pansitenederland.nlReviews

: 3.650Uitstekend

4,83

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
pansitenederland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pansitenederland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
pansitenederland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pansitenederland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

83 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.650 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor pansitenederland.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Een prettige geen onzin web winkel. waar alles zo moeilijk gaat, wat je besteld ligt binnen heel korte tijd in de brievenbus zonder moeilijk gedoe, en betrouwbaar dus kijk ik zeer regelmatig of er weer bij iets staat op de site en zo ja bestellen dus ik vind het prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Snelle verzending en netjes ingepakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Keurig op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
keurige snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Op zaterdag kreeg ik een bericht van mijn schoonmoeder. De poes van mijn schoonzus was overleden. Gezien dit haar gezelschap in het huis was, viel haar dit dan ook zwaar. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij het bedeltje van een kat met passende tekst. Binnen no-time was het bedeltje mooi ingepakt binnen. Tijd om het kadootje te onthullen aan mijn schoonzus. Mijn kinderen renden enthousiast met het bijgeleverde zakje naar haar toe. Toen ze het eenmaal had uitgepakt sprongen de tranen in haar ogen en heeft ze een tijdje gehuild. Dit was precies het goede kade. Ze heeft nu altijd haar 'paw' een beetje bij zich. Bedankt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Snelle levering,en er zat een mooie cadeauverpakking bij🙂
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Snelle levering, product zoals beschreven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Altijd snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
(Pandora ME producten besteld). Super snelle verzending, daar hou ik van! Netjes verpakt, alles zit er keurig bij ook als je het kado zou willen geven. Echt een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Altijd een goede selectie. Verzending is vlot. Ook retouren worden correct en snel afgewikkeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022 
Super aardige mensen ,goede service ,goed bereikbaar en snel met retour verwerken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022 
Al vaak besteld op deze side altijd keurig en goed verpakt incl cadeau papier .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Werd correct geholpen ook bij het retour zenden
Beoordeling melden