426 reviews in totaal   109 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

426 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over het personeel, dat als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht wordt ervaren. Veel klanten waarderen het deskundige en persoonlijke advies, evenals de vakkundigheid en kennis van het team. Ook wordt de snelle service en het direct geholpen worden positief genoemd. Klanten voelen zich gezien en krijgen persoonlijke aandacht tijdens hun bezoek. Het aanbod wordt als leuk en voldoende ervaren. Enkele klanten merkten op dat de keuze in het assortiment beperkt was tijdens renovatie en een enkeling had een negatieve ervaring met het personeel.

ReviewsLucardi Juwelier Zutphen

Van pijnlijke oren naar stralend blij!

Na jarenlang gewone oorbellen gedragen te hebben, merkte ik dat mijn oren daar steeds gevoeliger op reageerden. Het deed zelfs pijn, dus besloot ik toch maar voor zilver te gaan. Vlak voor sluitingstijd liep ik Lucardi in Zutphen binnen. Ondanks het late tijdstip namen de medewerkers alle tijd voor mij en hielpen ze me ontzettend vriendelijk. Ik ben heel blij met mijn prachtige nieuwe sieraden: mooi, betaalbaar én het allerbelangrijkste… mijn oren voelen weer helemaal goed! Dankjewel voor de fijne service. Ik kom zeker terug!
Aardige verkoopster zij nam alle tijd voor me. Ik kwam af op de sale. Gisteren al een horloge en vandaag een ring. Mag mezelf best eens verwennen, toch?
Ik werd super goed geholpen. Ik kocht een horloge en die moest wat kleiner worden gemaakt. De winkelmedewerker deed dat heel erg netjes en zo dat de sluiting ook gewoon recht op mijn pols zat. Echt klasse.

Vriendelijke, vakkundig

Vriendelijke, gezellige, vakkundige medewerker. Heeft me goed geholpen en ben zeer tevreden met mijn nieuwe gaatjes in de oren en het advies dat ik heb meegekregen
Het attribuut was erg stoffig. Gelukkig maakte de medewerkster het direct schoon. De medewerkster was prive aan het bellen maar hing direct op toen ze zag dat ik een vraag had
Ik werd heel vriendelijk geholpen en ze wou echt meedenken in wat ik zocht. Super goede service!
Het personeel was aardig en behulpzaam Maar weinig aanbod in Zutphen wegens renoveren En kettingen mogen voor volwassenen en kinderen langer zijn want vaak zijn langere kettingen los niet het zelfde als wat bij de hanger past

Fijn personeel

De jongedame die ons hielp liep net een stapje harder voor ons dan we bijvoorbeeld in onze eigen stad hebben. Ga zo door fijne jongedame die ons hielp.
Vriendelijk ontvangen. Ze was erg behulpzaam en heeft mij geholpen een account aan te maken

Fijn en vakkundig

Vandaag in Zutphen geweest voor verjaardag tiener kleindochter en fijn en behulpzaam geholpen

Prettig personeel

Prettig en behulpzaam personeel, vooral de manager in zutphen is een meedenkende vrouw. Altijd vriendelijk top! Leuk setje gekocht voor mijn dochter.
Hele vriendelijke verkoopster die me geholpen heeft bij het kopen van een halsketting voor mijn zoon.
Vriendelijke mensen en netjes hoe ze daar werken en denken met je mee! Eigenlijk wat ze beter kunnen doen ik heb geen idee.
Ze zijn erg vriendelijk en klant gericht.
Was helemaal goed, goede kwaliteit en vriendelijk personeel
Werd goed geholpen ze was heel behulpzaam en keek mee naar het product of ik de juiste had gezegt
Bij de kassa werd ik geholpen door een medewerker die helaas weinig kennis had van horloges. Ze kon niet goed inschatten welke maat passend was en had geen uitleg over de functies of de betekenis van de verschillende tekens en aanduidingen op het horloge. Daardoor voelde het advies niet deskundig en bleef ik met vragen zitten.

Antwoord van Lucardi Juwelier Zutphen

Beste, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je bij de kassa niet de deskundige hulp hebt gekregen die je had mogen verwachten, zeker bij de aankoop van een horloge. We begrijpen goed dat het prettig is om duidelijke uitleg en passend advies te krijgen, zodat je met vertrouwen een keuze kunt maken. We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern om onze service verder te verbeteren. Mocht je alsnog vragen hebben over je horloge, dan helpen we je graag verder. Team Lucardi.
ruilen van het artikel ging zonder problemen
vriendelijke verkoopster. nam de tijd.

Lucardi Juwelier Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd en Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid t...