eurocoinhouse.com- Logo - Beoordelingen

eurocoinhouse.com
Beoordelingen:

1.018 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.536 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 apr 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
eurocoinhouse.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel al geruime tijd €2.00 EU munten bij EuroCoinhouse. Over de kwaliteit en verpakking ben ik zeer tevreden. Meestal wordt een bestelling snel geleverd en is de prijs ook aantrekkelijk. Minpuntje zijn de verzendkosten die berekend worden. De concurrentie rekent boven een bepaald bedrag geen verzendkosten en dat scheelt al gauw ruim €8.00 per bestelling. Ook de Koninklijke Belgische Munt verzendt gratis. Hierdoor mist EuroCoinhouse soms een bestelling. Dat zou mogelijk beter kunnen, zowel voor de klant, als voor henzelf.

de meest kritische beoordeling

9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een bestelling geplaatst op 02-08-23 en heb tot op vandaag nog niets mogen ontvangen. Ik heb meermaals contact proberen opnemen zowel via telefoon als via e-mail waar ik beide geen reactie op kreeg. Ik dacht dus dat ik in het zak gezet was… Toen mijn vriend na een week toch maar eens een email stuurde voor wat “info” kreeg hij meteen antwoord… blijkbaar is Euro Coinhouse met collectieve vakantie, maar vinden ze het niet nodig om de mensen met een lopende bestelling hiervan op de hoogte te brengen!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor eurocoinhouse.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
GR
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al die jaren dat ik klant ben geen negatieve ervaring Snelle levering degelijke verpakking Niets gaan veranderen
Beoordeling melden
DV
Dirk V.
Heerenveen
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jullie hoeven zelf niets beter te doen. Goed en degelijk verpakt. Alleen gls is een drama! Check op de dag zelf meerdere keren uw track en tracé. Bezorgen tussen 12:50 en 13:15. Werd uiteindelijk na 20 keer refreshen 20:00!
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel snel verzonden in een verschrikkelijke opvallende verpakking, luid en duidelijk geadresseerd een SUPER Product, waar ik erg blij mee ben. DANK voor de nette verzorging hiervan. !
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en over het algemeen snelle levering . Spijtig van de hoge leveringskosten . 1 van de redenen dat ik regelmatig een andere muntenleverancier aanspreek
Beoordeling melden
BV
Bertus V.
Oostburg
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ervaar al jaren een uitstekende service ben steeds zeer tevreden over hun mee denken met mij als klant.
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerste keer wat besteld, aangenaam verrast, munten keurig en duidelijk verpakt, kon zo in mijn album!!
Beoordeling melden
AB
A. B.
Enschede
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar bedrijf - correcte telefoon beantwoording - snelle levering - niet goedkoop
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking was heel goed verpakt, ook de inhoud. Op tijd geleverd bedankt achiel
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
bestelling was prima in orde , levering zeer correcte tijd .tevreden klant dus
Beoordeling melden
PV
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en verzorgt , voldoet volledig aan hun beloften Dank u
Beoordeling melden
JM
johan m.
etten-leur
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was snel, goed verpakt ,en de munten waren ook goed verpakt
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nette en vlotte bezorging en product als omschreven. Prima verkoper.
Beoordeling melden
EV
eddy v.
rillaar
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en eerlijke verhandeling, verzendkosten wel tamelijk hoog
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct en een snelle afhandeling en goede producten
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en gemakkelijk te bestellen op de site
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Waar voor m'n geld , snelle levering, netjes verpakt!
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede site en snelle verzending verder geen klachten
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
opnieuw weer heel vlot en proper geleverd bedankt!
Beoordeling melden
CL
cordemans l.
oostende BELGIE
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
altijd eerlijk snelle levering op kwaliteit
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, makkelijk bestelproces.
Beoordeling melden