Smartwatchbanden.nl

34.132 reviews in totaal   10.186 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. De snelle levering wordt gewaardeerd en de kwaliteit van de bandjes krijgt veel lof. Ook het brede en diverse assortiment aan bandjes en accessoires valt in de smaak, zodat er voor veel smaken en merken iets te vinden is. Het retour- en omruilproces wordt als soepel, klantgericht en flexibel ervaren, en de prijs wordt als scherp en voordelig gezien, zeker in verhouding tot de kwaliteit. De website en het bestelproces zijn overzichtelijk en eenvoudig, en de bandjes zijn makkelijk te plaatsen en te wisselen. Daarnaast waarderen klanten het comfort en de stijlvolle uitstraling van de bandjes, met opties voor verschillende gelegenheden en persoonlijke voorkeuren. Sommige klanten merken op dat de klantenservice soms beperkt bereikbaar is. Er zijn ook klachten over vertragingen in de levering door postbedrijven. Daarnaast worden er af en toe opmerkingen gemaakt over de duurzaamheid of kleine gebreken van de bandjes.

ReviewsSmartwatchbanden.nl

Fantastisch en super snel geleverd!

Ik snap echt niet waarom er zoveel negatieve ervaringen zijn. Ik was gisteren wat angstig om hier toch te gaan bestellen. Voor mijn Titanium band voor de Galaxy watch Ultra2 van 89,00. En begrijp me goed, ik ben absoluut op geen enkele manier betrokken bij deze organisatie. En bestel hier voor de eerste keer. Maar heb hem gisterenavond toch besteld en voor iets meer dan een euro de bezorging versneld, en kreeg mijn nieuwe bandje, de volgende dag gelijk s'middags in de brievenbus. Dus ik ben erg verheugd door deze supersnelle levering. Vertraging van je levering ligt meestal aan dat K. bedrijf PostNL! Dus Smartwatchbanden.nl, super bedankt hiervoor.
Ook na je aankoop goede service! Voor mijn Huawai Fit 4 Pro had ik een Titanium Strap gekocht. Draagt erg fijn en is lekker licht. Maar helaas begon na 122 dagen het bandje vanzelf los te gaan. Ik heb dit uiteraard gemeld bij de klantenservice en tot mijn positieve verbazing sturen ze gewoon een nieuwe op. Kijk, dan doe je aan klantenbinding 👍Hopelijk gaat het nieuwe bandje langer mee. En anders meld ik me wel weer 😎

Snelle levering, vlotte communicatie en veel geduld!

Snelle levering van de bandjes maar ook hele snelle communicatie met de nodige geduld! Ik had een bandje retour gezonden, verkeerde maat en kreeg een tegoedbon . Dit las ik pas na terugkomt van vakantie en… oeps ik las niet goed, de uiterste datum voor de korting is pas in 2027… ik keek niet goed en ging uit van 2026… een datum die al voorbij was! Heerlijk het geduld vanuit jullie hierbij!

Snel vlot en prima prijs kwaliteit!

Dit is de 2de keer dat ik via jullie een bandje kocht voor een Huawei GT3 pro. Deze keer had ik mij echter vergist qua maat. Fijn om te merken dat het heel eenvoudig en gratis was om het verkeerd bestelde terug te sturen. Nadien kreeg ik vlot mijn shop tegoed in onze account terug en kon ik dus voor een derde keer bestellen, de juiste maat en door het bijkomende extra tegoed (heel blij verrast hiervoor!) nog een extra bandje bijgekocht. De 0,60€ te betalen restwaarde werd bij het afrekenen kwijtgescholden. Opnieuw blij verrast! Perfecte snelle levering en 2 mooie bandjes rijker. Volgende keer kopen wij zeker opnieuw via deze website!
Ik heb jullie geëmailed, en jullie reageerden niet. Verander dat en reageer terug. Want op jullie website staat vandaag bestellen morgen thuis. Ik bestelde in de nacht en moest 3 dagen wachten inplaats van 2 dagen op mijn bestelling. Later bleek postNL dat in de brievenbus bezorgd, het er zelf een 2 dagen van te maken. Dus smartwatch.nl moet het ons laten weten en niet blind laten wachten. Dat is wat jullie kunnen veranderen en beter doen. Wat beviel mij is natuurlijk de aankoop! 😀 en jullie verkopen prachtige kwaliteiten en tijd zal later ook voor mij vertellen met kwantiteit. Hoeveelheid waarde ik ga waarderen. Nu al een 80%. De 5 sterren dat ik koos komt door de beauty van wat ik graag zocht en jullie ook hebben om te kopen. Als ik naar eigen merk ging met zelfde look, dan moest ik heeeel veeel meeeer betalen. Dus blijf bestaan en groei. Open winkels in Eindhoven en andere steden. Jullie klant heeft eerlijk gesproken hiero. Jullie zijn mijn hero.

Dankzij mooie rechtzetting voor herhaling vatbaar.

De bestelling bleef op zich wachten. Ik heb via de site een formulier ingevuld maar kreeg geen antwoord. Dan via mail. Meteen een standaard reply waar ik niet blij van werd: hallo anonymous.... (doe hier iets aan aub...) Een halfuur later gelukkig een fatsoenlijke reply: de bestelling is verloren gegaan. Meteen werd dit rechtgezet en opnieuw verzonden. Al bij al ben ik blij met de oplossing. Wel jammer dat ik lang moest wachten, maar we zijn tegenwoordig ook verwend qua leveringstijden natuurlijk.
⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben erg tevreden over zowel het Garmin-horlogebandje als de service. Bij het monteren kwam ik erachter dat ik twee pinnetjes miste. Ik heb contact opgenomen en zonder problemen werden deze heel snel naar me opgestuurd. Daardoor kon ik het bandje alsnog direct gebruiken. Dat soort klantvriendelijkheid maakt voor mij echt het verschil. Het bandje zit comfortabel, ziet er goed uit en de snelle, behulpzame service verdient absoluut een compliment. Ik bestel hier met vertrouwen weer een volgende keer.

Zeer correcte klantenservice

Ik had drie horlogebandjes besteld, waarvan één helaas een defect vertoonde. Het vergrendelingsmechanisme was losgekomen (zie foto). Na contact met de klantenservice kreeg ik zeer snel het antwoord dat het bandje gratis zou vervangen worden. Binnen twee dagen werd het bandje nageleverd. Voor de rest van de bestelling ben ik zeer tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding van de geleverde bandjes.
Ik heb een Garmin Fenix 6 golfhorloge, maar mijn bandje was kapot gegaan. Op de site van Garmin schrok ik van de prijzen van nieuwe bandjes...meer dan 100 euro's voor een leren bandje. Daar koop ik een geheel nieuwe (geen Garmin) horloge voor! Door mijn schoonzoon werd ik geattendeerd op de website van SmartwatchBanden.nl. Voor minder dan de helft een mooie lichtgewicht metalen titaniumbandje gekocht. En onlangs zelfs drie siliconen bandjes met de mooiste kleuren voor minder dan 30 Euro totaal!...En prima kwaliteit. Doet niets onder voor het origineel. En snel en zonder problemen thuisbezorgd. Een echte aanrader! André.

Beste Smartwatchbanden complimenten

Beste Smartwatchbanden.nl Er waren 2 van de 3 bandjes niet de juiste maat. De screenprotector en het andere bandjes top. Jullie hebben dit perfect opgelost en afgehandeld bij de klantenservice. Heb nu 3 fijne bandjes en 1 extra erbij besteld. Dit mag ook gezegd en vermeld worden. Complimenten aan jullie klantenservice team. En snelle verzending met track en trace. Tot de volgende keer weer. Groetjes Sandra.⌚️
Bestellen is makkelijk. Bandjes zijn prima hoewel sommige wel wat gepriegel geven met de pinnetjes om het goed in de gaatjes van je Samsung watch te krijgen. Maar als ze zitten zit het ook goed. Fijn om meerdere te hebben want dan kun je ze ook nog wassen. Alleen sinds PostNL de bezorgtijd heeft aangepast duurt het wel veel langer met de bezorging. Ik had op zondag besteld en zou volgens de website dan op dinsdag mijn pakje in de brievenbus ontvangen. Dat werd dus donderdag.
Het metalen bandje voor de Redmiwatch kwam op 5 dagen aan, was prima ingepakt ook. Het korter maken door segmenten te verwijderen kon beter uitgelegd worden maar dat is meer iets voor de fabrikant zelf. Het was niet simpel maar het is me uiteindelijk toch gelukt. Ook de bestelling en betaling ging heel vlot bij veel andere webshops is dat nodeloos ingewikkeld.

Milanese vintage Gold

Snelle bezorging. Ik heb gekozen voor een Milanese bandje in de kleur Vintage Gold. Kleur past prima bij goudkleurige rand om klokje. Het materiaal van het Milanees bandje is lichtgewicht magnetische sluiting werkt goed. Van dit bandje krijg ik geen eczeem. Het originele bandje met gespsluiting kreeg ik wel eczeem. Ben dus erg geholpen met de Milaanse bandjes.

Top voor iWatch

Ik was al enige tijd op zoek naar goeie wisselbandjes voor mijn iWatch. Ik kwam terecht op de site van Smartwatchbanden.nl. De uitstraling van de site trok mijn aandacht, zag er professioneel uit en wekte vertrouwen. Ik zag toen ook de 3 halen =2 betalen actie van Smartwatchbanden, de aangname prijzen en de lovende kritieken en heb toen direct gebruik gemaakt van die actie. De drie bandjes, een blauw sportbandje, een donkerblauw geweven textiel bandje en een milanees bandje, die ik heb besteld zijn prachtig, passen perfect en zijn het aanzien meer dan waard. Daarom heb ik gisteren nóg maar een bandje gekocht. Dit keer een oranje exemplaar in verband met de steun aan Oranje op het WK-voetbal. O, ja ik heb er ook nog een screenprotector voor de iWatch weggehaald. Er zat een extra screen bij én een geweldig apparaatje waarmee de protector in één keer vlekkeloos werd bevestigd op de watch, ook weer een perfect koop. Ik ben heel erg tevreden. Maak mijn ervaring jouw ervaring.

Bij toeval zocht ik een vervangend horlogebandje

Bij toeval zocht ik een vervanging van mijn horlogebandje. Het had niet direct haast, maar als ik een goed passend alternatief zou kunnen vinden.? Wie weet? Ik kwam op de website van smartwatchbanden.nl en na wat oriëntatie had ik hem te pakken. Met een prima omschrijving van het product was mijn keuze gemaakt! Bestellen was daarna zo gepiept. Twee dagen later zat er een nieuw bandje om mijn pols! Alles perfect! Goed geregeld!

Zeer goede kwaliteit, fijne klantenservice

Wat mij heel erg opviel was het fijne positieve contact met Chintia. Het graag willen oplossen, ik kreeg één bandje niet over mijn hand. Deze hoefde ik niet terug te sturen. Want ze stuurden een nieuw heel fijn bandje (mijn voorkeur gevlochten nylon olijfgroen) terug. Dat is nu ook echt mijn favoriet! Kortom ik ben heel blij met jullie bandjes, zeer fijne kwaliteit en heel stijlvol! Ik raad jullie zeker aan.

Geweldig aanbod, super service. De retourservice is ongeëvenaard.

Geweldig aanbod, super service. De retourservice is ongeëvenaard; als je iets terugstuurt kun je kiezen voor shoptegoed +15% extra! Daarnaast krijg je na een bestelling extra korting voor een nieuwe bestelling. Verzendkosten zijn gratis, retourkosten ook, mits je kiest voor shoptegoed. Hele goeie deal! In deze maand was het 3 halen 2 betalen. Daar heb ik met plezier gebruik van gemaakt. Kwaliteit van de bandjes is prima! De service is goed. Je kunt bellen en mailen en reacties zijn altijd snel. Kortom: een webwinkel zoals ik ze graag meer zou willen zien! (Helaas heb ik nu wel alle bandjes die ik leuk vond..)
Zeer tevreden over deze webshop! Ik had een oplader besteld voor mijn Garmin-horloge. Helaas waren er problemen met de levering en bleef de verwachte aankomstdatum telkens veranderen. Dat was natuurlijk jammer, maar de klantenservice heeft dit uitstekend opgevolgd. Ze reageerden snel, waren vriendelijk en behulpzaam, en hebben zonder problemen een nieuw pakket opgestuurd. Deze zending kwam vervolgens zeer snel aan. Dankzij hun professionele en klantgerichte aanpak heb ik mijn bestelling uiteindelijk snel ontvangen. Uitstekende service en een fijne communicatie. Ik bestel hier zeker opnieuw en kan deze webshop van harte aanbevelen!

Super tof klantenservice

Na een gesprek met een klantenservice medewerker heeft mij en me moeder zo goed geholpen, dat ik echter mijn wens tot vervulling ging ondanks veel tegenstanders. Ik heb namelijk allergie of ijzer stukjes en rvs banden, mijn moeder heeft soms door zwelling (vocht ) in de polsen en allergieën, dat ik voor haar ook geen geschikte smartwatch band kon vinden. Maar eenmaal met klantenservice gesproken werd onze problemen gelijk opgelost. Ongelooflijk!!! Nog maals dikke duim voor!!!👍🏼

Zeer degelijk milanese bandje voor mijn Apple watch Ultra aan 1/4e de prijs van Apple zelf

Ik heb ondertussen al 3 jaar de originele Apple watch Ultra en al sinds het Ultra specifieke Milanese bandje uit is wou ik het maar al te graag hebben, maar het prijskaartje van 200 euro kreeg ik niet over mijn hart. Sinds een paar maanden zag ik het milanese Ultra bandje op Smartwatchbanden.nl en heb het vorige week dan eindelijk besteld en ben tot nu (een week later) erg tevreden. Ziet er mooi uit, sluiting voelt veilig en makkelijk verstelbaar.