386 reviews in totaal   106 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

386 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en warme benadering van het personeel. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij medewerkers vaak verder gaan dan verwacht. Het geduld en de tijd die medewerkers nemen, zelfs bij drukte of speciale verzoeken, wordt gewaardeerd. Daarnaast wordt het deskundige en eerlijke advies vaak genoemd. De snelle en efficiënte hulp in de winkel en de goede kwaliteit van producten zoals sieraden en horloges dragen bij aan de positieve ervaringen. Problemen worden doorgaans snel en netjes opgelost, wat het vertrouwen van klanten versterkt.

ReviewsLucardi Juwelier Tiel

Vandaag een baby armbandje gekocht. ❤️

Vandaag een baby armbandje gekocht voor onze net geboren kleindochter, helaas ging er bij het graveren van haar naam/ geboorte datum iets mis. Met meerdere keren excuses voor het ongemak wordt dit netjes opgelost. Volgende week ligt er een nieuwe klaar. Hey kan gebeuren he! Het is handwerk. Ik vind het vanzelfsprekend dat je een goede krijgt maar de manier van communiceren is heel belangrijk..

Ervaringen Lucardi

eerdere ervaring: begrip van medewerker voor de lange wachttijd en lieve benadering naar mijn kinderen. Afgelopen keer vond ik de zoektocht van de medewerker fijn naar oorbellen die ik zocht. Ook gaf zij aan dat zij graag nieuwe ideeën hoort, voor het assortiment van Lucardi. Wat beter zou kunnen: ik liet 3e gaatjes schieten. De plek van het 3e stipje beviel me de eerste keren niet. De medewerker was geduldig en hielp fijn. Een andere medewerker heeft 2 x van achter de balie gezegd: Zitten ze er nu nog niet in en zit je hier nu nog steeds? Was niet fijn en ik voelde me daardoor niet op mijn gemak.. De volgende keer laat ik ze liever ergens anders schieten.

Fijne service

Vanochtend met onze kleinzoon twee horloges gekocht voor zijn verjaardag. Ondanks het feit dat het druk was zijn we keurig geholpen en heeft de medewerkster de tijd genomen om de horloge banden in te korten. Geweldig.
We konden eerst rustig kijken later vroeg de verkoopster als ik u kan helpen hoor ik het wel, ringen gekocht en konden gelijk gegraveerd worden einde van de dag konden we ze al ophalen Goede service
Ik heb een kinderbestekje gekocht van Nijntje om te graveren Ik sta al buiten kijk nog op mijn briefje moet het dierentuin beestjes zijn. Had al afgerekend kom ik terug of ik het nog kan omwisselen en ja hoor geen probleem moest nog gegraveerd worden en kreeg nog geld terug want deze was goedkoper.

Heel goed geholpen

Vanmorgen ben ik heel goed geholpen bij het zetten van de oorbellen bij mijn dochtertje. Ze waren ontzettend lief en secuur en namen echt de tijd om alles rustig en zorgvuldig te doen. Een hele fijne ervaring, bedankt!
Leuke wnkel met mooie producten voor elke leeftijd. Klantvriendelijk personeel en mocht het druk zijn kun je altijd even langs de etalages lopen. Tip: soms is het dan handig als je een nummer kunt pakken, bijv. als het wat drkker is. Maar ik kanniet andrs zeggen dan PRIMA WINKEL. 👍
Ik ben heel erg verrast, ik kom normaal gesproken namelijk nooit bij de Lucardi. Na een lange tijd besloot ik weer eens op de website te kijken, ik zag ontzettend leuke sieraden en besloot weer eens een keer naar jullie winkel te komen. Ik kom zeker nog vaker langs en hoop dan natuurlijk te shoppen met jullie giftcard!
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Lucardi. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. De bestelling was netjes verpakt en de kwaliteit van het sieraad is mooi. Ik kom hier graag nog een keer terug.
Super vriendelijk geholpen afgelopen zaterdag met gaatjes schieten zowel bij mij zelf als bij mijn kleindochter namen goed de tijd.
Fantastisch geholpen bij het prikken van gaatjes. Deskundig en secuur. En erg vriendelijk. Blij mee.

De vriendelijke houding naar mijn norma…

De vriendelijke houding naar mijn normaal relatief gesloten dochter toe waardoor ze ontdooide en relaxt de winkel verliet met haar prachtige nieuwe oorbelletjes.

Prima verkoopster

De verkoopster heeft mij prima geholpen. Ik zocht geen sieraad, maar een ketting voor mijn SOS alarmknop. Zij begreep direct wat ik zocht. De keuze was snel gemaakt en zij maakte direct een ringetje aan de alarmknop zodat deze plat voor mij kwam te hangen. Helemaal tevreden.

Mooie sieraden en goede service

Ik ben vriendelijk geholpen in de winkel. Het personeel was behulpzaam en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben erg blij met mijn aankoop en kom zeker nog eens terug.
Al meerdere keren voor gaatje prikken geweest. Voor zowel mezelf als mijn dochter, altijd netjes en super goed geholpen.
Nette en aardig personeel Ik ben goed geholpen. En het cadeau is netjes ingepakt.
Vriendelijke behulpzaam personeel. Wat ietsje beter kan is dat.mijn kettinkje in een papiertje werd gewikkeld dichtgeplakt en zo meegegeven. Dat was "wat leuker" geweest in een buideltje of klein doosje
Was een super vriendelijke en geduldige Verkoopster netjes geholpen
Netjes geholpen door medewerkster.Zij poetste sieraden netjes op👍
Heel vriendelijk en goed geholpen. Super advies van de verkoopster gekregen. Ben heel blij met de aankoop

Lucardi Juwelier Tiel

Het centrum van Tiel is lekker compleet en compact. Je kunt er alles vinden wat je wil en ook nog eens in een prachtig jasje! De binnenstad is namelijk historisch en tussen de mooie oude gebouwen en g...