Klanten prijzen het personeel om hun vriendelijkheid, warme benadering en behulpzaamheid. Ook wordt het deskundige en meedenkende advies gewaardeerd, evenals de professionele begeleiding bij het (kinderoorbel) gaatjes schieten. De service wordt als uitstekend, snel en klantgericht ervaren, waarbij medewerkers soms extra stappen zetten voor klanttevredenheid. Daarnaast is het uitgebreide en diverse assortiment een veelgenoemd pluspunt. Er zijn echter soms opmerkingen over het verschil tussen het online assortiment en dat in de winkel.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Alkmaar
Super fijne ervaring bij Lucardi! Mijn dochter heeft hier haar gaatjes laten zetten en we zijn echt heel tevreden. Het personeel was ontzettend vriendelijk en stelde haar meteen op haar gemak. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, waardoor ze zich veel minder zenuwachtig voelde. Het ging snel, netjes en heel hygiënisch.
Daarna hebben we samen meteen leuke oorbellen uitgezocht er is echt superveel keuze.
Mijn dochter is helemaal blij en trots met haar nieuwe oorbellen!
Zeker een aanrader, wij komen hier absoluut terug! 💕✨
Super ervaring!
Ik kwam mijn eerste gaatje zetten. Ik werd super geholpen door de medewerkster, eerst een oorbel uitkiezen en daarna werd ie geschoten. Hele fijne ervaring gehad. Zeker aan te raden.
Goed advies en sieraad
De medewerker in de winkel heeft ons goed geadviseerd, meegedacht en heeft het sieraad mooi ingepakt.
Het duurde even voordat de medewerkster in de gaten had dat ik aan de kassacountet stond voor assistentie.. Erna heeft ze wel netjes en goed geholprnbij de aankoop van mijn leren armband.
Ik had een cadeaubon niet van jullie maar kon hem wel bij jullie verzilveren, in de winkel moest hij eerst worden geactiveerd, een medewerkster heeft mij daarbij geholpen maar was helaas niet gelukt. Zij heeft toen contact opgenomen met de administratie en uiteindelijk heb ik deze cadeaubon toch nog kunnen gebruiken. Ik dank de medewerkster en administratie voor alle hulp.
Samen met mijn dochter ons 2de gaatje laten schieten.…
Samen met mijn dochter voor het eerst hier geweest.We gingen samen ons 2de oorbel gaatje laten schieten en kochten mooie oorbellen.Zeer tevreden met de hulp van de jonge dame die ons hielp.
Vriendelijke medewerkster en mooie producten
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.
De winkel is netjes en ruim aanbod.
Is er in het weekend wel weinig personeel. Wacht je best een tijd
Bedankt goede service fijn kwaliteit
Snelle en goede service
Duidelijk kleurverschil
Op de website leken de kinderoorbellen felroze, echter waren deze in de winkel heel lichtroze. Daarnaast betaalde ik voor een doosje, omdat het een cadeautje is leek mij dit leuker om te geven, maar helaas kwam er verder ook geen strikje of slingertje bij. Jammer, is nu heel simpel verpakt in een kartonnetje waar het doosje eigenlijk niet goed inpast en dus indeukt.
Niks
Ook voor moederdag slagen wij
Oor-gaatjes laten schieten
2 maanden terug gaatjes laten schieten in Alkmaar, en werd zo leuk en deskundig geholpen door deze jonge medewerkster.
Gisteren weer gekomen voor nog een keer gaatjes schieten, en wederom top geholpen door deze medewerkster.
Ik ben 63, en ze vroeg heel lief of ze af moest tellen 🥰.
Het assortiment in gaatjes-schieten-oorbellen is ook heel fijn. 👌
Gewoon zo doorgaan. Super vriendelijk en netjes geholpen
Mooie collectie, deskundig advies en prettige hulp
Prima ervaring
Vriendelijke dames in de winkel in Alkmaar en prettig geholpen.