123watches.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
123watches.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 123watches.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 27 aug. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor 123watches.nl

3.373 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

11.062 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Een eerste bestelling welke dezelfde dag nog verstuurd was had een wat langere levertijd door problemen met post.nl. Dit bleek na contact te hebben gehad met Lianne. We hadden ondertussen ook al een tweede, aanvullende, order besteld welke ook dezelfde dag verstuurd is. De tegoedbon die in de eerste bestelling zat maar die we doordat de twee orders elkaar kruiste niet meer konden gebruiken is ook door Lianne als credit factuur verwerkt na contact hierover te hebben gehad. Kortom, ruime keuze, snelle verzending, goede producten en bovenal een meedenkende customer service. Hier mogen sommige bedrijven een voorbeeld aan nemen.

de meest kritische beoordeling

27 okt. 2022
Zondag besteld en donderdag nog niks in huis. verzonden zonder track en trace dus niks te volgen en maar hopen dat er iets binnen gaat komen en ik moet nog maar paar dagen afwachten.... 123 watches werd me door vrienden aangereden maar voor mij eenmalig. helaas geen goede indruk

Beoordelingen voor 123watches.nl

Bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier met je bestelling.
Ik had zelf de verkeerde maat besteld voor mijn bandje en kwam er na het afrekenen achter. Gelijk een mail gestuurd of ze de order nog konden wijzigen. Ik kreeg de ochtend gelijk een mail terug dat de order gewijzigd was en de volgende dag had ik m’n bandje en glaasje al binnen!! Super service
12 uur geleden
4 mei 2023

Mooie bandjes goede snelle levering, punt van verbetering op de mail reageren want de eerste keer ging er wat fout gelijk mailtje gestuurd maar geen reactie dus kon het niet veranderd worden waardoor er extra kosten waren , verder gaat alles na tevredenheid
5 mei 2023
13 mei 2023

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Zit ook goed verpakt in envelop. Ik moest het bandje wel retourneren want ik had de verkeerde maat besteld. Even wachten tot dit is verwerkt om te juiste maat te kunnen bestellen en de giftcard in te wisselen.
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
Ik had op woensdag voor 22.00 besteld maar helaas nog niks ontvangen. Week later contact opgenomen en kreeg heel netjes antwoord. Uiteindelijk zijn ze binnen gekomen en ik draag met plezier de bandjes. Ik ga er zeker meer bestellen 😄
Antwoord van 123watches.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling.
Op tijd geleverd. Gewoon door de brievenbus. Dit type i-Watch nylon horlogebandje met klittenband had ik zeker 4 jaar gedragen en functioneerde nog goed maar de slijtage werd zichtbaar. Voor dat geld was en is het een prima aankoop!
12 uur geleden
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
Snelle levering. De kwaliteit van het bandje erg goed. Mooi soepel en stevige sluiting. Geen enkele allergische reactie van mijn huid, de voornaamste reden waarom ik dit bandje bestelde. Bovendien mooi passend om mijn smalle polsen.
13 mei 2023
Ik hoefde niet lang te zoeken naar en nieuw horlogebandje. Ik kon in de historie zien welke ik eerder had besteld. Klik Klik Klaar en 2 dagen later in huis. :-) Wel jammer dat ik 2 1/2 jaar al aan mijn 3e bandjes toe ben. :-(
11 mei 2023
ach mijn kast ligt ondertussen vol met bandjes van jullie! Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Voor een aantrekkelijke prijs zoveel variantie. Echt topwinkel en bovenal: ga zo door!! Groet, Frank
12 mei 2023
10 mei 2023
Goede bandjes en leuke kleuren Wat beter kan is het bewijs van verzending krijgen. Stond wel in het mailtje van de bestel bevestiging, maar ik had geen bewijs van verzending gekregen
11 mei 2023
9 mei 2023
Ik had geen verzendbevestiging ontvangen en er stond niet duidelijk bij welke maten bandjes het waren. Maar uiteindelijk ben ik mega blij met mn bandjes!
10 mei 2023
Bedankt voor de beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
13 mei 2023
Al meerdere banden besteld voor de Apple Watch. Altijd wel een mooie aanbieding waardoor de prijzen heel erg meevallen. Kwaliteit top en top service!
6 mei 2023
Zeer mooi bandje en goed in te korten tot de gewenste lengte Jammer dat het slotje moeilijk opengaat maar misschien wordt dat met de tijd beter
8 mei 2023
Bedankt voor de beoordeling.
14 mei 2023
Alles was goed. Snelle levering, mooi verpakt, prachtige bandjes en handig instructiefilmpje om de bandjes te vervangen. Ben er blij mee!
13 mei 2023
Het retourproces. Ik had 2 verkeerde horlogebandjes besteld, maar had door het retourproces met tegoedbon heel snel de juiste in huis.
Bedankt voor de goede beoordeling, veel plezier met je bestelling.
De feedback vond ik heel fijn. De bestelling kwam een paar dagen te laat, maar ondanks dat ben ik zeer tevreden over het artikel.
Antwoord van 123watches.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling.
Eerst zelf verkeerde type horlogeband besteld maar heel makkelijk en duidelijk retour kunnen sturen en de juiste alsnog besteld.
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
Levering was dik ok (2 dagen na aankoop). Kleur is beter dan ik verwacht had. Geen beschadigingen en sluiting is zeker stevig!
Bedankt voor de top beoordeling, hopelijk tot een volgende keer.
Zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Bij de eerste bestelling n kado bon van €5,- ontvangen!! De 2e bestelling is onderweg
5 mei 2023

van JP D.
Echt hele mooie bandjes, goede maat, goede rek. Eerst beige gevlochten band gekocht en daarna nog een groene en een zwarte 🥰
8 mei 2023