Klanten prijzen de vriendelijke houding van het personeel, wat de winkelervaring zeer aangenaam maakt. Veel klanten ervaren het personeel als zeer behulpzaam en meedenkend, waardoor ze zich gehoord voelen. Klanten waarderen de snelle service en het vlot geholpen worden door het personeel. Ook zijn ze zeer te spreken over het deskundige en persoonlijke advies dat ze bij hun aankopen krijgen. Medewerkers worden als geduldig ervaren en nemen de tijd om te helpen, zelfs bij drukte. Daarnaast vinden klanten het personeel deskundig en professioneel in hun hulp en uitleg.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Uden
Leuke dingen en goede hulp
Ik ging naar de Lucardi om te kijken voor een mooie gouden ketting en die had ik zo gevonden, veel mooie kettingen, maar ook armbanden en ringen. Ik werd goed en vriendelijk geholpen door een van de medewerkers en ze kon mij duidelijke informatie geven over de ketting. Voor de rest heeft de winkel een fijne sfeer
Zeer tevreden
Vandaag een mooi setje oorbellen gekocht.
De medewerkster was erg behulpzaam en zeker niet opdringerig om te verkopen. Erg prettig dus.
Ze attendeerde me ook om member te worden, waardoor ik nog €5,- korting kreeg.
Dus… zeer tevreden
De medewerkster was erg aardig; we communiceerden in het Engels en ze hielp me een cadeau voor mijn partner uit te zoeken. Ik raad het aan.
Prettige ervaring
Rustige medewerker die de tijd nam om het e.e.a. te laten zien en daarbij uitleg gaf over de verschillende materialen en de kwaliteit ervan.
Ik had van tevoren gebeld! Het item lag al klaar zodat het kon bekijken! Ik heb het ook gekocht! Vriendelijk personeel
Super goed geholpen met gaatjes schieten in Uden. Hiernaast hadden ze ook leuk Mazzeltastjes, die mijn dochter heel leuk vonden!
Mooie gold plate oorbellen
Vandaag in filiaal in Uden mooie gold plate oorbellen gekocht, het was er heerlijk koel, ben fijn geholpen door de verkoopster
Super vriendelijk
Ondanks drukte in de winkel, werd er de tijd genomen om ons rustig te helpen en te adviseren. Heel vriendelijk personeel!
De zeer vriendelijke en kundige verkoopmedewerker die mij zeer professioneel hielp bij mijn aankoop.
Ik moest wel even lang wachten voordat iemand naar me toe kwam wat ik heb toen zelf geroepen of ik geholpen kon worden want als ik dat niet deed dan had ik nog steeds niet geholpen geworden dat vind ik wel dat daar volgende keer beter kan
Klantvriendelijk
Vriendelijk, behulpzaam, geduldig, meedenkend.
2 zeer klantvriendelijke medewerksters.
Vriendelijke medewerkster. Ze nam ondanks de drukte in de winkel en het feit dat er geen andere collega’s aanwezig waren, de tijd om gaatjes te schieten bij onze dochter. Ook kreeg onze dochter daarna een diploma en knuffeltje.
De winkel zelf oogt wat ouderwets en kan een opknapbeurt gebruiken.
Netjes geholpen bij aankoop nieuwe horloge, op maat gemaakt en goed uitgelegd.
Uitstekend geholpen door de medewerkster. Ging erg klantvriendelijk om met mijn dochtertje.
Super vriendelijk en goed en snel geholpen
En heel blij me mijn oorbellen
Ik heb mijn horloge daar gebracht om hem te verkleinen, het was zo gepiept! Fijne medewerker !
Heel aardig en vriendelijk personeel en snel geholpen.
Medewerkers in Uden denken mee en zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
De dame achter de kassa was super vriendelijk! Filiaal nijmegen dukenburg mag in de leer bij haar, daar met de kerst zo onbeschoft geholpen voor ons nooit meer daar sieraden halen!
Wij zijn heel correct behandeld. De horloge werd meteen op maat gemaakt.