Klanten prijzen de vriendelijkheid en het warme, attente gedrag van het personeel. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en klantgericht ervaren. Klanten waarderen het gegeven advies en het meedenken bij hun aankopen. Ook zijn zij blij met de snelle en efficiënte afhandeling van hun verzoeken. Het personeel toont veel geduld, vooral bij jonge klanten of bij complexe keuzes. Daarnaast worden de prijzen vaak genoemd als redelijk, aantrekkelijk of passend bij de kwaliteit. Toch zijn er enkele klachten over prijsverschil.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Purmerend
Vandaag geholpen door een lieve mevrouw die mij adviseerde voor oorbellen. Ik was niet van plan om meer dan €50 uit te geven maar toen ik haar mooie gouden sieraden zag, inspireerde ze mij om mezelf toch eens te trakteren op echt goud. Misschien ga ik dan eens beter op met mijn sieraden en raak ik ze niet steeds kwijt. Ook snel nog even m’n 2e gaatje opnieuw geschoten want die waren dicht gegroeid. Dankjewel voor de fijne service!
Vriendelijk, geduldig enhulpvaardig .
Bij een zoektocht naar een nieuwe ring ben ik gaan kijken bij Lucardi. In eerste instantie kwamen we er niet uit vanwege het model of de maat, dus heb ik mij georiënteerd bij een andere juwelier. Aldaar vond ik het ook niet, dus ik weer terug naar Lucardi. De verkoopster stelde voor om een ring in de juiste maat te bestellen, maar de ring was helaas niet in mijn maat leverbaar. Tijdens mijn eerste bezoek was er 1 ring met de juiste maat, maar vanwege het uiterlijk en prijs niet mijn voorkeur. Door het geduld en inzicht van de verkoopster is het uiteindelijk toch deze ring geworden.
Met een goed gevoel ben ik huiswaarts gekeerd.
Klusje voor oma..
Met mijn kleindochter ‘shoppen’ voor nieuwe oorbellen.
Zij kreeg last van allergie door ‘leuke sieraden’ die zij zelf hier en daar kocht van haar zakgeld..
Dus met oma op stap…
Bij Lucadi hele leuke eigentijdse sieraden voor een heel acceptabele prijs ..
Iedereen blij🤩
Ben vriendelijk geholpen echter toen ik thuiskwam zag ik dat er op mijn bon een bedrag stond van 89,95 en dat er op het kaartje wat aan het product zat een prijs van 69,95 stond. Hierdoor moest ik terug naar de winkel want een verschil van 20€ is wel veel geld. Het is allemaal wel netjes opgelost maar vond het wel vervelend. Kostte extra benzine en parkeergeld
Mij werd verteld dat de nieuwe prijzen al in de kassa zijn gezet, vond dit wel apart
Antwoord van Lucardi Juwelier Purmerend
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in de winkel. We begrijpen heel goed dat het vervelend is dat je thuis pas ontdekte dat er een prijsverschil was en dat je hierdoor terug moest naar de winkel. Zeker met extra kosten zoals benzine en parkeergeld is dat natuurlijk niet prettig.
Goed om te horen dat het uiteindelijk netjes is opgelost. We nemen je feedback mee, want we begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen wanneer prijzen in de kassa al zijn aangepast terwijl dit nog niet overal zichtbaar is.
Bedankt dat je dit met ons deelt en we hopen je ondanks deze ervaring toch weer terug te zien bij Lucardi.
Team Lucardi.
Het personeel van lucardi is uitermate vriendelijk en behulpzaam tegenover de klanten.ik kom graag terug bij lucardi voor mijn aankopen,zeer tevreden en redelijk van prijs.ik raad het zeker aan bij mijn familie en vriendenkring
Vriendelijke en hulpvaardige werknemers zowel jong als oud. Goed advies gekregen bij het uitzoeken van een cadeau voor mijn kleinzoon (18 ) en voor mijn dochter (33) binnen 4 dagen. Jammergenoeg is de 1ste keer mij niet gevraagd of ik member ben, anders had ik mij eerder aangemeld en had ik bij de 2de keer gebruik kunnen maken van de 10 euro korting. Niet getreurd, want gelukkig is de korting nog tot januari te gebruiken. Ik kom vast en zeker nog vaker in de winkel struinen. Ik ben in elk geval goed geholpen en ik ben een tevreden klant. Dankjewel!!!
Mijn kleinzoon mocht een ring en armbandje uitzoeken en dat nam nogal wat tijd in beslag.
Wat een lieve dame die ons hielp en wat een geduld.
Heel fijn geholpen, zelfs gekeken of de gaatjes van mijn dochter nog goed waren of dat ze opnieuw gaatjes moest.
Mijn jongste dochter is heel lief afgeleid voor haar gaatjes prikken en dit ging zonder traantjes!
Ook in de drukte was er genoeg aandacht met geduld, zonder gevoel van druk dat ze naar de volgende klant moest en leuke aanbiedingen :)
Overzichtelijke winkel. Gezien 2 man personeel sneller helpen als er mensen staan te wachten ipv 1 achterin de winkel op telefoon en ander alleen bij de kassa
Mijn ervaring met Lucardi was goed , een vriendelijke en geduldige verkoopster heeft mij geholpen .
Gaatjes laten schieten bij mijn dochter. We werden goed geholpen, ze namen de tijd en deden het heel erg rustig waardoor ze zelf ook heel ontspannen was.
Mooie horloge gekocht en medewerkste heeft mij goed geholpen. Was heel snel klaar en ging blij naar huis
Superblieve vriendelijke personeelsleden
Gaven meteen goed advies
Vriendelijk personeel dat met je meedenkt als je een cadeautje komt uitzoeken
De vriendelijkheid van de medewerkers en je word altijd goed geholpen
Wordt altijd goed geholpen en altijd een goede prijs/ kwaliteit. We kopen zeer regelmatig bij Lucardi.
Geen klachten.
Lieve dame
Netjes behandeld
Goed geholpen
Kom graag in de winkel in Purmerend
Super fijn geholpen door het personeel in Purmerend
Zeer vriendelijk personeel, en lekker ruime winkel
Goed geholpen door een leuke en goede verkooopster