mooihorloge.nl- Logo - Beoordelingen

mooihorloge.nlReviews

: 2.514Uitstekend

4,77

Beoordelingen voor mooihorloge.nl

241 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.514 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 dec. 2022
+ Vriendelijk en gedienstig tijdens telefoongesprek; - betaalprobleem (meermaals vruchteloos geprobeerd ** na telefoongesprek werd betaallink doorgemaild, dan ok; - de leveringsdienst (België ): snelle levering maar .. pakje met dure polshorloge werd gewoon voor de ingangsdeur achtergelaten ( gelukkig was ik thuis)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 dagen geleden
 
Levering correct, echter problemen met maat. Op bestelling via webshop word gevraagd naar omtrek pols. Meerdere maten mogelijk. Aangegeven dat het 16 cm zou moeten zijn. Dus je verwacht een horlogeband op maat. Ontvangen echter een NIET OP MAAT gemaakt horloge voor een pols van wel 22 cm. Leek eerder een groot formaat herenhorloge. Aangezien het een cadeau was, was retourzending geen optie. Dus onbedoeld maar 10 euro extra geïnvesteerd om hem op de juiste maat te krijgen. Service dus slecht. N.B. Bij andere aanbieders las ik dat ze dit stukje gereedschap er gratis bij leveren!!!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor mooihorloge.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Supersnelle levering, alles stond al goed de datum en de tijd. Deze Bambino ziet er verder fantastisch uit en lijkt veel duurder dan wat je er voor betaald.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Top service. Nemen alle tijd voor je en maken je horloge netjes op maat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Goede prijs, snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Mooi op tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Levering correct, echter problemen met maat. Op bestelling via webshop word gevraagd naar omtrek pols. Meerdere maten mogelijk. Aangegeven dat het 16 cm zou moeten zijn. Dus je verwacht een horlogeband op maat. Ontvangen echter een NIET OP MAAT gemaakt horloge voor een pols van wel 22 cm. Leek eerder een groot formaat herenhorloge. Aangezien het een cadeau was, was retourzending geen optie. Dus onbedoeld maar 10 euro extra geïnvesteerd om hem op de juiste maat te krijgen. Service dus slecht. N.B. Bij andere aanbieders las ik dat ze dit stukje gereedschap er gratis bij leveren!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
+ Vriendelijk en gedienstig tijdens telefoongesprek; - betaalprobleem (meermaals vruchteloos geprobeerd ** na telefoongesprek werd betaallink doorgemaild, dan ok; - de leveringsdienst (België ): snelle levering maar .. pakje met dure polshorloge werd gewoon voor de ingangsdeur achtergelaten ( gelukkig was ik thuis)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Groot aanbod, mooie aanbieding, horloge werd goed ingepakt verstuurd en sneller geleverd dan was vermeld. Het verzenddoosje zou wat kleiner mogen, zodat minder lucht wordt verplaatst tijdens het logistieke proces.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Netjes, verzorg. Zou niet weten wat beter kan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
 
Super snel, goed en niet duur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 dec. 2022
Snelle service!
Beoordeling melden