Klanten zijn zeer positief over het vriendelijke, sociale en gastvrije personeel, wat hun winkelervaring aangenaam maakt. Ze waarderen de snelle en efficiënte service, zelfs tijdens drukte. Het persoonlijke en deskundige advies wordt als zeer waardevol ervaren, en het personeel doet extra moeite om klanten te helpen met hun wensen of problemen. Daarnaast zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de sieraden en vinden ze het prettig dat graveren vaak direct en vakkundig mogelijk is. Ook de aantrekkelijke prijzen, acties en kortingen worden gewaardeerd. Enkele klanten noemen verwarring of gemiste aanbiedingen bij acties en kortingen als punt van aandacht.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Apeldoorn
Wat een fijne ervaring. De medewerkster hielp me met de keuze voor een zilveren armbandje voor onze kleindochter haar 6e verjaardag.
Deze krijgt ze van haar zeer ernstig zieke overgroot oma en van ons (oma en opa).
Door me member te maken kon ik direct profiteren van een korting, wat maakte dat ik nog een extra cadeautje voor haar kon kopen.
Dubbele pret zeg maar 🎁
Ik weet zeker dat onze kleindochter dit bedel armbandje met veel plezier zal gaan dragen en ze daardoor ook haar overgroot oma zal herinneren 💕
Want zoals zij zegt ‘ze vindt oma van de flat erg lief 🥰’
De medewerkers waren ontzettend aardig en hielpen mij goed. Het kon beter wat betreft de wachttijd. Ik stond langer dan 5 minuten te wachten voor de kassa. Waarin dit voor mij geen probleem is, kan dat wel een probleem zijn voor andere klanten.
Heel goede service
Hulpvaardige verkoopster die veel moeite heeft gedaan om bestelling te kunnen uitvoeren. Graveerwerk ook mooi gedaan. Prachtig artikel. Kortom zeer tevreden met Lucardi Apeldoorn.
Fijn geholpen, mooie gouden kettinkje aangeschaft (de middelste op de foto). Iets grover dan de andere 2 en daarmee een mooie aanvulling aan mijn hals.
Happy
Goede service, mooie sieraden! Vandaag deze mooie ringen gescoord🪩 Jammer dat jullie het Bali merk niet meer verkopen (ik was fan) 🤩
Zeer vriendelijk personeel
Ontzettend aardige mevrouw in de winkel (Apeldoorn centrum), zij dacht echt mee met onze zoon, en daardoor heeft hij nu een mooie stalen set met een ketting en een ring.
Bij lucardi zijn ze altijd gast vriendelijk en helpen ze je tot het uiterste
Ik vond het heel er fijn dat ik goed geholpen bent door jullie
Review Lucardi Apeldoorn
Ik werd heel goed en super vriendelijk geholpen. Ik liet iets graveren en was dezelfde middag klaar. Helemaal top.
Cadeautje voor dochter
Netjes geholpen, mooie ketting voor mijn dochter gevonden.
Nouja ik kwam binnen he. En ze waren gelijk positief en vrolijk. Ze waren druk. Maar werd alsnog begroet. Daarna de aervice zelf was gewoon geweldig. Lieve meid achter de kassa wel.
Goede hulp, goeie ervaring, Mooie prijzen..
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geduldig en bleef vriendelijk
Snelle afhandeling kapotte armband
Prima geholpen kom er regelmatig 👍
Fijne winkel
Fijn personeel en heel erg snel geholpen
Word vriendelijk geholpen