Klanten zijn erg tevreden over de snelheid van de levering. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en het aanbod wordt als aantrekkelijk ervaren. Verder worden de scherpe prijzen gewaardeerd, waardoor klanten het gevoel hebben waar voor hun geld te krijgen. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en efficiënt omschreven. Retourneren verloopt soepel en duidelijk volgens de meeste klanten. Enkele klanten merkten op dat de verpakking soms slordig was of dat een cadeauverpakking ontbrak. Ook waren er een paar kritische noten over de productkwaliteit, hoewel dit zelden voorkwam.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsCHRIST Juweliere & Uhrmacher
Hanger "zon" van Jette Joop, silver goldcoated
Levering was heel snel en de hanger van JETTE heel erg mooi. Ook fantastisch dat ik hem voor rond 100,- € minder dan de oorspronkelijke prijs gekregen heb. Boven verwachting en ik ben er super blij me.
Alleen is de bijhorende ketting toch rond 15 cm langer dan aangegeven. De hanger is nu meestal niet te zien door de lengte en ik weet nog niet zo goed hoe ik dat oplos.
Betrouwbare website.en bedrijf
Ik heb 2 maserati armbanden besteld, die mooi op tijd, die binnen 2 dagen geleverd zijn in goede orde.
Prachtige produkten voor redelijke prijs. TOP.
Ik ben er blij mee. Aan iedereen aan te bevelen.
Dank.
Snelle en correcte levering, mooie oorknoppen.
Snelle en correcte levering.
Oorknoppen zijn prachtig. Zondag besteld, woensdag geleverd.
Ook fijn dat er een kopersbescherming is.
Voor het pakje werd ook een handtekening gevraagd bij aflevering zodat je zeker weet dat het geleverd is. Dat vond ik ook heel prettig.
2 gelijkwaardige bestellingen gedaan maar bij eentje ontbreekt de juiste verpakking (doosje met het merk)
Dat is jammer als het bestemd is als cadeautje.
Prachtige oorbellen van Swarovski besteld. Super snel ontvangen en mooi verpakt. En daarbij ook een stuk goedkoper dan andere aanbieders van dezelfde oorbellen. Hele positieve ervaring dus. Groetjes, Ingrid
Mooie Ring maar helaas moeten retourneren omdat de maat niet juist besteld
Zeer goede service en snelle levering
Goede keus en aanbod en ringmaat
Prachtige sieraden, goede prijs, snel verzonden. Veel keuze in aanbod en ringmaat.
Evt makkelijk retourneren.
Mooie sieraden
Mooie spullen, goede prijzen en snel verzonden
Een aanrader!
Toegankelijke website. Mooi product voor een goede prijs.Vlotte bezorging. Een aanrader.
Snelle en correcte levering
mooi product en snel geleverd
Mooi sieraad.
Een bijzondere mooie armband.
Snelle verzending , mooi product.
Mooi product, goede prijs en snel verzonden