Gecertificeerd sinds: 8 nov 2021geldig
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewspansitenederland.nl
Goede duidelijke webshop! Alleen de info mbt retourneren was verwarrend omdat er staat dat je contact moet opnemen en dan kom je bij een juwelier in Friesland terecht! Dat kan en moet volgens mij anders
UVB
Pandora armband en roos emaile bloem bedel
Koop alles van Pandora en andere merken al jaren. Top juewelier en uitstekend service. Erg snel bestelling in huis
Perfecte service
Een Pandora bedel vond ik te groot voor mijn armband. Terugestuurd en zeer snel het geld geregeld. Helemaal goed.
Snelle en correcte levering. Alles netjes verpakt. Goed traceerbaar waar mijn pakket was.
Mooi bedeltje, symbolisch voor mijn overleden vader.
Overzichtelijke site en snelle levering. Heel blij mee!
Niets hoeft beter. Bestelling snel geleverd.
Uitstekend en snelle levering
Optijd geleverd en mooi wanneer het bezorgd werd
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31561612634
- pansitenederland.nl
- info@rsteensma.nl
- Wolvega, NLD
Ontdek de uitgebreide collectie sieraden en horloges bij Pansitenederland.nl, de webshop van Juwelier Steensma uit Wolvega. Als officieel dealer van merken als Pandora, Zinzi, Tommy Hilfiger en Seiko,...