Klanten zijn zeer te spreken over het opvallend vriendelijke en deskundige personeel, dat actief meedenkt en goed advies geeft, vooral bij sieraden en graveren. De snelle, klantgerichte service en de aantrekkelijke kortingsacties maken het winkelen extra prettig. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten overwegend goed beoordeeld en zijn klanten tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Ook de nette verpakking wordt gewaardeerd. Sommige klanten vinden het jammer dat een luxe verpakking extra kosten met zich meebrengt en er zijn enkele suggesties gedaan om de service verder te verbeteren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Hellevoetsluis
Super vriendelijk en behulpzaam. Deskundige aviezen mbt graveren. Grote inzet om het op tijd af te msken. Leuk verpakt.
Goed geholpen door de medewerkster.
We moesten even wachten vanwege de drukte maar we werden top geholpen. Alles kon bekeken en gepast worden en na aankoop werd het netjes ingepakt en versierd. Was weer een geslaagde aankoop!
Kado
Super geholpen met een kado voor mijn schoondochter
Ik vond het heel fijn dat ze me attent maakte van mijn lucardi kaart. En ze dacht goed mee
Goed geholpen door heel vriendelijk personeel
Word elke keer super goed geholpen, vriendelijke medewerksters en leuke aanbiedingen!
Aardig verkoopster die heel behulpzaam is en vriendelijk!
Klantvriendelijke verkoopster.
Goede prijs kwaliteitverhouding
Heel vriendelijk en rustig
Had heel veel korting van 70%, maar de verkoopster, wilde m'n cadeautjes niet in doosjes doen. Moest ik voor betalen. Vind ik niet echt klantgericht
goede prijs kwaliteit verhouding en alt…
goede prijs kwaliteit verhouding en altijd aardige mensen in de zaak
Vriendelijkheid van personeel
We zijn Fijn geholpen de juffrouw was erg vriendelijk
Heel goed geholpen en zeer goede service
Goed geholpen. Vriendelijke verkoopster.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Ben heel erg goed geholpen. Het was een betrekkelijk nieuwe medewerker maar deed het heel goed.
Vriendelijk geholpen
Vriendelijke geholpen