Smartwatchbanden.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
Smartwatchbanden.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Smartwatchbanden.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

3.275 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

8.274 beoordelingen in totaal

24 jun. 2023
Het geleverde metalen bandje voor mijn Xiaomi band6 bevalt prima. Al in maart gekocht en blijkt een degelijk product wat echt prima passend is voor mijn smart band.

de meest kritische beoordeling

31 jul. 2023
Slechtste webshop ever Word niet geleverd dan maak je een chat aan om dit aan te geven moet ik nog een weekend wachten terwijl ik al een hele week wacht vervolgens maandag ik weer contact opnemen gaan ze nu pas een onderzoek starten daaag 42,90 chats worden abrupt gestopt zonder enige reden zeer klant onvriendelijk reageren voor mij nooit meer en een gewaarschuwd mens telt voor twee dus wees gewaarschuwd ! Ooit eerder hier besteld waar de bandjes na een maand al afbrokkelen of de sluitingen stuk gaan Beter ga je aar 123watches.nl betere kwaliteit wel klant vriendelijk en meer keuzes Wat een kl*te bedrijf dit zeg

Beoordelingen voor Smartwatchbanden.nl

Goede kwaliteit bandjes en ook een goede service. Helaas laat Post NL hier verstek gaan. Ik had mijn bandje op donderdag (voor 22.00 uur) besteld maar ontving deze pas op de dinsdag erna.
29 aug. 2023

Mooie producten, super klantenservice

Mooie producten, super goeie klantenservice! Ik had een bandje besteld voor mn Samsung galaxy watch 6. Dit bandje is nergens anders te vinden, dus meteen besteld. Toen het binnenkwam paste het helaas niet, dus telefonisch contact opgenomen, en zonder enkel probleem gratis een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen. Deze past perfect! Zie de foto voor resultaat.
JS
14 uur geleden
Bezorgt supersnel. (En ik doe er nogal vaak een beroep op, want die kleine bandjes áán de horlogebandjes van mijn smartwatch en die van mijn zoon gaan om de paar maanden stuk helaas. En dan bestel ik weer een heel nieuw bandje voor dat ene kleine onderdeel ervan. Kan deze winkel niets aan doen, maar gaat gewoon snel stuk.)
De pasvorm van de screenprotector valt mij tegen. Het glazen plaatje bedekt niet volledig mijn display. (Display is 38,1mm en de screenprotector is 36mm) Dit zorg ervoor dat niet de hele volledige display bedekt is en dat voel je ook met het bedienen.

Nette service

Er is wat misgegaan bij PostNL. Het pakketjes zou zijn afgeleverd wat niet het geval was. Smartwatchbanden heeft het keurig opgepakt en een dag later had ik mijn bestelde spulletjes alsnog in huis. Dank voor de nette en goede service.
4 sep. 2023
Na retourzending ivm foutief bestelde maat en gevraagd een nieuwe order te bezorgen in de juiste maat, duurt erg lang. Eerste zending was na één dag al bezorgd. Zag er mooi uit maar was verkeerde maat. Nu duurt bezorging lang.
2 sep. 2023
Heb klantenservice gebeld. Werd direct opgenomen en heel vriendelijk behandeld. Kunnen veel bedrijven van leren! Mail met bestelbevestiging had geen track and trace code. Kan beter dus: dan had ik niet hoeven bellen :-)
10 sep. 2023

Mooie bandjes en snelle levering

Mooie bandjes! Vooral die regenboog schakelband voor de Mi Band 8. What a gem! Veel mooier als op de foto! Super snelle levering en vriendelijke klantenservice! Hou deze website maar int snotje, ze zijn goed bezig hier!
MK
28 aug. 2023
Ik ben een vrouw met een garmin Fenix en jullie banden zijn dan te groot ( in iedergeval die van textiel ) moest al een stuk afknippen en dan zijn er te weinig klittenband stukjes om hem op de plek te houden 😣
6 sep. 2023

Bandje uurwerk - man/vrouw

Het enige nadeel dat ik ondervond, is het feit dat het bandje eigenlijk een "mannenbandje" is en geen "vrouwenbandje".... dit was totaal niet zichtbaar op de site. Maar voor de rest wel supertevreden!
26 aug. 2023
Goed geregeld. Uitgebreide keus horlogebandje's en leuke aantrekkelijke aanbiedingen. Wat ook erg prettig is dat de bestelling snel thuis bezorgd is. 1 nadeel.....te veel keuze
Ik heb 2 armbandjes besteld . Het ene kan ik niet gebruiken omdat de hechtingspin VLD band aan het horloge steeds loskomt . Het andere werkt wel goed. Jammer
NV
Nicole V.
Huissen
1 sep. 2023

Oplader Fitbit

Ik was mij oplader voor mijn Fitbit horloge verloren, meteen nieuwe besteld en de volgende dag kon ik gelukkig mijn horloge weer opladen!! Snelle levering!!
29 aug. 2023
Heb wel een probleem, heb Fitbit Sense wil leren bandje, maar daar zijn pinnetjes aan. Ik kan alleen mijn bandje inschuiven. Vind ik nog zo eentje in tvlerr?

Helaas heb ik een verkeerd bandje…

Helaas heb ik een verkeerd bandje ontvangen , daarom kan ik die van jullie nog niet beoordelen . Hoop zsm de juiste van jullie te krijgen ( venu 2 S)
28 aug. 2023

Wat een goed bedrijf.

Ik heb nu al een aantal keer dingen besteld bij Smartwatchbanden.nl en elke keer klopt het, word het op tijd geleverd en is het keurig netjes in gepakt.
31 aug. 2023
Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag. Wat jullie beter moeten doen is er voor zorgen dat de info op de site klopt, dat een verwijzing er ook is.
8 sep. 2023
Horlogeband was iets te breed. Met wat knipwerk kon ik die plaatsen. Hoe kom ik volgende keer aan de juiste maat? Ok, volgende keer een foto.
3 sep. 2023
Het past perfect aan de klok. Mooi design. Snelle levering. Verbeteren dat het bandje te groot is voor om mijn pols. Deze maat staat nergens
30 aug. 2023
De kleurenpracht! De enorme keuze en zeker de prijs en de aanbiedingen. Vraag: Zou er ook een regenboogbandje in de verzameling kunnen komen