Ik krijg altijd de juiste horloge artikelen.
Ik kan ze goed toepassen en ze zijn van goede kwaliteit.
Voor mij niet te duur, voor een ander misschien wel, al krijg je wel waar voor je geld.
De levering is zoals altijd op tijd, en ik heb zelfs geen hinder ondervonden van de kerstdrukte.
De mevrouw waarvoor ik een horloge batterijtje vervangen heb, kon daarom snel haar horloge weer omdoen.
Nog sneller dan mijn eigen quartz horloge dat ik nog weg moet brengen wegens een speciaal systeem met een levenslange batterij vervang garantie bij een horlogewinkel in het Gooi.
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
6 maanden geleden
De foto op de website van het bestelde horloge is zodanig geretoucheerd dat je niet kunt zien dat de datum en week aanduiding achter een veel te dik vergrootglas zitten in werkelijkheid.
Hierdoor is het een zeer onpraktisch horloge, alleen onder een bepaalde kijkhoek is de datum goed afleesbaar.
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor mooihorloge.nl
SorterenRelevantie
Heel mooi!
Mijn vrouw was er heel blij mee.
Het bandje is wel kort. Ik zal binnenkort bij een juwelier kijken of ze een langer, passend bandje hebben. Het horloge lijkt een beetje op de Cartier van koningin Maxima.
Snelle levering. Ruime collectie.
Tip: maak er een mooier pakketje van met een persoonlijke bedankje. Horloges zijn meestal een cadeautje voor jezelf of iemand anders.
Fijn bedrijf! alles gaat super snel met bestellingen, en mijn klokjes worden ook meteen goed ingesteld! Ga zeker vaker hier bestellen!
1 maand geleden
Goede website. Snelle levering. Ben erg tevreden. Het horloge gaat mee naar het buitenland binnenkort om cadeau te geven.
1 maand geleden
Ik heb vier sterren gegeven dat lijkt mij voldoende. Ook dat geeft iets aan.
Geïmporteerde beoordelingen: