mooihorloge.nl- Logo - Beoordelingen

mooihorloge.nlReviews

: 2.454Uitstekend

4,78

Beoordelingen voor mooihorloge.nl

312 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.454 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 jan. 2022
Ik krijg altijd de juiste horloge artikelen. Ik kan ze goed toepassen en ze zijn van goede kwaliteit. Voor mij niet te duur, voor een ander misschien wel, al krijg je wel waar voor je geld. De levering is zoals altijd op tijd, en ik heb zelfs geen hinder ondervonden van de kerstdrukte. De mevrouw waarvoor ik een horloge batterijtje vervangen heb, kon daarom snel haar horloge weer omdoen. Nog sneller dan mijn eigen quartz horloge dat ik nog weg moet brengen wegens een speciaal systeem met een levenslange batterij vervang garantie bij een horlogewinkel in het Gooi.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 nov. 2021
De foto op de website van het bestelde horloge is zodanig geretoucheerd dat je niet kunt zien dat de datum en week aanduiding achter een veel te dik vergrootglas zitten in werkelijkheid. Hierdoor is het een zeer onpraktisch horloge, alleen onder een bepaalde kijkhoek is de datum goed afleesbaar.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor mooihorloge.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Goeie kwaliteit horloges van MVMT (Movement), nette prijzen, duidelijke website, snelle levering, goeie verpakking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
snelle levering, exact conform afspraak zoals gemaakt met een medewerkster van de webwinkel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Horloge werd snel en goed bezorgd. Voldeed ook aan mijn verwachtingen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Snelle levering, goede prijs en horloge (G-Shock) is prachtig!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
Super snelle levering, en heel veel modellen op voorraad!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Snelle levering en duidelijkheid verloop levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering en een echte winkel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Overzichtelijk en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Snelle levering en prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
van M K.
Snelle bezorging, goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Alles was netjes geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Super snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Alles was perfect!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Top spul
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Makkelijk bestelle, snel geleverd. Het bandje van het bestelde horloge was niet helemaal goed. Gratis teruggestuurd en 2 dagen later terug, alles in orde. Zo hoort service te zijn, complimenten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Scherpe prijzen, acceptabele levertijd(en). Bestelling komt in veilige verpakking. Recent Edifice horloge van Casio aangeschaft. Prachtige watch, sierraad om je pols.
Beoordeling melden