Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
Smartwatchbanden.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Smartwatchbanden.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

3.313 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.613 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

24 jul. 2022

groot assortiment, heb goede keuzes kunnen maken. bij de smartwachband van apple mag wel een handleiding worden toegevoegd over hoe je het bandje moet verwisselen, moest het nu opzoeken op internet hoe het moest. Snelle levering en goede kwaliteit, behalve van de screenprotector. Teruggestuurd met de vraag om advies voor een beter product, niet gekregen. wel netjes aankoopbedrag teruggestort gekregen. al met al een goede ervaring en bij een volgend apple-watch bandje kom ik hier zeker terug.

de meest kritische beoordeling

Als verrassing voor iemand een bandje besteld. Voor 22.00 besteld morgen in huis stond er, maar dat konden ze al niet waar maken. Op zondag besteld, kreeg op maandag de track&trace en dinsdag kwam het bandje pas binnen. Tot zo ver kon ging het nog goed. Hemelvaartsdag voor mezelf een bandje besteld. Zou volgende dag binnen zijn volgens de track&trace. Kom ik vrijdag uit mijn werk, geen bandje. Kijk je op de travk&trace. Staat er dat ze vertraging hebben en voor 22.00 moet het er zijn. Maar er kwam die avond geen bandje. Kijk ik savonds laat weer op de track&trace staat er de volgende dag tussen 8.00 en 18.00 uur. Maar ook nu is er weer geen bandje binnen gekomen. En nu staat er ineens dinsdag tussen 08.00 en 18.00. Dat in het eerste verhaaltje de bestelling 1 dag later komt vond ik niet zo erg. Maar dit elke keer de track&trace info aanpassen vind ik echt slecht.

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

Direct versturen blijkt pas op dinsdag, niet op zondag en maandag. Bandje pas na een volle week ontvangen, bleek aan Post.nl te liggen, aldus Smartwatchbanden. In het pakket van het bandje zaten niet de bijbehorende pinnen, bleek aan de fabrikant te liggen aldus Smartwatchbanden.nl. Ik ben keurig te woord gestaan en ontvang de pinnetjes alsnog. Maar ruim een week verder kan ik nog steeds mijn horloge niet dragen. Voor een eerste aankoop geen geweldige ervaring.
Helaas zijn 19mm bandjes nog niet veel op de markt naast de siliconen. Helaas heb ik daar allergische reacties op, dus we zijn creatief en hebben een kwalitatief heel goed nylon bandje besteld en hier het pinnetje van de 19mm in gezet. De pinnetjes worden los in de verpakking verstuurd, waardoor het wisselen heel makkelijk is! Werd netjes stevig verpakt verzonden
10 mei 2023
Prima past prima ,had alleen wat problemen met Post.nl wat daar voor dingen gebeuren past niet bij dit bedrijf . Alles te laat en niet alleen deze bestelling ook bij andere bestellingen doet Post.nl er erg lang over voor 22 uur besteld volgende dag leveren mooi niet na 7 dagen nog niets ontvangen.
Ik ben altijd heel tevreden geweest over jullie service en goederen. Behalve nu bestel ik een ander bandje dan ik gewoon ben en blijkt dat de bandjes niet volledig nikkelvrij zijn waardoor ik een allergische reactie ondervind op mijn pols. Er wordt niets verder ondernomen. Heel erg jammer!
8 mei 2023

Snelle levering, veel keuze in soorten, kleuren en verschillende sluitingen. Helaas was 1 elastisch bandje die ik eerder besteld had binnen enkele weken stuk. Het elastiek was uit de verbinding gekomen. Nu dus één met klittenbandsluiting. Hoop dat deze langer mee zal gaan.
Ik had een bandje besteld voor de samsung active 2. Er zaten echter geen pinnetjes bij. Na contact per e-mail werd er direct gereageerd. Er komen pinnetjes mijn richting uit. Nog even geduld. Zeer goede service. En een zeer mooi bandje.

1) Op de site staat directe verzending. In de bevestiging staat op zondag en maandag geen levering. Valse belofte 2) Geen gebruiksaanwijzing hoe te bevestigen. Klantenservice was niet echt behulpzaam: ik moest maar foto's sturen
6 mei 2023
Duidelijke website en foto's. Misschien ligt het aan mij maar het zou handig zijn als er iets van "geschikt voor polsdikte ..." aan de omschrijvingen van de smartwatchbanden wordt toegevoegd. Nu was de bestelling een gok.
Snelle levering en de smartwatchbanden zijn heel mooi. Alles was dus prima. Ik zocht ook nog een roze leren band maar deze vond ik niet. Dat was wel spijtig. Maar de de andere bandjes maken het zeker goed.
13 mei 2023
Heel fijn bandje kreeg vd andere uitslag en hij ging stinken deze zit perfect. Post.nl moet alleen niet zeggen dat hij bezorgd is als dat nog niet zo is ben overal wezen zoeken en bij de buren geweest.
Mijn bestelling was beschadigd en vervolgens contact opgenomen met de klantenservice. De klantenservice deed niet moeilijk en ik kreeg een goede nieuwe toegestuurd. Heel netjes en snel!
Het is moelijk te bepalen via internet. Maar het bandje wat ik heb aangeschaft is zeker niet de kleur die jullie doen voorkomen. Met andere woorden. Ik zal het niet dragen.
15 mei 2023
De site en bezorging waren goed. Ik heb 3 bandjes besteld en 2 van die bandjes pasten niet goed op het kliksysteem van het horloge. Die bandjes kan ik dus niet gebruiken.
6 mei 2023
Snelle service, goede service en mooie prijzen. Ook de keuze is keer dan genoeg. Ik heb eindelijk een bandje gevonden die mij goed past zonder irritatie aan mijn huid.
Risico op kwijtraken van het horloge is groot. Magneet is niet sterk genoeg om het horloge goed om de pols te houden. Niet geschikt voor Smartwatch horloge vivoactive
13 mei 2023
Ik had voor mijn iwatch de verkeerde maat van de screenprotector besteld. Zonder probleem kon ik deze terug sturen en zij hebben alsnog de goede maat opgestuurd
Zowel de website als de levering van mijn bandje was erg snel! Het bandje was precies wat ik ervan had verwacht. Ik ben dan ook zeer tevreden met de service!!
Het bandje is makkelijk te verwisselen. De schakels er tussen uit halen gaat ook prima, maar was wel handig geweest als er een voorbeeld of uitleg bij zat!
10 mei 2023
Tot twee keer toe iets meteen retour gestuurd, de site geeft geen goed beeld van het product en beide keren viel het tegen. Terugsturen en service wel top.
7 mei 2023
Prima levering en communicatie. Alleen de kleur van het rose gouden bandje is wat doffer dan op de foto op de site. Op de site is deze kleurrijker, mooier