Mooihorloge.nl- Logo - Beoordelingen

Mooihorloge.nl
Beoordelingen:

129 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.690 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie Casio G-Shock GBA-900 Besteld. Na wat problemen met de Bank Contact via E-Mail en Telefoon gehad. zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Na dat de Bank het uiteindelijke Bedrag na een week had overgemaakt het Horloge de volgende dag in huis. Stevig verpakt en tot mijn verassing al op Tijd ingesteld. En 15 Euro goedkoper dan de adviesprijs Top! MvG: Harold.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 7 dagen wachten heb ik gemaild waarom het zolang duurde. Daar kwam geen antwoord op. Toen heb ik gebeld, maar niemand nam op. aar een ander nummer gebeld en daar werd wel opgenomen. Er moest een schakel in het horlogebandje gezet worden en die schakel lag op het kantoor en er was niet meer aan gedacht. Daags daarna mocht ik het horloge ontvangen, maar het werkte niet. In overleg teruggestuurd en de batterij werd vervangen. Daarna werd het weer naar mij gestuurd. het werkte. Eigenlijk vind ik dat het horloge gecontroleerd had moeten worden voordat het naar mij werd gestuurd, zeker omdat er aan gewerkt was
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Mooihorloge.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BV
Brigitte v.
Den Haag
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het cadeau was netjes verpakt. Snelle service.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed

Snelle en goede levering van horloge
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie nette horloge voor de prijs!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben zeer tevreden over de horloge
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en goed verpaky

Snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
GT
goffin t.
marchin
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alles in ordre en snel levering
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top, snel geleverd.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ruim een week geleden heb ik een horloge besteld en betaald. Op dit moment weet ik nog steeds niet wanneer het horloge geleverd wordt.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een SEICO maar ik was gevallen met de fiets, glas kapot kristalletjes ook in het uur werk. uit elkaar gehaald maar hij is nu rijp voor de sloop. Ik wilde niet meer zoveel uitgeven, dan meer een eenvoudig horloge hij doet het prima hoor een 8 plus !!
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, ondanks dat mijn adres niet compleet was. Werd hier netjes over gebeld, waardoor de levering toch door kon gaan zoals gepland.
Beoordeling melden
PB
Paul B.
Amstelveen
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zocht na vele jaren een opvolger voor mijn oude. Wat schertst mijn verbazing? Dezelfde en nu in een andere kleur. Opa helemaal gelukkig🤣
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede en vriendelijke communicatie. Bestellingen worden snel verstuurd. Zal hier zeker nogmaals wat kopen.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super mooie producten tegen scherpe prijzen!
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Snel, prima 💯 procent tevreden
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden