Het ZilverHuys

2.012 reviews in totaal   302 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen vooral het mooie, persoonlijke en feestelijke inpakken van de cadeaus, vaak voorzien van naamstickers of kaartjes. De snelle levering en vlotte afhandeling worden eveneens zeer positief ontvangen. Verder zijn klanten erg tevreden over de vriendelijke, professionele en oplossingsgerichte service. De gravure op de producten wordt meestal gewaardeerd en de meeste klanten zijn positief over de kwaliteit en uitstraling van de producten. Ook de communicatie over bestellingen en levering wordt als duidelijk, vriendelijk en attent ervaren. Er zijn echter enkele opmerkingen over de zichtbaarheid van de gravure op de producten. Daarnaast zijn er klachten over te late levering door PostNL, ondanks dat de bezorging meestal goed verloopt.

ReviewsHet ZilverHuys

Top bedrijf met zeer goede service! Bij vragen een snel duidelijk antwoord zelfs op 1ste Pinksterdag! De mogelijkheid om bij de cadeautjes een gedrukt kaartje te voegen met een persoonlijke felicitatie is echt een aanrader. Dan nog niet gesproken over het inpakken, zo super mooi met een sticker erop "cadeautje voor...." en dan de naam van het kind, en allemaal gratis! Waar zie je dit tegenwoordig nog?
Een modern en klassieke look voor een visitekaartjes houder. Mijn nichtje vierde haar afstuderen aan de universiteit als meester in de rechten en dit cadeautje met haar titel en naam erop was daar perfect voor. Tevens bedankt voor de snelle levering en het contact tussendoor over het leveringsproces. Simone uit Den Haag

Blije klant!

Wat onwijs leuk, de sticker op het cadeaupapier. Dat wordt enorm gewaardeerd. Mijn bestelling was er super snel, volgens mij zat er maar 1 dag tussen. Als verbetering zou ik graag bij het bestelling de personalisering als voorbeeld willen zien. Het was nu een beetje gokken!
Cadeau met zorg ingepakt en bijbehorende wens was heel mooi en liefdevol uitgeprint met zelfs nog een houten kruisje erbij. De bezorging was een stuk slechter elke dag kregen wij een mail dat het pakketje bezorgd werd. Pakket kwam pas drie dagen later. Echt heel jammer.

Héél mooi en ook nog ingepakt

Het bestek met Dino's ziet er héél mooi uit, in een leuk Dino doosje en van zeer goede kwaliteit. Ik had 2 dezelfde met namen besteld, voor m'n pasgeboren kleinzoon en 3-jarige kleinzoon. Ze waren beiden heel mooi ingepakt met een sticker met de naam op de verpakking, echt heel fijn. De inscriptie vond ik niet heel duidelijk, maar als je ze in het licht houd zie de namen wel duidelijk. Ook supersnel geleverd trouwens.

Uitstekende service

De naam zou visueel niet mooi uitkomen door de vorm van het oppervlak waar de naam gegraveerd zou worden. Er is contact opgenomen via de telefoon om dit aan te geven en de mogelijkheden te bespreken om dit op te lossen. Uitstekende service
Heel mooi gepersonaliseerd door ingegraveerde tekst op het muziekdoosje. Door n fout van ons de verkeerde datum er op. Daarom opnieuw besteld en kwamen ze ons tegemoet en kregen we de het ingraveren gratis. Leuk ingepakt ook!
was voor mij de eerste keer dat ik hier besteld heb, maar snel en netjes ook mooi ingepakt met n leuke stikker sjappooo binnenkort het volgende bestekje.
Ik heb de beer spaarpot met muziekdoos snel ontvangen. En ze hebben de naam er netjes erin gegraveerd. Ook nog mooi in cadeau papier ingepakt. Zeer tevreden.
Aangekocht artikel wordt mooi verpakt aangeleverd, met een leuke naam sticker erop. Dikke pluim, zo wil je een gekocht artikel ontvangen!!

Bestek met naam besteld

Echt een super leuk kraamcadeau bij jullie besteld. Een setje bestek met jungle dieren erop en de naam van het kindje. Ook zit er een heel mooi doosje omheen.
R S
Rob S.

♡♡ - Goede service en een mooi cadeau

Nadat ik mijn bestelling plaatste bedacht ik dat ik iets vergeten was... Een ♡ achter de naam van mijn kleindochter en kleinzoon. Snel naar Angelique gebeld en het was geregeld. Twee dagen later werden de twee besteksetjes geleverd. Netjes in cadeaupapier. Toch maar even opengemaakt.... En inderdaad, de "meestergraveur" had op beide setjes keurig een ♡ gegraveerd. Netjes uitgevoerd. Mijn beide dochters waren ontroerd van dit mooie cadeau!
Omdat mijn pakketje nog niet geleverd was en de post zei van wel hebben jullie contact met ons opgenomen. Dat vond ik heel fijn
Goede communicatie. Updates via mail en telefoon. Perfect !!! Snelle levering en heel leuk ingepakt. Al met al een uitstekende ervaring.
Makkelijk om je bestelling te doen. Vragen of je het als cadeau in wil laten pakken. Leuk dat er dan een gepersonaliseerd stickertje op zit met de naam van de ontvanger!
Als een mooi geschenk ontvangen. Netjes als een cadeau ingepakt voorzien naam. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik mijn aankoop kon ontvangen.

Zeer tevreden over kwaliteit en service!

Ik heb vooraf gebeld, super vriendelijke te woord gestaan. Vriendelijke ondernemer! Prachtig kado om te geven ❤️

Mooi kraamkado

Snelle levering, mooi ingepakt met persoonlijke sticker en kaartje. Super leuk! Maar je betaalt ook wel meer dan bij Bol of Lucardi. Het bestek setje met naam was een leuk kraamkado.

Antwoord van Het ZilverHuys

“Bedankt voor uw mooie review. Wij kiezen bewust voor persoonlijke service, zorgvuldige gratis gravering en een luxe presentatie van ieder cadeau. Daardoor ligt onze focus niet op massaverkoop, maar op kwaliteit en aandacht voor elk afzonderlijk geschenk. Heel veel plezier met het kinderbestekje”

Mooi gegraveerd en snel geleverd!

Mooi gegraveerd kinderbestek, top ingepakt (leuk pakpapier en gepersonaliseerde sticker) en snel toegestuurd!
K V
Kelly v.

Leuke verrassing

Niet verwacht of om gevraagd maar super leuk dat de producten als kadootjes waren ingepakt. Vooral de persoonlijke sticker voor het gegraveerde bestek van onze dochter. Heel attent!