Lucardi Juwelier Hellevoetsluis

498 reviews in totaal   91 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over het vriendelijke en gastvrije personeel, dat als behulpzaam en meedenkend wordt ervaren. De service wordt omschreven als uitstekend en klantgericht, waarbij aankopen snel en netjes worden afgehandeld en extra services als inpakken worden gewaardeerd. Klanten zijn enthousiast over de aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Daarnaast wordt het laten schieten van oorbellen vaak positief genoemd vanwege de zorg en vriendelijkheid. Het assortiment wordt over het algemeen als ruim ervaren. Er zijn echter enkele opmerkingen over de deskundigheid van het personeel, waarbij incidenteel ontevredenheid voorkomt over het gegeven advies. Daarnaast melden klanten dat de voorraad soms beperkt is bij specifieke wensen. Ook zijn er negatieve ervaringen met het schieten van oorbellen, waarbij het resultaat niet altijd naar wens is.

ReviewsLucardi Juwelier Hellevoetsluis

Goed geholpen door de medewerkster. We moesten even wachten vanwege de drukte maar we werden top geholpen. Alles kon bekeken en gepast worden en na aankoop werd het netjes ingepakt en versierd. Was weer een geslaagde aankoop!
Word elke keer super goed geholpen, vriendelijke medewerksters en leuke aanbiedingen!
Had heel veel korting van 70%, maar de verkoopster, wilde m'n cadeautjes niet in doosjes doen. Moest ik voor betalen. Vind ik niet echt klantgericht

goede prijs kwaliteit verhouding en alt…

goede prijs kwaliteit verhouding en altijd aardige mensen in de zaak
Ben heel erg goed geholpen. Het was een betrekkelijk nieuwe medewerker maar deed het heel goed.
Vriendelijk personeel
Word altijd heel goed geholpen Heel vriendelijke verkopers
Vriendelijke personeel en goede service.
Het personeel is heel aardig en behulpzaam. En vandaag 30 november hele leuke oorbelletjes gekocht. En die mevrouw heeft ze bij mij ingedaan. Verteldde dat ze het eigenlijk niet deden, maar ze maakte voor mij een uitzondering.
Heel fijn en vakkundige personeel 👌
L N
leni N.
Leuke winkel om allerlei sieraden te bekijken en ook aardig betaalbaar,de verkoopster was ook erg attent en dacht met je mee. Als je member werd kreeg je nog eens 10% extra korting dus dat was mooi meegenomen. Dus een mooie zilveren ketting met armband gekocht en ging als tevreden klant de deur uit
2 superleuke verjaardagscadeautjes gekocht met Black friday korting. Omdat ik nog geen member was direct geworden en nog een 10% extra korting! Heerlijk in deze dure tijden...
vriendelijk en behulpzaam
Mijn man had zijn ketting gebroken. Keurig en uitgebreid geholpen door verkoopster om precies dezelfde ketting te vinden en daar weer zijn favoriete hanger alvast weer aan te bevestigen.

inpakken

Misschien leuk als er een iets duurdere ketting wordt gekocht deze in een doosje of mooi stoffen zakje te verpakken ipv in een plastic zakje.