Klanten prijzen de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Het personeel wordt gezien als deskundig en vakkundig, en klanten waarderen het nuttige en eerlijke advies bij het maken van een keuze. Ook wordt het personeel als behulpzaam en meedenkend ervaren, wat helpt bij het oplossen van problemen of bij het maken van keuzes. Klanten zijn tevreden over de snelle hulp en vlotte service tijdens hun bezoek. Verder wordt het op prijs gesteld dat het personeel uitgebreid de tijd neemt voor klanten, vooral bij twijfel of speciale wensen. De goede service, zowel in de winkel als bij het oplossen van vragen en problemen, wordt eveneens positief genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Enschede
Dat de dame, die we vaak hebben als we iets kopen, altijd aardig en meedenkend is en ons zo het mooie en fijne gevoel geeft, zodat we altijd weer terugkomen bij Lucardi als klant en dat vinden wij zeer belangrijk!
Top service!
Vandaag weer een mooie nieuwe ring gekocht. Je wordt erg vriendelijk en snel geholpen en als je om advies vraagt helpen ze je graag. Verder is de winkel erg overzichtelijk. Ik raad deze winkel echt aan!!!!
Vriendelijke bediening ze namen alle tijd om ons te helpen. Mijn kleindochter mocht extra gaatjes laten plaatsen kmdat ze geslaagd was voor vmbo-t.
Erg fijne Service
Erg vriendelijk personeel, ik werd snel geholpen en er werd netjes gevraagd naar een klanten kaart. Alleen jammer dat de oorbellen niet meer mee worden gegeven in bakjes. Nu werden ze in papier gewikkeld en een klein zakje gestopt.
Personeel super vriendelijk ze heeft ons netjes geholpen en ze heeft ook rustig de tijd voor genomen om mijn zoontje zo goed mogelijk te helpen .
Leuk geholpen vanochtend! Samen met mijn tweeling dochters wat nieuwe oorbellen uitgezocht en in plaats van ruzie maken om de bon, kregen ze er nog een kopie bij! Heerlijk als er tijd voor je genomen wordt.
Vriendelijk personeel en erg vakbekwaam , als iet niet klopt zoeken ze het tot de bodem uit en nemen de tijd voor je en bent altijd welkom , al met al super om hier je sieraden te halen :)
Super behulpzaam en zeer bekwaam , nemen de tijd als het nodig is en zorgen ervoor dat je zeker krijgt wat je zoekt , al met al super team en winkel zal iedereen aan raden hun te bezoeken 👌😃
Erg blij met mijn nieuwe oorbellen, precies wat ik wilde.
Mooie kwaliteit, goeie service en de medewerkers erg behulpzaam, zeer tevreden met mijn aankoop.
Ik ben zeer tevreden ik heb vandaag 2 mooie dames ringen gekocht en de medewerkster heeft mij goed geholpen in Enschede dank u wel..
Mvg Elena
De manier waarop er tijd werd genomen en advies. Heel fijn. Er was een nieuwe medewerker en dat ging echt o
Prima!
Ze zijn altijd super vriendelijk en super personeel
Helpen je graag en begroeten je altijd
Uitgebreide keuze zeer vriendelijke geholpen .Zo als het personeel mijn heeft geholpen kan het haast niet beter.
Prachtige winkel , heel wat sierraden gekocht in al die jaren vandaag voor mijn man 9 mei horloge gekocht volop keus
Ik vind het echt fijn winkel voor dames en voor mijn kinderen. Bedankt
Zeer vriendelijk , erg vakbekwaam en zeer behulpzaam , nemen de tijd voor jou om te vinden wat je echt zoekt , al met al top team :)
Goede ervaring!
Ik wil graag mijn complimenten geven over mijn bezoek aan Lucardi. Ik werd geholpen door een ontzettend vriendelijke medewerkster die erg vrolijk en behulpzaam was. Haar enthousiasme en glimlach maakten mijn winkelervaring extra prettig. Het is fijn om te merken dat er met zoveel klantvriendelijkheid en plezier gewerkt wordt – dat geeft meteen een warm gevoel en maakt dat je met een glimlach de winkel weer uitgaat.
Eigenlijk had ik een klacht in willen dienen. Gisteren 17.45 naar Lucardi Hengelo gebeld, als ik in de avond kom of er dan meteen kan worden gegraveerd. Ja hoor kan mevrouw duurt ongeveer 20 minuten. Dat is mooi hop naar Hengelo blijkt er niemand aanwezig te zijn die kan graveren, flink balen en geïrriteerd. Ik bel niet voor niets. Vanmorgen optijd naar Enschede. Kunnen jullie meteen graveren ja hoor duurt ongeveer 20 minuten. Prima moest toch nog wat in de stad halen. Na ruim een half uur terug. Ja sorry hoor maar ik heb er nog geen tijd voor gehad. Het was te druk geweest in de winkel en ze moest de klanten helpen oh en ze had ook nog geen pauze gehad. Sorry maar ik ben toch ook een betalende klant, ik had immers al betaald voor het graveren. Goed ben de moeilijkste niet, moest nog ergens anders heen, op de terug weg is mijn dochter snel naar binnen gegaan (het was ook haar aankoop). Nog steeds niet klaar, ik had geen tijd meer. Dus ze heeft met moeite een tegoed bon ontvangen. Maar dit is toch geen service. Dat daarbij is die vrouw een vreselijk arrogant mens, dat is eigenlijk de reden dat ik al nooit bij jullie locatie in Enschede kom.
Antwoord van Lucardi Juwelier Enschede
Bedankt dat je de moeite neemt om dit met ons te delen. Wat vervelend dat je meerdere keren verkeerd bent geïnformeerd over het graveren en hierdoor onnodig tijd kwijt bent geraakt. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker nadat je vooraf juist had gebeld om teleurstelling te voorkomen.
Ook vinden we het jammer om te horen dat je de service in onze winkels in Hengelo en Enschede als onvriendelijk hebt ervaren. Dit is niet de service die wij willen bieden. We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern met de betreffende winkels.
We willen je graag verder helpen en passend naar een oplossing kijken. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via ? Vermeld daarbij alsjeblieft ook je ordernummer, zodat we je sneller kunnen helpen.
Team Lucardi.
Moederdag
super goed geholpen! Ontzettend blij voor moederdag omdit te gaan geven aan mijn schoonmoeder en moeder.
Netjes geholpen en vriendelijke medewerkers.