niets. Mijn oude originele bandje is een jaar of 3 meegegaan voordat het begon te rafelen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 feb. 2022
Ik heb vrijdag twee bandjes voor iWatch besteld , zou de volgende dag geleverd worden !! Vandaag is het al dinsdagavond en heb nog altijd niets ontvangen , dit kan dus niet !!!! Groetjes
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor 123watches

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Fijne webshop. De Apple sport bandjes zitten nog beter dan de originele (iets dunner). De nylon variant zat ondanks de maattabel te strak, dus ingeruild voor grotere. Telkens snel antwoord en goed en snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
9 sep. 2022
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Het polsbandje zit goed maar is wat lastig om het resterende stuk van het bandje over mijn huid te schuiven, knelt mijn huid af totdat het op zijn plaats zit
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
5 sep. 2022
Bedankt voor de beoordeling.
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Helaas had ik het verkeerde bandje besteld maar het was goed te ruilen dmv het retourformilier waardoor ik het juiste horloge bandje snel toegestuurd kreeg!
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
2 sep. 2022
Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Bestelling snel geleverd, zeer compleet en zonder problemen direct bruikbaar. Eerste indruk is dat ook prima kwaliteit is geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
16 uur geleden
Bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Heel blij met m’n nieuwe Apple Watch bandje. Fijn dat je het zelf kan aanpassen tot die goed zit. Goede kwaliteit en snel binnen!
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
9 sep. 2022
Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
mooi bandje, precies wat ik had besteld en het voldoet aan de verwachting v.w.b. het bevestigen aan de (Samsung) smartwatch
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
5 sep. 2022
Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Geen opmerkingen! Prima bandjes, mooie kleuren, kijk al uit wanneer er nog nieuwe tinten op site komen...Doe zo verder !!!
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
12 sep. 2022
Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Snelle levering, ik ben zelf allergisch voor de bandjes en moest ze helaas terug sturen. Maar de bandjes waren prachtig.
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
5 sep. 2022
Bedankt voor de beoordeling.
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Supermakkelijk bestellen, assortiment voor applewatch-accessoires is ruim en goed betaalbaar
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
6 sep. 2022
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
Het horlogebandje gaat langer mee en is de helft goedkoper dan het origineel. Dit is top 👍.
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
2 sep. 2022
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snel geleverd. Goede kwaliteit. Aanzienlijke kostenbesparing tov de originele bandjes
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
7 dagen geleden
Bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
bandje was niet helemaal goed. contact gehad en zonder problemen nieuwe gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
8 sep. 2022
Bedankt voor de positieve feedback.
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Zitten heerlijk om je pols . Je kunt het bandje snel verwisselen
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
9 sep. 2022
Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Vlotte afhandeling, ook met vervangen van verkeerd besteld bandje
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
13 sep. 2022
Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mooi geleverd en extra schakels zonder meerkost snel nageleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
7 dagen geleden
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
 Geverifieerde beoordeling
14 uur geleden 
Mooi en kwalitatief een goed bandje... En erg snel geleverd...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Top zeer snelle levering al reclame voor gemaakt aan vrienden
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
6 dagen geleden
Bedankt voor de 5 sterren, veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
goede spullen en snelle bezorging. De bandjes passen perfect!
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
11 dagen geleden
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Mooi bandje, soft en goed om de pols. + een snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
29 aug. 2022
Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle levering, prachtige prijs-kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
Antwoord van 123watches
7 dagen geleden
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.