Lucardi.nl

82.640 reviews in totaal   2.969 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Lucardi.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

2.969 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn bijzonder positief over de vriendelijke en warme houding van het personeel, wat het winkelbezoek aangenaam maakt. Het personeel wordt geprezen om hun behulpzaamheid, meedenkendheid en persoonlijke aandacht. Deskundig en eerlijk advies wordt als zeer waardevol ervaren, net als de snelheid en efficiëntie waarmee klanten worden geholpen. De professionaliteit en uitgebreide kennis van het personeel, ook bij bijzondere wensen of persoonlijke verhalen, vallen op. Klanten waarderen het dat er ruim de tijd wordt genomen voor hun wensen, waardoor zij zich extra gehoord voelen. De service rondom het zetten van gaatjes of piercings wordt als zeer zorgvuldig, hygiënisch en geruststellend ervaren. Daarnaast worden de kwaliteit en het design van de producten meestal als hoogwaardig en aantrekkelijk beoordeeld.

ReviewsLucardi.nl

Ik word altijd erg enthousiast van het aanbod van De Lucardie winkels. Wanneer ik een cadeau zoek in de vorm van een sieraad slaag ik altijd bij lucardie. Voor elke portemonnee is er aanbod van prachtige sieraden. Ik vind het alleen echt altijd jammer dat je moet betalen voor een mooie verpakking/ doosje. Ik vind dat niet passend voor een juwelier. Als ik dit vergelijk met andere winkels ben ik in dat opzicht steeds opnieuw teleurgesteld. Ik zou zeggen maak alles dan een heel klein beetje duurder zodat de klant die voor iets speciaals komt ook met een dubbel speciaal en blij gevoel de winkel verlaat.
Uitstekende service altijd.. vandaag had ik een aankoop gedaan 2 setjes kinderoorbellen... maar een paar maanden geleden had ik ook een setje gekocht ( ringetjes met licht roze en witte steentjes ) dit keer zelfde maar dan donker roze en een setje ringetjes met hangende roze hartjes eraan.. super mooi alleen de vorige keer had ik deze ringetjes genomen op advies van lucardi.. bij mijn dochter gaat het achter gedeelte van een oorbell in haar huid groeien, om de wond goed te laten genezen en dit te voorkomen was dit het advies ringetjes ( het heeft Uitstekend geholpen ! ) alleen zij ( dochter 5 jaar ) heeft ze al een paar maanden in zonder ze ooit uit te hebben gedaan maar toch verloor deze zijn kracht in het inklik.. vandaag bij het aanschaffen van 2 nieuwe setjes heb ik dit aangegeven we hebben gelijk de 2 nieuwe setjes uitgetest en bij gewerkt zodat het een goed grip heeft en dus niet meer zomaar los komt.. daarbij gaf ze aan om even de oudere setje langs te brengen en zal de medewerkster dit ook gelijk aanpassen.. echt fantastisch!
super geholpen bij de lucardi in Venlo, meteen gevraagd door een aardige medewerkster of ze kan helpen. vervolgens fijn geholpen met de "juiste" lengte bepalen voor een ketting van mn zoontje. erg blij mee! daarintegen de dag ervoor bij een filiaal van jullie binnengelopen in roermond met de vraag of ze zilveren kettinkjes hadden waar vervolgens de medewerkster niet achter de toonbank vandaan kwam en wat wees van daar moet je maar even kijken. (en nee het was niet druk, we waren zelfs de enige klanten... ) voelde niet prettig ben vervolgens dus ook zo weer weggegaan. maar gelukkig is dat in Venlo weer dubbel en dwars goedgemaakt door de leuke verkoopster.

Uitstekende service, ook bij het ruilen

Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen bij Lucardi. Onlangs ben ik teruggekomen om een item te ruilen en daar werd heel netjes en professioneel mee omgegaan. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en dacht goed met mij mee, waardoor het ruilen snel en zonder gedoe verliep. Ook bij eerdere bezoeken ben ik altijd prettig geholpen. De winkel heeft een mooie collectie en de service is uitstekend. Ik kom hier zeker graag nog eens terug.

Slechte aanzet tot verkoop.

De winkel verkoopster had eerst geen tijd en Aandacht voor mij. Ik mocht maar twee kettinkjes zien Dan had ik het gezien. Ik vroeg of ik nog een ander kettinkje mocht zien, en dat was te veel voor haar. Ik moest wat zeggen om haar die motivatie te geven. Ook toen ik de volgende dag terug kwam, zei ze ik heb u gisteren toch al gezien. Terwijl hoe meer een klant terug komt, dat dat de kans op verkoop verhoogt.
Waarom alles in het Engels! Moest een kapotte ketting vervangen. Ging daarvoor naar de dichtstbijzijnde Lucardi winkel. Kon het daar alleen in het Engels vertellen, dat doe ik dus niet! Ik ben Nederlandse in een Nederlandse winkel. De medewerkster snapte er niets van, dacht steeds dat ik de ketting wilde laten repareren, beschuldigde me daarna van boos gedrag terwijl ik steeds probeerde haar in het Nederlands uit te leggen dat ik deze wilde laten vervangen. Ze gaf me vervolgens een veel te kleine ketting, die ik teruggaf met de vraag of ze een langere had. Ze draaide zich om, met de rug naar mij toe en zei No en dat was het. Geen reclame en slechte klantenservice voor Lucardi! Helaas heeft mijn moeder, bijna 95 jaar en niet Engels sprekend, in diezelfde winkel een week ervoor dezelfde ervaring. Je kunt niet van alle klanten eisen dat dezen de Engelse taal machtig zijn, wat wel gebeurd als er alleen een medewerkster in de zaak staat die alleen Engels spreekt. Gelukkig bleek dat ik in de volgende Lucardi, een flink eind verderop, wel netjes (in het Nederlands!) werd geholpen. Dit heeft mijn 3 sterren nog gemaakt, anders was het bij eén gebleven. Ik ben best bereid om Engels te spreken, met toeristen en mensen die nog niet Nederlands spreken maar wel de moeite doen om het te leren. Dat was hier dus niet het geval.

De kracht achter de goede service zorgde voor geen keuze stress

De werknemers waren ontzettend klantvriendelijk en gaven een goede service en advies. Ze hebben mij meteen goed geholpen met het uitzoeken van een armband op het moment dat de medewerker in de gate had, dat ik aan het twijfelen was, daardoor ben ik super tevreden de winkel uit gegaan en heb ik gevonden wat ik zocht. Ik had de vraag gesteld over hoe ik mijn sieraden moet schoonmaken. Op deze vraag was een algemeen advies op gegeven. Maar omdat het voor mijn sieraden niet goed werkt had ik gehoopt op een advies waarin de werknemer een passend advies geeft over het reinigen van de sieraad op basis van zijn eigenschappen, om beschadigingen te voorkomen. Deze kennis had de werknemer helaas niet. Maar voor de rest was de serves uitstekend en ben ik geslaagd tijdens mijn winkel bezoek met een positief gevoel en kom ik zeker nog bij jullie in de winkel terug!

Vriendelijk personeel dat veel moeite deed en de tijd nam om te helpen.

We waren na 17.00 uur in pas in de winkel terwijl de winkel om 17.30 dicht ging. Via de webshop hadden we een armbandje gezien waarvan wij er graag 3 wilde hebben. De twee medewerksters in Harderwijk waren super vriendelijk en deden veel moeite om er 3 op te zoeken. Ze hebben alles op alles gezet om 3 dezelfde te vinden en deze ook gevonden. Alles werd netjes ingepakt als aparte cadeautjes en onze mening werd gevraagd i.v.. het inpakken en wat wij liever wilden. Zeer tevreden en met 3 dezelfde armbandjes, netjes ingepakt, konden wij de winkel verlaten. Hopelijk zijn de ontvangsters net zo enthouiast als de twee dames in de winkel, dan is het helemaal geslaagd. Super ervaring!
Zeer vriendelijk ontvangen en bediend door winkelbediende in de winkel van Mechelen. Zou niet weten wat beter kon. Als 68 jarige oma werd ik heel lief geholpen om een cadeautje voor mijn kleindochter. En , het was een goede keuze. Ze was er heel blij mee, ze noemde het trendy😂. Voor een oma, zo goed gekozen!

Zeer tevreden

Als je het zelf niet zo goed weet kan je altijd een medewerker aanspreken en zij helpen altijd met een glimlach ik heb nog nooit bij lucardi een slechte ervaring gehad alsook het materiaal is van goede kwaliteit ik ben zeer tevreden over de producten en services van lucardi en zijn medewerkers
Beide verkopers waren oprecht heel aardig en dachten mee met ons. Mijn dochter mocht een armband uitkiezen en haar naam erop laten graveren. De lettertype die zij graag op het armbandje wilde zou niet passen op het plaatje. De verkopen heeft heel geduldig alle types langsgelopen en ook ook laten zien hoe dit eruit zou zien. Top!!

Klantvriendelijk

Werd meteen te woord gestaan door een vriendelijke verkoopster. Ze begreep wat ik zocht en nam rustig de tijd om mij een aantal dingen te laten zien en passen. Ondertussen tijd voor een gezellig praatje en als service werden mijn huidige ringen nog opgepoetst. Kortom erg klantvriendelijk

goed gevoel

Vanmiddag hebben we de Lucardi winkel in Zwolle-Zuid bezocht. Mijn vrouw wilde nieuwe gaatjes in haar oren. Ze werd prettig geholpen door een charmante en kundige jonge dame die ook nog even het batterijtje van haar horloge vernieuwde. We gingen met een goed gevoel de winkel uit.
Medewerker had echt de tijd voor r genomen en ook goed uitgelegd welk materiaal het best voor mij werkte. OK goed mee gedacht welke ringen combinatie het mooist bij mijn nogal grote handen past. Mega blij met het resultaat. Zoals andere keren hielpen ze me daar ook altijd heel goed❤️
Mijn 40 jaar oude horloge was gebroken aan het frame dat aan het bandje vastzit. Ik moest dus een nieuwe horloge hebben. Er was een ruime voorraad aanwezig voor betaalbare prijzen. De medewerkster stelde voor dat ik eerst zelf ging kijken, maar daarna kwam ze de helpende aan bieden. Tenslotte heb ik een vrij horloge gekocht dat volledig naar mijn zin is.
Ik werd geweldig geholpen door een hele lieve verkoopster. Ze was super vriendelijk. En had geduld toen ik een paar armbandjes wilden passen. En met verlengstukje wilde kijken toen het niet lekker zat omdat het me een beetje te strak zat. Ik heb geen verbeterpunten
De wijze waarop ik ben geholpen in de winkel en het netjes inpakken van mijn aankopen beviel mij heel respectvol. Wat ik denk ik als tip nog wel zou kunnen geven is om de prijsen in de vitrine aan de voorzijde duidelijk te weergeven," show room" buiten zijde winkel naast ingang.

Fantastisch geholpen

Ik kwam om gaatjes te laten maken maar oude gaatjes bleken niet dichtgegroeid te zijn. Tevens ben ik superallergisch voor de meeste metalen. Mooie gouden oorbellen uitgezocht en er was ook nog 50% korting op. Medewerkster heeft ze bij me ingedaan en gekeken of het goed zat. Erg blij mee.

Winkel Venlo is top!

De winkel in venlo is wel gewoon open op de website getoonde openingstijden. Afgelopen zaterdag middag naar de winkel in roermond gebeld met de vraag of deze open was. Ja we zijn open. Dit was rond 15.50. Toen we bij de winkel kwamen om 16.25 was de winkel dicht. Terwijl de openingstijden tot 17.00 zijn. Ik ga nooit meer naar roermond. Vanaf nu altijd naar venlo.
De klantvriendelijkheid en de kennis van zaken. Van dit personeel. Wij zijn al heel lang klant. Zelf de foto met die armbanden wat gemaakt is in de Koperwiek toen deze zaak is geopend. Is van mijn vriendin . Een leuke reclame lijk mij voor Lucardi. Vandaag in het winkel centrum alexander

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.

Lucardi.nl

Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Met een landelijke dekking is er altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Neem eens een kijkje in de online shop van Lucar...